V konečnom dôsledku sa asi viac oplatí kúpiť tlačiareň laserovú a obchodníci vedia, prečo je, okrem iného, drahšia.
Ja mám atramentový Canon a kupujem (resp. môj otec) do neho toner 2krát mesačne! Čiže ak si predstavíš, koľko stojí priemerná tlačiareň a koľko stoja tonery dokopy-lacnejšie je kúpiť zakaždým novú tlačiareň. Absurdné. A aby toho nebolo málo, neviem, či to robia všetky Canony, ale v mojej tlačiarni ak dôjde len jeden jediný toner, tak tlačiareň ignoruje fakt, že je aj skenerom a kopírkou a nereaguje na akýkoľvek príkaz.
Dajú sa vymieňať aj v laserovke. Záleží to od toho, koľko tlačíš. Ak budeš tlačiť veľa, tak si kúp laserovku a potom tonery len z času na čas dokúpiš toner napríklad z » www.naplne-do-tlaciarni.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Ja mám atramentový Canon a kupujem (resp. môj otec) do neho toner 2krát mesačne! Čiže ak si predstavíš, koľko stojí priemerná tlačiareň a koľko stoja tonery dokopy-lacnejšie je kúpiť zakaždým novú tlačiareň. Absurdné. A aby toho nebolo málo, neviem, či to robia všetky Canony, ale v mojej tlačiarni ak dôjde len jeden jediný toner, tak tlačiareň ignoruje fakt, že je aj skenerom a kopírkou a nereaguje na akýkoľvek príkaz.
Ach, nechala som sa uniesť..