ja vobec netipujem raz som tipoval ale Euromiliony ale Online a nezakupil som si to co som podal. a to som spravil hlupost bol by som vyhral 113 Sk no co bo ziskal by som par SK. bo jedno podanie soji mam pocit 40Sk takze by som vyhral 73SK dobre nie? takz radsej netipujem
Ale tak tipujem 5 zápasov na tikete s toho tri totálne rizika 2 istotky. Takto si priemerne za týžden zarobím 250 Sk. A keno a podobne veci neuznávam, síce moja Mama je na tom závislá, a furt verí, že vyhrá aj väčšie prachy - Ale tak ona bežne vyhráva 400 Sk do týždna.
Raz som si kúpil niké a vyhral som čerstvé solené obzerance, druhýkrát som podal keno a vyhral som neviditeľnú borovičku, napokon som tipoval bingo a vyhral som 30. február... Krista, čo nechápete, že pravdepodobnosť nejakej veľkej výhry je taká malá, že sa prakticky rovná nemožnosti? To je asi taká šanca, ako že hodíte 6 kockami a na všetkých vám padne 6... Mizivá...
Pockaj hned sa kuknem na fortunu No tak napriklad Hamburg s Bayernom, Celtic...ciste tutovecky...a dneska aj Feyenoord a dalsi nemenovani Ked to nejde, tak to nejde.. Tebe sa nebodaj dari?
Haaa inac tie goly sa oplati davat...ja som na tom dakedy frcaal..aj do rozpisu dat po dvooch troch hracoch..a pekne ryzovat ak maju formu...alebo volakedy aj NBA..rozpisy remizy..priblizne s 12 kurzom Niekedy padali.. Lakino no tie tipy sa daju..ale belgicku a holandsku moc nemusim..lebo nepada vobec v poslednom case.. To Schalke,Portsmuth ale Manchester neviem...mohol by s Boltonom daco zahrat.
Dneska Koln-Kaiserslautern bude hadam 1 a detroit by mal doma s washingtonom zahrat...za 200 alebo popripade ze da gol..ale kto ho da dneska neviem..ale Zetterbergovi ide.
No tuco vidim, ze ti to vysl A hovori sa, ze pomaly dalej zajdes Skus davat, ze kto da gol..lebo NHL-ka je dost nevyspytatelna v poslednom case...skus dat borcov 3 a viac borcov na tiket..si treba kuknut nejkaych ostrostrelcov..alebo musis citit v kostiach
vravel som že liverpool vyhra.. gerard 90min gol 2:1 škoda že sem chodim sam ale neva..ja sa pochvalim aj sam..prečo ja debil som si nepodal na totenham a liverpool? dokonca aj wigan a mach vyhral..
No ja som zacal podavat v 15 hehe a to bolo dobre ze som podal hehe lebo ten prvy krat co som si podal som vyhral 22 563 sk hehean taky pekny den nezzabudnema si nikdy hehe .. Kamarat mi povedal skus si podat.. taak som si podal a vtedy to vislo a teraz tyzdenne minimalne 30 000 sk som ziskovy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ale tak tipujem 5 zápasov na tikete s toho tri totálne rizika 2 istotky. Takto si priemerne za týžden zarobím 250 Sk. A keno a podobne veci neuznávam, síce moja Mama je na tom závislá, a furt verí, že vyhrá aj väčšie prachy - Ale tak ona bežne vyhráva 400 Sk do týždna.
myslel som tipovat zapasy..
stavkove kancelarie tipu nike,fortnua a podobne..
jebat cele bingo či lott
dnes hram toto.....
v piatok..
» secure.doxxbet.sk/doxxbetsite/tic...
vidim že basket ti ide..
davaš aj futbal?
mna ten liverpool maximalne nasral..tipoval som 2x ale dal som 2 a nakoniec ich ten reading da?
ale myslim že aj rozhodca trošku pomohol a gerard ten kar načo fauloval..no neva..dnes musi arsenal vyhrat inak ma megne
na norsku ligu
sapsborg - stavanger a podarilo sa už len zvyšne dva zapasy..
chcel som aj
Zaglebie Sosnowie - GKS Belchatow (tip vyšiel)
Eisbaren Berlin - Augsburger Panther (zatial tiež vychadza)
čo si hodil ty na ligu majstrov..snad nie liverpool..
manchester city - bolton 1
Portsmouth-Tottenham - 1
wigan -blackburn -2x
fc brussel - cercle bruggy 2x
Moeskroen-Roeselare -1
fc bruggy - Anderlecht - 1
Le Mans-Lorient - 1
Strasbourg-Nancy - 1x
Kerkrade-Sp.Rotterdam - 1
Feyenoord-Alkmaar - 1
Groningen-Tilburg - 1
Schalke-Nürnberg - 1
som zataženy na domace timy ale tak uvidime.. (samozrejme len niekt z toho si vyberem na tiket ale toto je moj vyber )
ešte tipujem že chealse a manchester vyhraju alebo aspon 2x..arsenal a liverpool s tou ich formou..no neviem..
za 20sk mi malo dat nejak 21 000sk. usli mi 2 zapasy z nejak 110 uz netipujem. lebo z takehoto ma moze yebnut.
» www.ifortuna.sk/ikonto/ukazat-t...
tieto som vcera nalozil len tak zo srandy...a ono to vyslo....mal som to nakladat za bezny vklad D
» www.ifortuna.sk/tiket/ukazat-ti...
aspon neco..
inak ak mate nejake tutovky alebo piste kazdy den sem co idete vsadit ok
asi 300 metrov ..ale sak zima ma ospravedlnuje
philadelhia -phonix - 1
carolina -toronto - 1
za 40 vyhra 150
co dnes bude s tou chelsea?
prečo som taky debil?
Frisk-Stjernen - 1
Brynäs-Lulea - 1
Slovensko-Kanada - 2
co myslite?
Futbal | 1.Anglicko : Menej/viac
4879 Chelsea-Aston Villa (2.5) under
Futbal | 1.Anglicko : Zápas
37 Tottenham-Fulham - 1
31 Derby-Liverpool - 1
Futbal | 1.Škótsko : Handicap 1:0
5042 Gretna-Aberdeen 1X
Futbal | 1.Wales : Zápas
386 Welshpool-Llansantffraid - 2 alebo 2x zaleži či chceš kvoli kurzu riskovat..
cesko hokej
1524 Ústí n.L.-Znojmo - 2
1525 Vítkovice-Č.Budejovice - 2 alebo 2x
nemecko hokej
1649 Hamburg-Eisbären - 2
1652 Nürnberg-Ingolstadt - 1
1650 Iserlohn-Düsseldorf - 1
ms20
6155 Švédsko-Slovensko - 1
6156 Česko-Kanada - 2
6166 Rusko-Fínsko - 1
na tiket by som si dal asi len tri veci
6155 Švédsko-Slovensko - 1
6156 Česko-Kanada - 2
6166 Rusko-Fínsko - 1
slovaci či už v lige alebo aj na ms nepodavaju nejake užasne vykony a vačšinou su len do počtu..
Kanada su suverenne najlepšim člankom ms,od malička vedeny k hokeju,to znamena že ich mladež je na vysokej urovni
Rusko a Finsko,rusi mali odjakživa mlade talenty a tohto roku to nie je inak
www.sportbet.estranky.sk NAJLEPSIIII TIPEEEERI