Prosím vás, vedel by mi niekto povedať, z akých predmetov pozostávajú prijímačky na tlmočníctvo na UK??? Z nejakých dôvodov som si asi rok myslela, že sa robia IBA z jedného cudzieho jazyka (napr. len z Anj plus sjl,všeobecný prehľad a neviem ešte čo.....
@miellikki tlmočníctvo? na UK? alebo UKF v NR? dá sa to zvládnuť? ťažké? ... ja tento rok amturujem a práve som sa kukla do učebnice a milionov papierov slovíčok ktoré by som mala vedieť... nestíhams a to učiť, plus prečítať asi 9 kníh na prijímačky.. ach... potrebovala by som s niekým aspoň konverzovať v anj...ale aj nj je vítaná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
hej
Ale na UK študuje isto napríklad @sisska ,keď sa tu zjaví, asi by ti povedala viac.
No... ak by som sa práve neučila jazykovedu, tak poviem, že sa to vcelku dá
(a anglicky aj nemecky vcelku viem, teda aspoň dúfam
ak by si mala niekedy strašnú ale naozaj strašnú chuť písať si niekým po anj/nj tak som plne k dispozícii!
ale, ja som ochotná (takmer) vždy, len za gramatickú správnosť neručím
...if i could write with sb in an foreign language, i would be glad... and no matter how your grammar is, my grammar is nor perfect, too
und ich schreibe in deutsch, weil als (nicht nur) deutschstudentin bin, sollte ich es üben, weil ich mit meine deutschniveu nicht sehr zufrieden bin