To akože fakt neexistuje niaka normálna aplikácia kde sa dá naučiť Nemčina cez PC?
Skusim to posledný raz, niečo kde su kapitoly, kde sa daju naučiť aj slovíčka, aj fázy, kde je aj napísané jak sa to číta, najlepsie kde sa to dá vypočuť jak sa to číta...
Nepoznáte niečo?
@chevro jak vidím tvoju fotku zmenšenú tak mi strašne pripomínaš toho chalana z Project X =DD
Inak aj mne by dačo také trebalo a ešte tento rok nam zmenili učiteľku pri ktorej sa nedá poriadne opisovať a chce skúšať už zajtra mňa proste džubne ja nič z tej nemčiny za prvy ročnik neviem (len nejake zaklady maličke)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Inak aj mne by dačo také trebalo a ešte tento rok nam zmenili učiteľku pri ktorej sa nedá poriadne opisovať a chce skúšať už zajtra mňa proste džubne ja nič z tej nemčiny za prvy ročnik neviem (len nejake zaklady maličke)
» www.duolingo.com/...
inak úprimne neviem načo ti je nemčinu, ak vieš aspoň anglicky tak to stačí, s každým nemcom sa dorozumieš po anglicky