Galinka to vystihla presne. Ani nie to že máš 16. Ale to že toto netreba robiť násilím. Mám dve kamarátky,( a musím povedať obe sú fakt pekné) ktoré mali prvého chlapca v 22och rokoch. A nič si z toho nerobia. Nikde sa nenáhli všetko príde samo. Ak to budeš robiť nasilu tak to nedopadne dobre.
je zbytočné,chodiť s niekým len preto,aby človek nebol sám..za každú cenu získať chalana..sama vravíš,že chalani nie sú žiadny anjeli,tak prečo si nedať pauzu..jasné,každý túži po láske,objatí a po nežnostiach..musíš to vydržať čas sama,pretože nikdy to nie je tak,že po vzťahu nasleduje ihneď iný,aby náhodou nebola dáka pauza...lásku netreba zbytočne hnať,alebo sa pretvarovať..ono to príde,či zajtra,alebo "až" o rok...
je to tvoja a len tvoja chyba. toho si chcela viac, preto si toho odmietla. ten ktoreho si odmietla by si o neho nestala ani keby ta teraz ide prosit. lebo by to bola len lutost, ze nioho nemas a potrebujes dakoho.
Na silu sa inak nic neda. vsetko musi mat daky priebeh. takze dockaj casu ako husa klasu
Galinka to vystihla dokonale....nehladaj si chalana tak aby si mala za kazdu cenu nejakeho...chvilu zi normalne niekoho urco spoznas s kym budes stastna....ja mam 17 a furt nic a nevadi mi to vidis ....a to tiez nechcem tak vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Na silu sa inak nic neda. vsetko musi mat daky priebeh. takze dockaj casu ako husa klasu
ja chcem zensku..