Tak kupila som si test a zistila ze som tehotna povedala som to rodicom nechcu aby som isla na interupciu vraj je to hriech ale ja nechcem mat pokazeny cely zivot poradte ako ich presvedcit ?
hmm... ja by som bola rada, keby ma rodičia neposlali na potrat.. ale ja som divná no.. tak ja neviem, keď tak veľmi chceš, tak im to vysvetli tak, ako nám. že si nechceš zničiť život.. aj keď si na to mala myslieť skôr
ak to teda nie je fake....čo takto povedať to najprv tomu chalanovi,čo ti to dieťa spravil? aj on má do toho čo povedať,aspoň trochu..ale je to tvoj život
Na jednej strane, dieťa v 14-tich je zlý sen, ktorý by nemusel byť reálny, pokiaľ by si šla na interupciu. Na druhej strane, za chyby sa platí.Bolo to maximálne nezodpovedné v tvojom veku...
Ja by som len bola zvedavá, že čo na to otec údajného dieťaťa?
Keď si myslia, že je to hriech, tak si to nechaj a keď porodíš, tak máš hniezda záchrany... Vieš koľko ľudí by chcelo mať deti a nemôžu??? Rozmýšľaj aj nad tým, že keď pôjdeš na potrat teraz, tak je dosť veľké riziko, že deti už mať nikdy nebudeš môcť... A sexuálne delikty sa vzťahujú na 15. rok života... Takže tatko Tvojho decka môže byť kľudne obvinený za zneužívanie ( a toto by Tvoji rodičia určite riešili, čiže je to kokotinka a nevieš aké iné fórum založiť)
neviem či si robíš srandu, alebo to myslíš vážne, ale ak to myslíš vážne, tak panebože veď máš 14 , ako ti vôbec vaši môžu povedať a dovoliť mať decko v takomto veku a omg ,čo tie deti dnes už v 14 robia, v žiadnom prípade v 14 mať decko, to budeš mať pokazený život aj ty aj to dieťa
Naser si. Zo školy ťa buď vyrazia, alebo si z teba urobia srandu, dostaneš pár pekných prezývok, namiesto chodenia po obchodoch budeš doma sedieť na pinde a kojiť, kočíkovať namiesto všetkého čo si mala rada. ale neboj, dokým zmaturuješ už bude chodiť do škôlky, čiže si neužiješ prázdniny, namiesto ktorých sa budeš doma starať o decko a zarábať si na neho, o to menej voľného času. Enjoy
1. @8 . ako si predstavujú tvoju školu a vlastne celý život? a nie je to náhodou tvoj hriech a nie ich?
2. oni sa o všetko budú musieť starať a financovať to.
ale ešte stále je tu možnosť samovoľného potratu:
"V šiestom až ôsmom týždni tehotenstva je približne 15-18 %..."
"Pretože skoré potraty sa často interpretujú ako nepravidelnosti menštruačného cyklu, ostávajú často nespozorované a preto sa skutočná incidencia môže len odhadnúť. Spontánny potrat je najčastejšou poruchou tehotenstva, pretože 10 % až 30 % všetkých uznaných tehotenstiev končí potratom. Podľa štatistík pripadá u nás v priemere jeden potrat na 9-10 tehotenstiev."
a ak si dobre pamätám, pri prvom počatí je tá šanca až tretinová.
Bože čo by som ja dala za to keby hento poviem mame a ona by mi nedovolila ísť na iterupciu... ale inak k téme... dosť nezodpovedné je mať v tvojom veku decko a inak na interupciu by som ti nedoporučovala ísť, lebo sa kludne môže stať, že ti ju prepichnú alebo natrhnú a v budúcnosti kludne už deti nebudeš mať môcť aj keď ich budeš chcieť... a okrem iného nad možnosťou, že dieťa porodíš a dáš na adopciu alebo do hniezda záchrany si vôbec neuvažovala???
A inak chcela by som vedeť, čo na to povedal otec dieťaťa... teda ak si mu to vôbec opvedala...
@dee99 LIKE .. sexujeme tu asi všetci, nemala si byť hlúpa, existuje veľa sposobov ako sa ochrániť, napr ja napriek tomu že beriem antikoncešpciu použíívam aj tak navyše prerušovaný sposob súlože, lebo ani tej antikoncepcii neverím.. hlúpa, hlúpučká,,
A odkáž otcovi dieťaťa odo mňa (ak teda nie si fake), že je egocentrický, primitívny kus nezodpovedného debila, ktorý sa poserie pri prvom probléme. Ďakujem.
Pokial to teda nie je podvod a mas naozaj len 14, tak
1. otec tvojho dietata sa dopustil trestneho cinu
2. nie som si ista, ci v takychto pripadoch sa do toho nemontuju urady, a ci nebudes musiet ist na potrat
3. v takomto nizkom veku je dost velka sanca, ze dieta ani nedonosis, pripadne ti potrat moze odporucit aj lekar zo zdravotnych dovodov
4. ako tu uz je spomenute, existuju hniezda zachrany, aj ked myslim, ze vzhladom na tvoj nizky vek bude to dieta tak ci tak presunute do nahradnej starostlivosti
5. na zakladnych skolach uz nie su hodiny, kde sa deckam vysvetluje, co je to kondom? (ak uz musia zacinat s pohlavnym zivotom tak skoro)
@norry si precitaj to, co je pod nazvom temy.. ked rodicia tvrdia,ze je to hriech, s tym sa velmi tazko daco robi, lebo (a teraz prosim, nenahnevajte sa na mna vsetci) - veriaci su niekedy v niektorych veciach totalne zadubeni, aj ked je to na prospech celej veci
Ber to tak že je to boží dar a možno je to prva a posledna možnosť mať dieťa.Na svete je vela žien čo ti práve v tejto chvíli závidia a hned by sa s tebou vymenili.Držím palce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
nemáš sa kurviť
Ja by som len bola zvedavá, že čo na to otec údajného dieťaťa?
Naser si. Zo školy ťa buď vyrazia, alebo si z teba urobia srandu, dostaneš pár pekných prezývok, namiesto chodenia po obchodoch budeš doma sedieť na pinde a kojiť, kočíkovať namiesto všetkého čo si mala rada. ale neboj, dokým zmaturuješ už bude chodiť do škôlky, čiže si neužiješ prázdniny, namiesto ktorých sa budeš doma starať o decko a zarábať si na neho, o to menej voľného času. Enjoy
2. oni sa o všetko budú musieť starať a financovať to.
ale ešte stále je tu možnosť samovoľného potratu:
"V šiestom až ôsmom týždni tehotenstva je približne 15-18 %..."
"Pretože skoré potraty sa často interpretujú ako nepravidelnosti menštruačného cyklu, ostávajú často nespozorované a preto sa skutočná incidencia môže len odhadnúť. Spontánny potrat je najčastejšou poruchou tehotenstva, pretože 10 % až 30 % všetkých uznaných tehotenstiev končí potratom. Podľa štatistík pripadá u nás v priemere jeden potrat na 9-10 tehotenstiev."
a ak si dobre pamätám, pri prvom počatí je tá šanca až tretinová.
A inak chcela by som vedeť, čo na to povedal otec dieťaťa... teda ak si mu to vôbec opvedala...
FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE
jezis ludia budte aspon ORIGINALNI toto ma uz nebavi ani vtipne to nie je
2. ak nie si fejk, TAK TI TREBA
3. skús ich presvedčiť, lebo si naozaj dosereš celý život. Ak nemajú rozum oni, maj ho aspoň ty, hoci neviem, kde si ho dala, keď si trtkala.
A odkáž otcovi dieťaťa odo mňa (ak teda nie si fake), že je egocentrický, primitívny kus nezodpovedného debila, ktorý sa poserie pri prvom probléme. Ďakujem.
Takých zbožňujem, my god...
1. otec tvojho dietata sa dopustil trestneho cinu
2. nie som si ista, ci v takychto pripadoch sa do toho nemontuju urady, a ci nebudes musiet ist na potrat
3. v takomto nizkom veku je dost velka sanca, ze dieta ani nedonosis, pripadne ti potrat moze odporucit aj lekar zo zdravotnych dovodov
4. ako tu uz je spomenute, existuju hniezda zachrany, aj ked myslim, ze vzhladom na tvoj nizky vek bude to dieta tak ci tak presunute do nahradnej starostlivosti
5. na zakladnych skolach uz nie su hodiny, kde sa deckam vysvetluje, co je to kondom? (ak uz musia zacinat s pohlavnym zivotom tak skoro)
a @ zakladatelka temy : ...enjoy.