Napíšem to sem lebo status si mnoho ľudí nevšimne a budem rád ak dostaneme čo najviac tipov. S kamarátmi plánujeme tento tyzden viacdnovy výlet po Slovensku. Cestovať budeme vlakmi, spať budeme taktiež vo vlakoch v noci, alebo prípadne pri nejakej -koment
Turistike v útulniach. Každopádne čím lacnejšie to bude tým lepšie. No a teda keďže sme tu zo všetkých kútov Slovenska, chcel by som sa opýtať na niečo čo by sme nemali vynechať, od miest, cez turistiku, po nejaké kúpaliska kludne, jazera atď .. budeme tú cestu plánovať tak aby sme si to vedeli nejak rozvrhnúť.
Prípadne ak by sa chcel ktokoľvek pridať môžme sa dohodnúť, my sme z Po ale pravdepodobne začneme v Bratislave takže hocikde po ceste sa môže niekto pripojiť.
ako mam rad tieto ziadosti o tipy na vylety a dovolenky, ked autor ani nenapise, co ho bavi, ci to ma byt poznavacka, turistika, historia, chlastaci vylet...
a spavat vo vlakoch v noci na tripe po SLovensku? to toho vela nenaspite na takych kratkych trasach iba ak by BA - Humenné osobákom
@mookie nabudúce si to napíš do wordu a potom len CTRL+C a CTRL+V
mno... osobne odporucam o.i. BAchledovu dolinu, chodnik v korunach stromov... a ja nikdy nevynecham, ked som na SK, Tatry... a ak by si mal zaujem o tip na super lacne byvanie, odkial moze byt dobrý východzí bod v Tatrach kamkolvek, napiš...
Beňatina! Ja som tam bola s frajkom, a úplne super. Veľa ľudí tam nebolo pekne sme sa poprechádzali, pokukali a dokonca sme začli aj na Ukrajinu pre cukríky a cigarety
@petushiq18 meter pod hladinou voda ako lad, ma to 4 x4 metre, hlava na hlave, jediny bufet a este tot to chceli zavriet, lebo sa zosuval svah ked, tak Šutovsky vodopad, to je pekna prechadzka... a potom pripadne od neho na Chatu pod Chlebom
Orava - Zuberec - múzeum oravskej dediny , Liptov - Tatralandia, Chopok - lanovka, bobová dráha , všetky jaskyne, Bešňová, Spiš - Spišský hrad, Levoča, Košice - ZOO, múzeá..., ešte určite Čachtice - podzemie , Beckov, Betliar, ... je toho veľa ale neviem či vás zaujíma história ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Prípadne ak by sa chcel ktokoľvek pridať môžme sa dohodnúť, my sme z Po ale pravdepodobne začneme v Bratislave takže hocikde po ceste sa môže niekto pripojiť.
a spavat vo vlakoch v noci na tripe po SLovensku? to toho vela nenaspite na takych kratkych trasach iba ak by BA - Humenné osobákom
mno... osobne odporucam o.i. BAchledovu dolinu, chodnik v korunach stromov... a ja nikdy nevynecham, ked som na SK, Tatry... a ak by si mal zaujem o tip na super lacne byvanie, odkial moze byt dobrý východzí bod v Tatrach kamkolvek, napiš...
krásny vlakový trip bola aj trasa telgárt-dedinky
@Mookie
tak pozriet, vyskusat mozete... ale nic moc, no ale potom ten vodopad, to sa vam bude urcite pacit