,,Mám 18 a som tretiačka na gymply. Po gymply je jasné,že by som mala ist na vysoku,avsak nič ma nebavi,a to co ma aj bavi,je skor len hooby a ziadne vyuzitie v praci. (Napr.rada fotim,citam a pod.)
A co tak ist na fotografiu (studovat) a mas aj titul...rob vela svojich prac a ak to strhne aj ludi okolo mas sancu znamosti ziskat. Ale ak nemas nadsenie a odvahu robit co ta bavi lebo mas strach ze v tom nie si dobra, riskujes podla mna najviac. Skus uverejnovat svoje fotky niekde na nete a podla ohlasov by si mohla nieco vydedukovat zo svojho potencialu...
@13 hej, lebo na fotografiu sa dostane každý, kto rád fotí o___O
divím sa, že ešte nikto nenavrhol ekonómiu alebo manažment. na výber sú aj ľahké školy a pritom máš použiteľný titul, nie ako spomínaná sociálna práca. a je tam aj plno ľudí len kvôli titulu, takže menej depresií.
v dnesnej dobe uz bc. nevelmi staci skor 2.stupen mgr. a k farmacii ak nemas vztah tak tam nechod je to narocne tazsie ako medicina tak si premysli ci tam pojdes iba kvoli titulu studovat 5 rokov, inak zarabaju super v zahranici 4000€ a viac na SR okolo 900-1000€ podla toho ci mas prax alebo nie co je jasne ze mat nebudes ak budes absolventom Ak ti napr. ide matika tak chod na FINANCNY MANAZMENT zarobis na Sr 3000€ aj ked je to tazka praca no co uz inak ti ostava iba socialka:/ A to myslim, ze nechces.
@piter09 je aj na farmacii bc. ale moc sa s tym neuplatnis, vsade chcu mat farmaceutika s vysokou skolou 2.stupna, najprv mas 3 roky-bc. a potom 2 roky-mgr.:/
@karin28398 tak to nvm, kamaratka chodila 3 roky na farmaciu v ke a nic nema, kamarat chodi v ba na farmaciu a tiez nemaju Bc, tak neviem, aku farmaciu myslis
nechápem tych ktori chodia na vysku kvoli titulu potom smer urad práce, pretoze vystudovali hungarologiu, kulturologiu a také hovadiny kvoli titulu a nemajú ziadne zrucnosti a prax
titul len dolezity vtedy ked sa vyznás aj v niecom a vystudovala si napr medicinu, farmaciu ale ked studujes soc. prácu je len zabity cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ak ti mam poradit, studuj nieco, co ti ide, ale nemusi ta to nutne bavit a da sa s tym zarobit
konicky si nechaj na volny cas
o.i. - "farmacia kvoli titulu" - nechcem ti kazit iluzie, ale pozri si, ake predmety su na tom odbore a premysli si, ci na to mas
vo farmaceutickom priemysle, ak si sikovna, zarobis vysoko nadpriemerne
v zahranici to plati 2x.
som vcera pozerala jeden komedialny serial a tam typka odsudili na jedenie koblih (donut) ako trest
a on ze to uz co je za trest
a oni ze zje tolko koblih ,ze sa bude prasit praskovy cukor zakazdym ked si prdne
iba ma na to napadlo pri tvojom fukani cukru do riti
a k veci.....prosim ta nechod na vysoku skolu, budes zaberat iba miesto niekomu kto tam vazne chce byt a nevyleti zo skoly po roku dvoch
really, you made my day
2. keď chceš len titul choď na nejaké soc. práce alebo podobnú blbosť
3. človeka čo napíše "gymply" na farmácii akurát tak kopnú do zadku
máš nejaké veľmi zvláštne predstavy o svete (ach)
divím sa, že ešte nikto nenavrhol ekonómiu alebo manažment. na výber sú aj ľahké školy a pritom máš použiteľný titul, nie ako spomínaná sociálna práca. a je tam aj plno ľudí len kvôli titulu, takže menej depresií.
» www.uvm.sk/sk/akreditovane...
» www.portalvs.sk/sk/studijny-pro...
ako vidis, aj v Ke aj v Ba je farmacia spojeny prvy a druhy stupen, cize nemas po 3 rokoch ziaden titul Bc
a ano,je to tazsia skola,povedal by som ze viac nez medicina...
nechápem tych ktori chodia na vysku kvoli titulu potom smer urad práce, pretoze vystudovali hungarologiu, kulturologiu a také hovadiny kvoli titulu a nemajú ziadne zrucnosti a prax
titul len dolezity vtedy ked sa vyznás aj v niecom a vystudovala si napr medicinu, farmaciu ale ked studujes soc. prácu je len zabity cas