pre mna je to tak, ze na blondinu sa zvycajne ani nepozriem (to musi byt uz riadny extrem, aby som sa pozrel) ale ciernovlase baby to mozem obdivovat cely den...
Seina: od farby vlasov zavisi aj farba chlpkov. A niektorym babam sem-tam rasi nejaky chlpok aj na tvari (niektorym aj viac), a teda mne osobne menej vadi, ked su tie chlpky blond ako ked su cierne
to odkial mas? ja som s priatelom dva roky a mam tmavohnede vlasy hehe, aj kamosi maju tmavovlasky tak neviem no.. ale to je vec vkusu, kazdemu sa paci ine papuu
Podľa posledným výskumov čo som počul, tak príroda vraj vytvorila blondíny preto, aby sa zachoval ľudský rod....čiže aj u chalanov sa javia príznaky väčšej náklonnosti na blondíny ako na ostatné...ale ja mám rád všetky čo majú rady mňa DD
no ja si obcas prefarbujem vlasy na blond ale to len preto lebo sa mi to paci,,mi viac pristane,,fakt je to otazka vkusu,ale myslim ze normalny chalani si nebudu vyberat babu podla farby vlasov
Keby som bola chlap tak sa mi pacia cervenovlase To je ako s babami, zevraj sa im pacia modrooky blondiaci a myslim ze skor opacne... Taky opaleny, ciernovlasy chalan to uz skor
ja si myslim ze nejde o farbu vlasov je fakt ze to vie zaujat ale je lelpsie ked zaujme povaha ako vlasy. ja osobne som rada ked mam hnede vlasy teraz beha po svete vela prefarbenych zltych hlav a na co im to je ked v hlave nemaju nic?
Suhlasim Blondi2, toto uz fakt vyzera ako keby toto bolo spiknutie proti blondinam.Ja som prirodzena blondina, a mam aj nieco v hlave.Je to tu reprezentovane ako keby vsetky blondiny mali na hlave peroxid a nic v hlave.Forum sa vola "To fakt vsetci chalani letia na blondinky?" ako keby to bol nejaky zlocin ked sa chalanovi paci blondina. Lenze aj tak na zaklade tohto fora to vyzera tak, ze chalani letia viac na brunetky tak co riesite. Teraz by sme my blondiny mali zalozit forum "Chalani letia len na brunetky?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
EQ
Mozno si z nejakej dediny, kde vas je 5,5