som sam zo seba prekvapeny ze mi je trapne to sem napisat no ale napisem... gay mi vyznal lasku eah hmm no dobre to by este nebolo tak hrozne ale jedno nie mu ocividne nestacilo eh kaslat na to ja viem ako to vyriesim pobozkam pred nim niaku babu aby to k
tak mu to povedz tak aby to pochopil hned ze ta obtazuje.nosno pomoze ked sa budes vyhybat miestam kde by mohol byt, aspon na nejaky cas ked je to az take.
Nooo blba situacia... to bude tym, ze sa vzdy tak zastavas gayov. V tom lepsom pripade Ale co na tom nechape? On si vzdy mysli, ze si na chlapov? A to je nejaky tvoj kamos? to by bolo este blbsie...
Voľakedy ma balil jeden gay v istej krčme, darmo som mu hovoril, že nemám záujem. Otravoval a otravoval. Vtedy som mu povedal, že som zadaný (nepovedal som či chlapcovi, či dievčaťu) a on prestal. Rešpektoval môj akože druhý vzťah a rečami ma poučil, že si nebudeme liezť do "kapusty". Nič som od neho neočakával, ale tým prístupom k cudziemu vzťahu, hneď mi bol odrazu sympatickejší.
je to kamos mojho kamosa stretli sme sa na diskoteke vsetci o nom vedia ze je gay no a kedze ako uz povedal mid zastavam si ich a to nie len na forach nabil asi ozaj dojem ze ma sancu ale nie mu bolo povedane celkom jasne a zrozumitelne hmm skusim to spravit ako ty jantomas poviem mu pripadne aj niakym telefonatom zahram ze som zadany a snad uz da pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov