dávali ste si tlačiť maturitné oznamka v tejto firme? Chcem len vedieť, či ten grafik s vami komunikoval alebo proste len poslal návrh? ten náš je dosť zložitý a neverím, že to všetko pochopil na prvý šup. Sa mi to nezdá....
no ved to ti pošle návrh, a ty uvidiš či to je dobre či zle urobené a ked tak mu povieš čo na nom ma spraviť inak.. nebude vam hadam s každou blbosťou písať mail, urobí, uvidíte poprípade zmeníte kym to nebude vyzerať ako vy chcete... ach jej
@deutschprinzessin no šak ste mu povedali ako to chcete nie? tak čo potom? on to urobí je to grafik. keby to nechápal tak sa opýta. maximalne nejake zmeny tam budu po návrhu aby to bolo doladené ..... nevidim tu problem.
a ked ste mu to komplikovane vysvetlili alebo máte zlozité oznamko tak ten návrh budete robit na dva krat alebo tri krát. ved to je v pohode, s tym ste museli rátať ked ste si vymyslali oznamko
veď tá firma nerobí oznamká len vám (ach) ako nič proti tebe ale neviete vydržať? nám oznamká robili pomaly mesiac-dva a neposielal každý deň mail keď niečo bude potrebovať on napíše ale ako je hore spomínané on spraví tak ako pochopil z vášho popisu pošle a keď sa vám nebude páčiť prerobí ako chcete veď to aj trvá .....
akože prepáč ale to že je tam napísané že grafik s vami má 100% komunikáciu neznamená že vám bude vypisovať s každou hovadinou vkuse. to znamená že vam ten navrh bude robiť kym nebudete spokojní a možte s nim komunikovať vždy po návrhu čo chcete ešte doladiť
MY sme si dávali tlačiť oznamko u » hvprint.sk/tlac/pozvanky-o...
Spravili nám grafický návrh a po konzultácií, ktorá bola náročná, ale vcelku rýchla nám ho vytlačili a boli sme spokojné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@decay
Zajtra je posledný deň, kedy nám majú poslať návrh (oznamka, tabla aj pozvánok pre profesorov)... som zvedavá, potom dám referencie
Ako s firmou komunikáciu fajn aj sú zlatí, ale ten grafik neviem, sa mi to nezdá...... Neverím fakt, žeby z môjho popisu vedel, čo tam chceme....
Ale tam píšu, že bude s vami grafik komunikovať až kým nebudete 100% spokojní... no tak nekomunikuje s nami
Spravili nám grafický návrh a po konzultácií, ktorá bola náročná, ale vcelku rýchla nám ho vytlačili a boli sme spokojné.