neviem tak da sa aj tak aj tak urcite nejako ale musis zohnat niekoho kto to robi ... inak neznasam tlaciarne vsetko sa to hned dojebe hned sa minie farba a je draha jak cela tlaciaren my mame doma 3 tlaciarne a z nich jedna ako tak funguje trosku
ja mam Pixmu MP550, myslim, ze su to rovnake cartridge ako tvoje
bud budes kupovat originalne, cca 10€ kus, neoriginalne, asi 4x lacnejsie, alebo plnit napr. takto, pomocou refill kitu
@jessyy no, na mojej pixme ide akosi vypnut upozornenie, ze cartridge treba vymenit, ja fungujem bez resetera, skratka si to ceknem okom... inak, je dobre aspon raz do tyzdna vytlacit nejaku farebnu stranu, foto, nech nezasycha farba v tlacovej hlave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
bud budes kupovat originalne, cca 10€ kus, neoriginalne, asi 4x lacnejsie, alebo plnit napr. takto, pomocou refill kitu
osobne mam atrament odtialto » www.online.lomond.sk/sk/sortiment/at... tiez maju aj neoriginalne naplne, papiere...
tlacis vela farebne?