spolužiačke raz dal frajer poslať do školy kyticu ruží,, len tak, lebo bol niekde v zahraničí.. rozplakala sa od šťastia a kebyže mi tiež niekto takú kyticu len tak z lásky pošle tiež by ma to dosť potešilo aj keď veľmi sa o kvety nezaujímam
mne minule len tak z nicoho nic prisiel do prace aj s ruzou... ako to ze za mnou pride som vedela ale o tej ruzi nie ... potesil ma a zaroven aj vyviedol z miery, lebo som na rychlo musela dopit celu vodu aby som z flase mohla vytvorit provizornu vazu
Ja sa tvarim strasne drsno a nikdy neviem, co s tym mam robit, ak to dostanem napr na sviatky . A vacsinou mi to po troch dnoch kompletne uhynie, lebo zabudnem menit vodu, pripadne ju nenapustim vobec. Ale obcas mam aj tak nutkanie niekomu vynadat, ked ich dlho nedostanem .
mňa by to teda rozhodne potešilo, kebyže mi prinesie kvety a zrovna ruža by to byť nemusela...aspoň by som vedela, že tento je konečne trošku iný ako tí, ktorých som stretla pred ním, ale žiaden "tento" neexistuje, takže sa kvetov len veľmi ťažko dočkám :/
@sasi2680 Keby mi niekto dal poslat kvety do skoly, poslem poslicka naspat k adresatovi, kedze krasne kvety a tie nechutne, skolske umyvadla bol dost nedomysleny napad ..
nie, nechápem princíp darovania rezaných kvetov, nikdy som ho nechápala, je jedno či šlo o narodeniny alebo to malo byť od chalana, proste som mala divný pocit, že dostanem niečo čo prvý deň-dva vypadá pekne a následne na to už len sledujem ako to schne/hnije/umiera
keď som dostala na 18. narodeniny 45 červených ruží tak tak ma to potešilo :d síce od tety ale zaklincovala to asi takto ,, ak sa ťa na ne niekto bude pýtať môžeš povedať že si ich dostala od dákeho chlapca " mám ja dobrú tetu
dostávam ruže...červené...dosť často...väčšinou sú ovednuté...stále sa popichám na tŕňoch...prídu vždy v tej najnevhodnejšej chvíli...vyvedú ma z miery...
ja chápem o čo ide...ale...ja nemám rada červené zvädnuté ruže sto krát som mu to naznačila, niekoľkokrát povedala priamo, no on je trdielko, nedá sa si povedať...
a mňa by pritom potešilo niečo...niečo menej teatrálne...kytka z lúčnych kvetov, sedmikráska odtrhnutá cez plot, prvosienky od starej pani pri veži, ukradnutý tulipán z mestského záhonu...
potesi, ale je to trosku gyc... ked das babe qety, bude ta mat rada, ale do smrti sa uz zabetonujes na pozicii kamarata a nikdy ta nebude vnimat ako material na randenie
@snehovavlocka Ty byvas na hrade ? Ahaa, uz chapem, preco si vravela, ze su s nim nejake -vrtochy- . Ved po tolkych storociach necudo, ze sa naklana a točí (posuvy pody, podlomene zaklady, zvetravanie hornin..) Ta bytovka bola urcite krycie meno, co!
Keď som od priateľa dostala na meniny obrovskú kyticu ružových ruží tak mi až vyhrkli slzy.. vôbec som to od neho nečakala a bol to môj najkrajší darček
Vieš, asi nás potešia kvôli tomu, že kvety, zaľúbené listy a iné romantické prejavy lásky pochovala moderná uponáhľaná doba, kedy ti stačí zadať do googlu meno dievčaťa /chlapca, ktorý sa ti páči a vyhodí ti o nich všetko, čo chceš vedieť. tak sa s tým neserieš, párkrát ju šťuchneš na fasbooku, potom jej vycapíš na nástenku cez aplikáciu veľké srdce a láska je na svete -.-
Ach, mňa by tiež taká ruža, hoc aj niečo menšie potešilo, kedže som od chlapca ešte kvety nedostala. A to myslím od žiadneho.
Ale nie som pre to, aby mi teraz doniesol kiticu. Taká malá ružička určite poteší. Ale osobne na tom netrvám. Dostaneš kyticu a... Po necelom týždni ju môžeš tak akurát vihodiť.
Zbožňujem svojho chlapca od vtedy ako za mnou prišiel s kyticou lalií, milujem lalie a neviem odkial to zistil. Boli sme spolu tyždeň a od vtedy ho lubim viac a viac nehovorím že za to môžu tie kvety ale bolo v tom kus romantiky
@flussica.... no asi nie.. je dosť zlé keď už len prechádzam cez park... ale tak sedmokrásky sa dajú ešte ...alebo aj stromy ak kvitnú úplna paráda keď niekam idem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
keby mi tak môj frajer dával kvety častejšie... Raz som od neho dostala kvietok a odvtedy už žiadny..
Ani neviem prečo, ale dostať kvety je.. Úžasné!
@sasi22680 Tiez chodi hodinu natrieskanym busom ? Tak potom nic . Potom asi kupil ale umelohmotne, nie?
(ale súhlasím s @26 že to takmer žiadneho chlapa nenapadne...)
Na druhej strane ma ale vôbec nepoteší šperk neviem.. asi by som to potajme založila alebo tak
..kvak..
ja chápem o čo ide...ale...ja nemám rada červené zvädnuté ruže sto krát som mu to naznačila, niekoľkokrát povedala priamo, no on je trdielko, nedá sa si povedať...
a mňa by pritom potešilo niečo...niečo menej teatrálne...kytka z lúčnych kvetov, sedmikráska odtrhnutá cez plot, prvosienky od starej pani pri veži, ukradnutý tulipán z mestského záhonu...
no ale urcite milo prekvapíš aj naku 17ku
Kvety su vynimocne v tom : krasne , jemne , nezne .
A prave take chceme byt i my zeny a preto sme rady ked dostaneme kvety .
Vieš, asi nás potešia kvôli tomu, že kvety, zaľúbené listy a iné romantické prejavy lásky pochovala moderná uponáhľaná doba, kedy ti stačí zadať do googlu meno dievčaťa /chlapca, ktorý sa ti páči a vyhodí ti o nich všetko, čo chceš vedieť. tak sa s tým neserieš, párkrát ju šťuchneš na fasbooku, potom jej vycapíš na nástenku cez aplikáciu veľké srdce a láska je na svete -.-
Ale nie som pre to, aby mi teraz doniesol kiticu. Taká malá ružička určite poteší. Ale osobne na tom netrvám. Dostaneš kyticu a... Po necelom týždni ju môžeš tak akurát vihodiť.
A súhlasím s tym, čo napísala @klaudiqaaa.