Čo ja viem, určite by bol modernejšie zariadený, ale zase žiadny extrém, chcela by som aby bol farebný, takže určite nie napríklad biele steny, čierna pohovka, čierny nábytok.
Mal by byť priestranný, nie som zvyknutá na stiesnené priestory, lebo doma máme veľmi veľké miestnosti, takisto by mohlo mať dobrý výhľad a väčšie okná.
kombinácia bielej a čiernej, kachličky v kúpeľni čierne, ostatné zariadenie kúpeľne biele, stena a koberec v obývačke biely, nábytok a veci v obývačke čierne, proste tie dve farby milujem a sem-tam nejaký červený kvetináč
mam rad etno styl..resp japonsky..ale japonske zariadenie by ma vyslo na nehorazne peniaze.....ale musim mat kut s maliarskymi potrebami...a potom nejaku aromaticku sviecku, resp tycinky.....a mam rad prirodu, cize nieoc z nej.....heja urcite nejaku nastenku...a knizky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mal by byť priestranný, nie som zvyknutá na stiesnené priestory, lebo doma máme veľmi veľké miestnosti, takisto by mohlo mať dobrý výhľad a väčšie okná.
nech sa v ňom cítim dobre
ale ak mám snívať, tak by som chcela dom z kameňa, tehál a dreva...sklá s vitrážou, sviečky...a záležať by som si dala na kúpeľni