@midnight Len mi príde komické tagovať autora pri fóre takéhoto charakteru. Predsa uvidí každý jeden príspevok nehovoriac o príspevku obsahujúci 5 videí.
P.S. Nabudúce sa prosím vyhni v reakcii na mňa anglicizmom, iritujú ma.
@paracelsus - nech sa páči, máš právo aby ti to prišlo komické, mne osobne to príde skôr užitočné, lebo sa mi niekoľkoráz stalo že som založil diskusiu a znova som si na ňu spomenul tak o týždeň, a v tých momentoch som si hovoril "aké by bolo super keby sa niekde na birdzi zobrazovali notifikácie o komentoch v mojich diskusiách, alebo by ma niekto v nej aspoň raz za čas tagol aby mi pripomenul že existuje"
P.S. zvykni si že nálepka "ľudia čo sa prispôsobia tomu čo ma irituje a čo nie" je použiteľná len na veľmi malý okruh ľudí ktorí by sa dali zhruba označiť vetou "záleží im na tebe", a do tohto okruhu ja a väčšina zvyšku sveta nepatrí. neber to nijak v zlom, tak to nemyslím, len ti proste oznamujem fakt. nikto nemá povinnosť nikomu sa v ničom prispôsobiť, ľudia to robia len vtedy a len preto, že sa sami rozhodnú, čiže mne zas príde dosť vtipné napísať takéto p.s. úplne neznámemu človeku .
@midnigt V poriadku, len som mal potrebu vyjadriť, že použitie tagu je podľa mojej mienky zbytočné pri tomto type fóra Viackrát som si všimol, že takto tvoje príspevky nasilu zvýrazňuješ a podľa mojej mienky celkom zbytočne.
Hoci priznávam, že som mierne sklamaný. Očakával som totiž, že ma odrovnáš minimálne 35 riadkovým zdôvodnením z pohľadu psychológie, sociológie a informatiky prečo ty jediný si mal dovtedy potrebu zakladateľku tagovať.
P.S. Uvedom si prosím, že sa nachádzame na suverénnom území Slovenskej republiky s úradným jazykom slovenským. Takéto umelé vsúvanie anglicizmov je vyslovene neopodstatnené a v konečnom dôsledku degraduje náš jazyk. Ale pozerám sa na to tak, že je u teba pokročilá profesná deformácia itčkára. A tú psychologickú vsuvku si si mohlo odpustiť. Nadôvažok, jednalo sa o zdvorilé požiadanie, žiadnu výzvu o prispôsobenie sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
"This helped me get an A on my damn essay.
Thanks Skyrim. You actually help me get good grades.
Take that, society and your stereotypes about gaming."
+29 votes, top comment
Za seba: what he said ⇈
Bear McReary - Battlestar Galactica Soudtrack (od druhej série vyššie, ten z prvej je mierne fádny)
Dark City soundtrack
Hitman soundtrack (hudba z hier, nie filmu)
resp. čokoľvek od Jespera Kyda
» www.youtube.com/watch?feature=p...
Blade 2
The Fakebook (Social Network)
Pulp Fiction
Trainspotting
Samotari
je toho vela dobreho, na tieto som si pomenul ako na oblubene
P.S. Nabudúce sa prosím vyhni v reakcii na mňa anglicizmom, iritujú ma.
P.S. zvykni si že nálepka "ľudia čo sa prispôsobia tomu čo ma irituje a čo nie" je použiteľná len na veľmi malý okruh ľudí ktorí by sa dali zhruba označiť vetou "záleží im na tebe", a do tohto okruhu ja a väčšina zvyšku sveta nepatrí. neber to nijak v zlom, tak to nemyslím, len ti proste oznamujem fakt. nikto nemá povinnosť nikomu sa v ničom prispôsobiť, ľudia to robia len vtedy a len preto, že sa sami rozhodnú, čiže mne zas príde dosť vtipné napísať takéto p.s. úplne neznámemu človeku .
Hoci priznávam, že som mierne sklamaný. Očakával som totiž, že ma odrovnáš minimálne 35 riadkovým zdôvodnením z pohľadu psychológie, sociológie a informatiky prečo ty jediný si mal dovtedy potrebu zakladateľku tagovať.
P.S. Uvedom si prosím, že sa nachádzame na suverénnom území Slovenskej republiky s úradným jazykom slovenským. Takéto umelé vsúvanie anglicizmov je vyslovene neopodstatnené a v konečnom dôsledku degraduje náš jazyk. Ale pozerám sa na to tak, že je u teba pokročilá profesná deformácia itčkára. A tú psychologickú vsuvku si si mohlo odpustiť. Nadôvažok, jednalo sa o zdvorilé požiadanie, žiadnu výzvu o prispôsobenie sa.
alebo:
a ešte jedno dotretice: