moj milovany ocinko mi stale vykrikuje ze pocuvam metal chodim stale v ciernom a neviem co..dobre....ked zacne o tomto hovorit stiahnem usi a nepocuvam ho...ale...ked minule krical na maminu nak dostane rozum a PRINUTI ma chodit vo farebnych veciach a poc
Tata nerad asi vidi ako si nicis zivot ale tak kazdy rodic pinda aj moja mama a otec uz nie otec si fici tiez obcas na mojom style vlastne iba 2 skupiny pocuva
Tak toto poznáme aj u nás Daddy už však kapituloval,lebo zistil že proti mne a mame nič nezmôže no tak sa s ním skús porozprávať,v klude,vysvetli mu že máš rada čiernu a že prečo by si mala nosiť farebné ked sa ti to nepáči.Myslím že by ťa pochopil.Napokon si vypočujte obaja Jadranku.Alebo ho obráť na metal
no mne tiez robili problemy ked som chodila v ciernom stale ale potom si zvykli a ked som si zrazu dala na seba nieco farebne tak uplne nechapali ze co sa mi stalo:p a mamu som naucila apocalypticu pocuvat:p
Ja len tak mimochodom k Jadranke... raz sme šli na dovolenku 32 hodín busom a ujovia šoférovia točili stáe dokola jednu kazetu Jadranky... ten kvet ti chcem poslať, mama... ten kvet ti túžim dať...
OMG ked sme boli na futbal.stadion zo skoly a tam jadranka som padla skoro na riť a este sa tam vrtela jak štetka z elizy no fuuha ked ti taketo ocinko kaže sa drž defče
Tak toto mi pripomenulo mojho fotra Ten tiez pocuva Jadranku.. ale nastastie mi na metal nehubuje, skorej sa mu zda divne ked mi z izby obcas huci nieco ine ako metal To skorej matku seru prizicherkovane nasivky
keby ste ho poznali zmenili by ste nazor...normalny rozhovor s nim sa viest neda...a za metal teda hubuju dost rodicia!..ale mamina aj tak hovori ze vzdy lepsie ako hip-hop
sak ale..dobre...povie nak si pustim jadranku..v poriadku...sa zasmejem a odidem ze ci mu hrabci....ale on vzdy ked len na minimum si pustim nieco pride a jeb mi po hlave ze ty tela sprostuo vypni tu sk*rvenu muziku lebo pojdes z domu!
No moj otec si sem tam pusti moju hudbu, vikingsky metal Ensiferum sa mu dokonca pacil, na Children of Bodom povedal, ze to uz mu tak nevonia a k Dimmu sa nastastie nedostal Ale mna pocuvat vzdy nasi nechali co len chcem.
31.-bolo bolo ...a mozes trikrat hadat ako ma pomenoval
aale...sa mi strasne ratala maminina reakcia na to...najprv len sledovala ako sa hadame..co stopro bolo pocut az na ulicu...potom sa otocila na oca...a hovori...peter..ty si k*kot!
34. ale niektori su..ale zas..to sa vsade najdu taki..len ludia to nechapu, lebo su tak zmagoreni, ze za vsetkym, co sa tyka ciernej, a proste vsetkemu, co sa vymyka spolocenskej etike, je zle
23. tak toto by ma strasne nasralo a bol by som schopny sa za to aj "do krvi" pohadat a nerozpravat sa s dotycnou osobou. hudobny taste je cisto osobna vec do ktorej ti nema nikto kecat.
pokial chces mierovejsie, hoci len docasne riesenie - sluchadla. ale ja by som to rozhodne nenechal tak - toto je jedna z mala veci, za ktore by som sa hadal.
Toto právo zahŕňa slobodu vyhľadávať, prijímať a rozširovať informácie každého druhu bez ohľadu na hranice, či už ústne, písomne alebo tlačou, prostredníctvom umenia alebo inými prostriedkami podľa voľby dieťaťa.
2. Výkon tohto práva môže podliehať určitým obmedzeniam, avšak tieto obmedzenia môžu byť iba také, aké stanoví zákon a ktoré sú nutné:
a/ pre rešpektovanie práv alebo povesti iných,
b/ pre ochranu národnej bezpečnosti alebo verejného poriadku, verejného zdravia alebo morálky.
Dieťa má právo slobodne vyjadrovať svoje názory, získavať a zverejňovať informácie s výnimkou situácie, kedy by došlo k porušeniu práv ostatných.
otec to raz rozdycha a ty sa nedaj bo je to tvoj nazor tvje myslienky .... a to kde zijeme sa vola prave demokracia pretoze je sloboda myslenia tak ako hovori 38 ..... a odporucam najdi si obrazok tucnej sucasnej jadranky v ruzovych makro satach ze oci toto chces mat zo mna?
von fakt nevie co je hudba neber si to zle boji sa ze sa das na zlu cestu ved tie texty su obcas aj pre mna desive ale toto kriste pane radsej drotom do oka ako jadranku do mp3 okrem toho nikho nemoze nikto nutit toto pocuvaj lebo ej to spravne
daj sa protestne na hiphop, vkuse nadavaj, vlac sa s chalanmi do rana, aspon sa tvar, ze beries drogy (nezabudaj ze je to protest, nie skutocna zmena zivota , ked pijes, tak pi viac, a ked fajcis tak fajci viac. flakaj skolu a po tyzdni, max. mesiaci daj fotrovi na vyber. bud sa vratis k staremu stylu zivota, alebo ostanes v tomto. nepochybujem, ze bude doslova rad, ked sa das znova na metal ja nastastie take problemy nemam, staci ked nepustam nahlas hudbu ked je mama doma a jej priatel fici na rocku a podobnych veciach, taze s nim si akurat vymiename CDcka
prepac, ale toto ma naozaj pobavilo.... jadranka LOL no hm skus na to kaslat alebo sa s nim riadne pohadat.....alebo k svojej ciernej pridaj obcas nejaky svetlejsi doplnok a bude spokojny......
@Horox....co mas proti hip-hopu? je to hudba,je to oblecko...je to urcity zivotny styl....rovnako ako metal,punk,rock a co ja viem co este....je to uplne normalne aspon je ta naozaj to co sa deje aspon u tych kvalitnych....nespievaju furt o laske a o samych bla-bla-bla ale poukazuju na pravdu na taku aka je.....a to je zmysel toho...nebodaj si dalsi zabednenec?
Jaj vec vkusu. Nepáči? nepáči. Ja sa tiež nikomu nepáčim a žijem... sakra kašli na neho, počúvaj čo sa páči tebe, ešte viac sku... život pretože nemôžeš počúvať a vyzerať tak ako chceš.
Radšej sa biť o to v čo veríš a chceš ako podliehať a potom ľutovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Tak toto sa presne na tuto situaciu hodi
(nie, neodpoviem odkial to poznam
No.. a iné ako rozhovor ti neostáva
-Jedno cedecko Jadranky...
-Zabalit?
-Nie, tu rozbijem...
sak ale..dobre...povie nak si pustim jadranku..v poriadku...sa zasmejem a odidem ze ci mu hrabci....ale on vzdy ked len na minimum si pustim nieco pride a jeb mi po hlave ze ty tela sprostuo vypni tu sk*rvenu muziku lebo pojdes z domu!
:´(
ale ten rozhovor uplne suhlasim..
p.s.- až to spravíš, daj vedieť jak si dopadla
aale...sa mi strasne ratala maminina reakcia na to...najprv len sledovala ako sa hadame..co stopro bolo pocut az na ulicu...potom sa otocila na oca...a hovori...peter..ty si k*kot!
pokial chces mierovejsie, hoci len docasne riesenie - sluchadla. ale ja by som to rozhodne nenechal tak - toto je jedna z mala veci, za ktore by som sa hadal.
SLOBODA PREJAVU
1. Dieťa má právo na slobodu prejavu:
Toto právo zahŕňa slobodu vyhľadávať, prijímať a rozširovať informácie každého druhu bez ohľadu na hranice, či už ústne, písomne alebo tlačou, prostredníctvom umenia alebo inými prostriedkami podľa voľby dieťaťa.
2. Výkon tohto práva môže podliehať určitým obmedzeniam, avšak tieto obmedzenia môžu byť iba také, aké stanoví zákon a ktoré sú nutné:
a/ pre rešpektovanie práv alebo povesti iných,
b/ pre ochranu národnej bezpečnosti alebo verejného poriadku, verejného zdravia alebo morálky.
Dieťa má právo slobodne vyjadrovať svoje názory, získavať a zverejňovať informácie s výnimkou situácie, kedy by došlo k porušeniu práv ostatných.
asi presedlam na tu jadranku v zaujme narodnej bezpecnosti
on by mi to namontoval nad postel
@Horox....co mas proti hip-hopu? je to hudba,je to oblecko...je to urcity zivotny styl....rovnako ako metal,punk,rock a co ja viem co este....je to uplne normalne aspon je ta naozaj to co sa deje aspon u tych kvalitnych....nespievaju furt o laske a o samych bla-bla-bla ale poukazuju na pravdu na taku aka je.....a to je zmysel toho...nebodaj si dalsi zabednenec?
Radšej sa biť o to v čo veríš a chceš ako podliehať a potom ľutovať.
Make peace & love