Akože kecám s kamošom a vraví mi , že mu tu zmazali blog...... že vraj tam mal pár nadávok ale že v iných blogoch ich mal miliónkrát viac a nič sa nestalo ale že toto bol ultra gangsta hip hop text..akože ja čúvam metal nie rapy , ale do piče to kvôli t
Boh to akože to???? Zas dáke skokotienča s tej vašej smotánky ,dáky admin čo ma tu teraz bude terorizovať? Verejne zverejnovať moje ts,mazať každý blog? Tak ti práve oznamujem že ten papier kde to je napísane zapalujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No a sme doma............... že vraj ty si tam na tom blogu pičoval v komentoch čiže to o tebe som hovoril hej v prvom príspevku no fajne...................... už sa teším čo vymyslíš založíš v mojom mene fórum že mi nestojí???? Súdruh Alpynus dostavte sa na ústredňu pretože súdruh Štepita vás odmení za skvelú prácu na post cenzuranta
ak ten blog vyzeral nejako takto tak sa ani necudujem, ja nepocuvam hip hop. ale mohli mu dat vediet to je pravda. inak neviem ci to admini robia, ale mali by aj vopred ludi upozornit a nie hned zmazavat co im pride pod ruku, lebo aj tak kopa veci im unika.
ale nechapem, co teba to tak rozculuje, nech sa on tu vyjadruje
a ty si si ete nezvykol ze je to uuplne vsade tak, ze su ti lepsi (ty to nazyyvas smotanka) a ten zvysok?? ta sa nerozculuj, bo nic nevyriesis...by si musel tu tvoju smotanku vyvrazdit...ale ani to ti nepomoze, lebo dojde nejaka ina ... akze skudni hormoon .... a neboj, uz aj mne boli vymazane nejake veci co som sem dala...ale serem na to ... zavesila som to potom inde
@Sazarael nemá čo písať nadávky na verejný server ..... podľa mňa admin ktorý to zmazal urobil kus dobrej roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Dhampir si najprv poriadne prečítaj to čo píšem...... že blogy kde má ovela viac nadávok ostali aj v iných blogoch sú pužité a ostanú ale za to že niekomu vadia nigga-repa texty už musí delete alebo čo???
+ som ešte zabudol dodať sa tu ideš posrať že sme verejný server tak radšje namiesto blogu s pár nadávkami zmažte diskusiu typu : " mám 18 a ešte som nevylízal je to normálne?" alebo " bože mám 12 frajer ma chce jebať mám či nie? "
@Radiophonic skôr sa mi zdá že ty jediný nerozumieš... tak to mi je lúto !!!! nauč ma svoju kokotskú reč a prepíšem ti to !!!!!! Dobre máš 27 si starší,lepši,krajší,múdrejší ale za to sa tu nemusíš hrať že nerozumieš
Keby som bol nejaký admin, tak podľa počtu nadávok by som túto diskusiu vymazal. Ak máš osemnásť a máš takúto mluvu, tak si na tom dosť zle A mohol by byť ako "metlák" trochu tolerantnejší :p
@jimmycrow ty si zas nečítal........ po prvé prečo by človek mal byť zle na tom ked si zahreší,po druhé ani kamarát nebol tolerovaný len kvôli tomu že to bol rap mu to zmazli lebo inde mal tiež nadávky omnoho viac ako tam ....... ved alpynus dal koment čo za brak a zmizlo to no kde je tolerancia???
Ale to sa ti fakt len zdá. Máš chabo vyvinutý zmysel podať myšlienky tak, aby boli publiku zrozumiteľné. Moju reč ťa naučiť nemôžem, pretože máš, podľa prečítaného, obmedzenú schopnosť akceptácie iných názorov, nie to ešte iných techník reči. Ale s prídomkami v poslednej vete absolútne súhlasím.
Neboj aj tebe tuto diskusiu vymažu minule tu bola trikrát takto založená diskusia, že prečo bolo vymazane jedno (podľa mna) normálne fórum a všetky bez vysvetlenia vymazali. Si pamätám, ako sa tu ľudia pohoršovali (ja nie, ozývam sa vynimocne) a @tomas sa ani nevyjadril...
@Radiophonic máš chabo vyvinutú myseľ na to aby si sa zamyslel a tvoja už aj tak dosť zbedačená myseľ je schopná spracovať iba priamo a jednoducho podané podnety. Ako krásavec je pekné sa tu hrať na slušnáka to tu rovno napíš , že kvôli nadávkam si to niesi schopný prečíťať tak ti to prepíšem v špecíálnej zbožnej verzii .
@Alpynus neviem ako to presne myslíš, ale čo sa týka webu, stačí si nájsť dakde zoznam nadávok vo všetkých podobách a potom v phpčku dať jednoduchú podmienku, že ak sa tam nachádza v texte nadávka, tak namiesto neho vypíše hviezdičky poprípade ak neni zoznam nadávok stačí dať tie najbežnejšie
@Alpynus ano to je síce pravda... ALE nadávky podľa mňa nepatria na internet, do novín či televízie nech sú v akejkoľvek forme... to ako sa vyjadrujeme v bežnom živote je iná kapusta... a to treba rozlišovať...
@sexisasa ty musíš byť strašne inteligentná ked si pochopila môj primitívny príspevok ako je to možné sakra? Chod za Phdr,Ing,Mgr,Dr,Judr @Radiophonic ktorý prednáša o slušnosti vo Vatikáne nech ti udelí nejaký vedecký titul
Na každý zoznam nadávok sa dá vymyslieť minimálne jedno nové slovo, ktoré odkazuje na nadávku. Jedine ak prejdeš všetky možné permutácie slov, ktoré vytvára abeceda (spolu s medzerami, bodkami, čiarkami,...) a určíš, ktoré slovo je a ktoré nie je nadávka, tak až potom si môžeš byť istý, že každé slovo, ktoré vyjadruje nadávku, je v zozname nadávok.
@Sazarael ale sak pravidla birdzu su jasne dane ... nadavky niesu zakazane v plnej miere ale maju sa obmedzovat a ked v tom texte proste bolo nadavok viac tak sa to zmazalo a to je predsa prada adminov ... mazat tie kraviny co tu niekto pise a znizuje kvalitu serveru ...a ten suepr ultra "hip hop" text, tak to si vime predstavit dnesny tvorcovia takzvane udajneho slovenskeho "hip hopu" - kopa sraciek nevedia tvorit pesnicky a tak si to kompenzuju nadmernim pouzivanim nadavok toz cely text sa potom toci o hladani rymu k slovam ako su p*ca, k*rva alebo k*k*t ... ja fakt enviem oco ti ide... precitja si pravidla a potom tu nanich nadavaj
nechapem na co to riesite kedze aj spravne ironicky vyslovene "Milujem ta" v spravnej situacii cloveka dokaze nasrat viac ako obycajne "Ty kokot" podstatne je ako to clovek myslel...
@Alpynus ale prosímťa netvrdím že sa dajú odstrániť všetky nadávky ale tie klasické sa týmto dajú veľmi ľahko vyblokovať, tak fungujú filtre prodi nadávkam všade... napr je zakázané slovo fuck/aj malými a veľkými vš kombinácie/ , a človek napíše f u c k tak to zoberie... tak isto sa dá spraviť filter na klasické slovenské nadávky neodstránia sa všetky ale zablokujú sa tie bežné, a pritom napr namiesto fuck stačí dať do filtra nech vypíše f*ck a všetci budú spokojní
@Dconan tých nadávok tam práveže nebolo veľa a v iných blogoch ich má viac a tie mu nezmazali. Takže ty si najprv všetko prečítaj až potom sa vtieraj....
@Radiophonic som si istý , že ty spať nebudeš ešte si dáku 1000 stranovú knižku prečítaš aby si sa tu mohol premúdrelo vyjadrovať aha ELITE čiže daľší z los kokotos adminos z birdz smotánky
@sazarel ďakujem za odporúčanie, ty asi tiež, keď podľa troch napisanych riadkov na internete vieš , na čo sa hodím... Ja viem, že tebe nebolo zmazane nič, len som tu napísala, že to majú tak na sálame, či ťa to rozčuľuje alebo nie, mažú všetko, čo sa im nepáči, či čo by im mohlo uškodiť (aj ked teraz tomas sa zázrakom vyjadril). A Birdz smotanka s tým nemá asi nič, teda ak sa samozrejme z nej niekto nesťažoval.
Ak si myslíš, že ti túto diskusiu nechajú do rána, mysli si
Jeden admin(pod svojim nickom) mi dokonca napísal, či mi môže zmazať jedno forum (čo bolo myslené sice v dobrom, ale nemal by mať na taketo TS podľa mňa právo).
@Alpynus filter poteší dav, a nieje to deravý filter, je to taký aký sa používa všade inkde... navyše nevravím o mazaní, proste sa do neslušného slova hodí 1 hviezdička a všetci budú spokojní
@Raiophonic fíha najprv sú moje nadávky prejavom primitívnosti teraz zas zúrivosti skôr niekomu došli nápady a slová typu prídomok. Najprv pán inteligentný a ked nevie čo dalej tak sa hrá na strašného majstra ..........ty si bábkar a ja na povrázkoch všakže? Ty si aj režisér ešte nie? Dark Knight určite tvoja robota
@Sexisasa ja to neviem podľa troch riadkov ja používam stupnicu majstra múdrosti ale dávaj si pozor čo napíšeš lebo nás sleduje...sme v jeho hre
@Sexisasa pokial chapem dobre to nebolo myslene zle voci tebe ale ako posmech radiovi, ze on tvrdi, ze nik nie je schopny pochopit a pritom ty napriklad chapes....
@Radiophonic skor mi to pripada ze Sazarael sa hra s tebou...
@Bastarrrd ale kdeže to má len tak vyzerať..... on je za všetkým my sme len bábky.......... v skutočnosti on napísal ten blog a aj ho vymazal aby vyvolal túto sériu udalostí.. predvídal to,má to ale nebude sa rozhorčovať nad tým že sme mu na to prišli...... už si hovie na bahamách a rozhorčuje sa nad Obamom .. iba ten je ho hodný
@jimmycrow to ešte nieje isté a aj preto lebo @Radiophonic to inak neprečíta .....musím počkať kým má v rámci svojej hry nejako nenaštve a rozhreším sa zas
hej tu kazdy musi byt nenadavajuci intelignet, takze: osobne si myslim ze miera etropie Radiophonicovych myslienok, ktore sa snazi preformulovať do exatných formúl sa lineárne zvyšuje s každým Sazaraelovým príspevkom a zaroven ich vtipnost sa da korelovat s -273,16°C...
@Radiophonic hmmm, takže spôsob ako byť nad vecou a hráť sa z inými je nechať zatiahnuť sa do malicherných diskusií s každým kto sa o teba obtrie? diky za poučenie určite si túto taktiku v budúcnosti rád adaptujem
@radiophonic väčšina rozumela myslim už by si sa mal fakt uvedomiť a neprejavovať sa tu ako preafektovany intelektual so zmyslom pre humor, lebo to pôsobí na normálnych ľudí jebnuto
Definuj normálnosť a potom sa budeme hrať. Čo keď je pre mňa nenormálnosť normálna? A čo keď sa práve preto akože neviem uvedomiť? Chceš ma vyobcovať z debaty, pretože nezapadám do všeobecných vzorcov normálnosti?
@Sazarael sa nevtieram ja obdivujem pracu adminov ... chcel by som vidiet teba robit admina a pocuvat nejakeho chujka co tu nanho nadava ... ja by som nato nemal nervy ja by osm mu dal ban na IP a na nich a na vsetko nech si ide na iny server ked na tento p*cuje ... ludia su nevdacne svine !
@Tesfaye som vyspatý absolútne a stále si myslím to isté a mám brata mladšieho
@sexisasha ty si to o @radiophonic krásne povedala... možno sú moje nádavky trapas ale ludia sa aspoň zasmejú.... ale ten švábkár čo sa tu hrá na pána z iq 500 a ešte si tu mudruje:"ja sa len s vami hrám" tak výsledný efekt sa dostavil v opačnej forme... posôbí to maximálne kokotsky
@V3nty starý dobrý Meliško.................. kdeže ja to nemôžem nechať tak ja už som v piči načisto lebo boh si ma zapísal do svojej nehorlavej knihy velkým červeným písmom a uviazol som v psychologickej hre radiophonica
@Dconan nenadávam na všetkých za prvé, za druhé za to že je admin mám držať hubu a krok ak to teba tak baví tak prosím.... tebe by mohli aj profil premazať a čuškal by si si lebo ADMINI
@Sazarael no sak sa rozplac a pis tu chujoviny aj tak ti to nepomoze ... myslis ze admina zaujimaju tvoje problemi ? si prenho uplne nepodstatny clanok retazca ...
No veď sa už toľko nehádžte. O nič nejde. Ak som sa vás dotkol, o čom mimochodom nepochybujem, hoďte to za seba. Život nie je o nadávkach alebo o mne. Naučte sa selektovať.
Mala by si na sebe trochu popracovať a naučiť sa ovládať. A ešte ťa chcem sklamať, pretože z mojich príspevkov ti bude aj naďalej zle, pretože nemienim prestať. Ale chválim ťa pre to, že si ich čítaš, aspoň sa trochu duchovne rozvinieš.
a ked sme takto u wsetkeho tak prec aj s hiphopom !!natomto swete nema zmisel !!ale samozrejme az po tej birdzsmotanke a po adminoch lebo to ma prednost
@Dconan ak sú to chujoviny prečo vôbec reaguješ? Nezaújimam myslím že tomáš chcel aby som mu napísal ts takže čo tu ty jebeš za odveci zas
@Gothicbunny ty zas jebeš do hiphopu hlavne že počúvas Slipknot,Korn,LInkin park len tak dalej pekne si sereš do huby
@Radiophonic na tebe sa už len smejem bud si fkat na seba taký hrdý alebo si fakt taký kokot alebo jedno s druhým ale @77 je epic fail doslova k @76 jo ty vieš fakt človeka dojebať.... tvoje dojebavanie začína tým že nerozumieš a končí tým že sme v tvojej hre a ešte tu táraj o duchovnom rozvíjaní si myslíš že si o sebe dáky guru alebo čo? tak si môžes myslieť aj dalej ale si asi jediný
@gothicbunny najprv si prečítaj čo počúvam ja ty piča...ide o to že pičujes do hiphopu a bieš vôbec s kým mávajú Korn duety? Ice Cube,Xzibit napr(žeby hiphop ty piča?)
boa kebi si mi stal zato abi som si pozrela twoj profil tak si ho dawno asi pozrem no nestojis tak sa spametaj si nebudem otwarat twoj zasraty nik este tam chitim niaku kwapawku ty chuj jebnuti sak ty to wies najlepsie ze kto to je xbit a ice cube tak kludne mozes otom poucat inich ked si taki hiphopáák ..kua a nepametam si kedi som powedala ze ja pocuwam od kornu akuráát tie duety ..ja totis korn us skoro nepocuwam a ked pocuwam tak wihradne od kornu len ich normalne pesnicki..a newem preco si si wibral prááwe korn zebi ho niekto pocuwal ked ho tak dobre poznáá ?a propo nepocuwam len korn ty ko.kot su aj odost lepsie kapeli lenze ti take nepoznas wsáák chuda
@fernet271 tr8pne bolo skôr čo si napísal predchvílou
@Gothicbunny ty antištabajzna prijebaná tak ked si nepozrieš môj profil na čo mi nadávaš ked nevieš čo počúvam potom či ides len na tip? Podľa teba budem merať prijebanosť. Jasné že všetko poznám lebo mám narozdiel od teba všetko vypočuté a ked na niečo chcem pičovať aj sa o tom niečo dozviem ty piča. A slipknot počúvaš tiež a tí tiež maju dj v každej pesničke a nezdá sa mi že by tam dával techno(zas prvky hip hopu) Linkin Park ved tam je tiež raper nie? A ty nemáš pokazenú klávesnicu ale hlavu. Že nepoznám skupiny pokus o joke? Ked vytriedim z tvojho zoznamu tie slovenské sračky, tých debilov čo majú na sebe úplne hnusné masky ( čo zaujmú deti ako ty), s gorgorothom neviem čo lebo zrejme máš rada verziu , kde spieva buzerant a nie tu novú kde spieva Pest(ale ty nevieš o čom sa točí všakže),ešte tam máš niečo zo starej školy(IM,BS a atd) dákych emo vyjebancov, MM čo si dal vyoperovať rebrá nech sa vykurí no nič také neznáme tam nevidím... všetko sú uplné známe skupiny ktoré by som poznal aj keby sa o to nezaujímam a som dáky fekal diskofil ... skôr ty si pozrela môj profil a pojebala si sa lebo 90% z toho nepoznáš
@Fernet271 trápne je na pozadie webky si jebnúť Jacksona kvôli tomu že umrel len preto lebo teraz je to v móde a cool predtým si hádam ani nevedela kto to je a tiež si slová Michael Jackson jebnúť všade kde sa dá a jediný do koho som pičoval bol ten kto to vymazal a zo zvyšku sa len bránim takže stfu. A hej som zaujímavý lebo aj ty si na mňa reagovala a čítala toto fórum
boa ty kokot uchilni us mi laskawo prestan lozit do profilu chod sa prejebawat desi inde mosno do swojho ked si naseba taki hrdi i ked nemas bit naco nato se trepes ze poznas setki metalowe skupini a uznawas len tie swoje preto na seckich metlakow picujes .a nejeb mi ty laskawo do slipknotu ked ich ani nepoznas asi TASKO maju w kasdej pesnicke dj nemaju wziadnej kebi si sa dotoho aspon trocha ze wiznal tak tomu sa wrawi numetal (elektricki metal-pre bzdochow ako si ty)a nato dj ani nepotrebuju tase nwm w kerej stoke si to wihrabal ty fake.a jj linkin park ma mozno tak naspiewani jeden duet s basta rhymes ale ta song je totalni prepadak a bola bi lepsia kebi tam ten rap nebol a preto ju ako nepocuwam kua a ty to nehowor jak kebi som pocuwala prawe te de sa rapuje lebo metal a rap doseba wobec nejde a wsdy stoho wznikne dobra chujowina ktora sa tebe urcite pacci lebo ty si taki fest ze priebkani chuj,ale sory zato ja nemozem ze teba nezaujmu taki co maju masku z horowich scien ale skwor taki ktori si ten xsicht namaluju a wizeraju jak pokurwene buzni..áá gorgoroth moja tiz ze laska skoda ze si zasieras do tej neprawej lebo ja o gorgoroth wiem odhora dole secko a jedine wcom suhlasim tak je mosno to ze pest bol lepsi nez gaahl a newiem co mas proti buzikom ked nim si ty sam tasee NO COMMENT.no a asi tasko som pozerala twoj profil to ty len chces abi som ho pozrela ale take ti neurobim racej stupim nohou do psieho lajna nes sa tam niekedy pozret !A LASKA MOJA OSKLIWA US SA MI PROSIM TA NIKDY NESER DO MOJEJ HUDBI LEBO O NEJ WIES TAK KOKOT MAKOWI A URAZAS JU SWOJOU NEWEDOMOSTOU !JEB SA DO SWOJICH PROBLEMOU NAJDI SI NIAKEHO CHALANA KTOREMU NEWADI AKO NATOM SI S ROZUMOM A POCUWAJ SI TYCH SWOJICH KISSAKOU !PÁÁPÁÁÁÁ
bastardik us mi nedawaj ziadni cmuciiiq nikdi hej diki moc a newem preco bi som ti mala radit co mas pocuwat to us sme fakt wniakej stoke kde sa niekto newie rozhodowat sam zaseba?si pocuwaj co si pocuwal doteras a eb nato ci sa ti dotoho nekto sera abo ne a problem wirieseni páápáá
@gothicbunny že Slipknot nemá dj? a kto je potom sid wilson ty piča? Linkin Park kto je Mike Shinoda? omg piča dobre si sa teraz zhodila lebo jedine ty sovju hudbu sama urážaš ked vieš o tom piču? Ty mne vravíš o pomalovaných buzíkoch a že Gorgortoh je tovja láska a vieš o nich všetko? Ty piča ved aj oni sú pomalovaný a ked už dačo volá sa to corpsepaint a po druhé pest bol lepší ako gaahl ved Pest je tam teraz spevák tak prečo bol? to čo si zajebala očividne nevieš o čom sa točí. Kissáci? Spýtaj sa hocijaké metláka č i sú Marduk kissáci napr alebo Vader asi sa ti dostane odpovede: piča a výsmechu. Jediný kto tu ukázal envedomosť si ty . A čo jebeš do mňa kto čo má počúvať? Kto začal s tým že počúvam hiphop ty napodobenian spičenca?
@gothicbunny a k tomu pičovaniu do metlákov do žiadneho nepičujem,kopu ich mám v priateloch a všimni si to slovo do žiadneho lebo taký failer ako ty ním ani nemôže byť ked si nepozná ani vlastnú skupinu
@sazareal more sid wilson- je sice dj ibaze on nemixuje w slipknotoch mozno tak par sol a ty trepes ze tam mixuje stale tak drz swoju skúú papulu ok ?
mike shinoda-on ja samizda gitarista a obcasni pianista nie tak ??!tase on tam nerepuje ale hráá on repuje w inich o doooooost wiac
gorgoroth - tak tim sa to odpusta lebo maju dobru hudbu !! a ty chujo pritrtkani wrawim ze pest bol lepsi nes gaal cize ze je lepsi tak si prieb zato
mm dalej co mas zaproblem?kisááci joj ty lama nechapawa to bolo mislene pod skupinou kiss ale ok no to ti odpustim lebo tyociwidne nemozes za swoju degenerowanost
no wader ten kokotek tak ty takto mm sak jasne co sa dalo cakaat
a ja som neukazala swoju newedomost ale tu twoju tak drz wiees
a ja do teba nejebem ty konski prd pritrtkani ze co mas pocuwat premna si pocuwaj aj ludowki len t nepicuj do inich co pocuwaju za muziku a poeb sa nabuduce pred tim nez tu budes zas dristat kokotini
@gothicbunny pozri si video s koncertu dj totiž nemixuje vždy ale aj skrečuje ( neviem ak osa to píše) takže piča doplň si vedomosti
mike shinoda ked už vieš o tom piču použi aspoň google a otvor wikipédiu a tam si nájdeš že je rapper a uvidíš aspon ako vyzerá a ked si pozrieš klip hádam sa spamätáš
odpúšťa? rofl rofl po prvé corpsepaint má kopa blackmetalových skupín ktoré sú oveľa lepšie ako gorgoroth ale piča čo pozná len túto komerčnú vecičku o tom môže hovno vedieť.
a že vraj kto drísta kokotiny? A je to Vader a ked už sat ak hrdíš názvami lepšie je mť názov po temnom hrdinovi ako po pustine v Mordore ( ty ako piča čo "má prehlad" určite budeš vedieť ktorú skupinu tým myslím) ty odjebávaš sama seba tie tvoje posledné príspevky su sáma perla ty suka
@gothicbunny ajajá aká drsná že ludovky piča si pozrie video z Black Mass Krakow a je ultra drsná metalistka ujujú ty si skôr emocukríček s tymi tvojimi w
jeziiiis to som taaak strasne rada se sa bawis tak ako ja no temni hrdina je wiac detinski jak "pustatina mordor"a stoho pustatina mordor tipujm ze nekto pouziwal wikipediu skoda ze henten clanok robil moj sused ale ok nóó a ja nejsom ty abi som pouziwala google a wikipediu pri kasdom probleme aspon stoho sa da usudit de beres swoje wedomsti wikipediu google same chujowini co tam popisu amici ochjoj si uuubohi a z black metalu nepocuwam len gorgoroth hej ja tam mam totis len weci ktore pocuwam us pekelne dlho zlatino tak sa spametaaj ale kwoli tebe to doplnim slubujem
inac aj amon amarth, galadriel, cirith ungol...vsetko z LOTR...a dokonca aj take kapely jak black sabath a led zeppelin hladali inspiraciu v tolkienovych knihach a niektore ich pesnicky vznikli vdaka tomu
@sazareal aspon dokonci wetu nie kasdi wie citat mislienki jak ty a emo cukricek ty fake ebnuti ma tu neurazaj ani newies co je emo ani ja ale to je jedno a niesom ani ultradrsna metlacka ked us rockerka ale pohoooo aj to sa ti odpusta musim mat pre takich ludi ako si ty pochopeniee a ano pocuwam aj metal po prwe ja koncerti nekukam na youtube jak ty ale chodim nane ale ties pohoo a na metal nedam dopustit ale nesprawam sa jak drsni kokot kwoli tomu a ze seci sa poserte lebo ja som drsni metlak no iste si len socka skrizena s lajnom krawi nemas logiku wecsiu nes prach na twojej klawesnici od kompu a snazis sa prerazit swoje wedomsti ohudbe tim ze si precitas par amik clankou ach jaj lutujem taa
@gothicbunny ja tú wikipédiu radím použiť tebe ked to inak nevieš lebo sa tu len zbytočne zhadzuješ a temný hrdina tak sa dá Darth Vader opísať najjednoduchša ale je to dosť koplikovaná a peken napísana postava ale tebe nieje šas to vysvetlovať.. môj sused? to o shinodovi si môzeš nájsť kdekoľvek len chceš aj na hlavnej stránke linkin park to hádam bude kto čo robí v skupine aelbo napíš aj tu dákemu fanúšíkovi,založ diskusiu o shinoodvi a uvidím kto z nás sa zhodi
ano počúvaš strašne vela blackmetalu ale hlavne že tí z pomalovanými ksichtami sú pokurvené buzny to cituej teba príspevok @107 takže sa spamätaj ty
@gothicbunny ja fake? narozdiel od teba ja som n birdz trochu dlkšie ako pár dní preto ti vravím aby si si pozrela koncert ty piča aby si videla čo členovia tej skupiny naozaj robia ked to inak nevieš tak čo tu ojebávaš? ano logika to je tovje druhé meno všakže poznáš členov skupí dokonale chodiš na koncerty ok už sa teším stretneme sa na Vader,Marduk v Nitre Ked už nedáš na metal dopustiť a máš rada blackmetal Marduk ti určitw niečo hovorí a rád si s tebou aj pokeciam o hudbe , ano precitam si o skupine vela clankov lebo ma zaujíma a nejebem potom také pičoviny ako ty že povymniema členom kapely funkcie....tešilo ma
@gothicbunny ako vieš že je buzerantský ked si ho nevidela? viem že kiss nieje blackmetal ale ty si písala o mojich skupinách kissáckych takž odchod a ukáž mi dke som napísal že Kiss je black metal
@etelnair je mi to známe aj o tých skupinách pána prstenov mám prečitáneho všetko viac krát okrem jednej knihy
jedini dwowod naco bi som chodila na koncert takej socki jak je vader iste to ze si na birdze dlhsie aj howori ze si sa tu nasiel pekne pisat skoda ze kebi sme sa stretli tak bi si nepustil ani slowo stoho co tu teras howorime ale to us necham natebe abi si zapracowal aj na komunikatiwnosti nie len na wihrazkach ces pisanie jeeee aj mna tesilo konecne som nasla najwecsiu socku na slowensku pochwalim sa stim kamosou jeeej
etelnaier neboooj ked mi to zacne mrznut pojdem na druhi komp ale este pred tim ti to samozrejme powiem ze mi to zacalo mrznut se namna musis chwilku pockáááát
vravím o marduku ty piča po druhé nejak sa ti nevyhrážam,po tretie očividne ma nepoznáš ked tvrdíš že by som bol ticho ale to ma netrápi , aha od zajebavania pičovín a skupinách vravíš o sockách no ak su tvoji kamaráti prijebaný ako ty tak ma to netrápi ja každému metlákovi ukážem čo si písala a pochválim sa ž som našiel najväčšiu pózerku na svete
aa nestihol som sa pridat skoda... ja len jednu otazku, preco by sa mal @Sazarael , 18, ročný chalan báť povededať (teda pardon, powedat ) niečo drzé, 15 ročnej piči ako @Ghoticbunny ?
@Ghoticbunny ale sy ma nepoxopyla ja xcem bit cooooooooooooool ako ti, a nexcem pocuwat zyadne stoka skupyni ja xcem pocuwat ryadne skupyni nye Kyssakow pryjebanych XDDDDD
@Gothicbunny pocuj ma dievca ked nevies prist z niecim originalnym tak radsej drz picu, ty mas nejaky zrkadlovy syndrom, ze musis zopakovat to iste o mne, co som povedal ja o tebe? ale moment...! ospravedlnujem sa! ty nemozes mat ziadny syndrom, bo tam kde nie je mozog nemoze byt syndrom XD
@bastarrrs no tak ono to je tvoja vec na akej klavesnici pises ale ked pises na takej kde je prehodene pismo tak ta asi nenapadne ze bi si si ho prehodil s5 zeee Dak to nevies tak stlacis sift plus alt
Keďže išlo o gangsta text, som rád, že to učinili. Gangsta hip-hop je najväčšie zlo, ktoré sa dosadlo na inak zaujímavú hudbu. Kvôli vám, keď niekde poviem, že počúvam hip-hop, ludia sa na mňa dívajú ako na idiota.
@bastarrrd vydis taky priebkany nik ze sa ani napisat neda no tak to mi je ale cest ze za tich pat sekund navstivis moj profil a este mi aj koment zanecháás .milííí no aj keby si tam bol tri dni ta to nenapadne lebo si otom ani nevedel tak sa nerob
@Gothicbunny ah tyi si neskutocna pica ten koment som ti tam zanechal inokedy ako vtedy co som sem zabehol ale dobre XD a navyse to ti nemoze napadnut v tej polorozjebanej hlave z jebnutym mozgom ze sazarael je moj priatel a ze mi to teda vyhodilo v novinkach a tak som tam prilozil aj ja?
@bastarrrd nieee to ma nemohlo napadnut vtej polorozjebkanej hlave lebo ja vam narozdiel od vas do nikou nelozim a na domyslanie takych neskutocnych chujovin ktore sa tykaju dvoch stroskotanych demetou sktorych jeden je zoofil a druhy si nevie ani prestavit klavesnicu nemáám cas
že extra drsná diskusia ale je fakt, že chudákovi mali aspoň oznámiť, že mu ho teda vymažú... ale takto sa tu rozčulovať kvoli jednému blogu zbytočné podľa mňa všetci sa tu z toho pojebeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
165 komentov
ale nechapem, co teba to tak rozculuje, nech sa on tu vyjadruje
Uznávame predsa slobodu slova, tak prečo mazať určité zoskupenie zhlukov písmen?
Nech žije ELITA! Hurá!
Ale veď my ti nerozumieme!
Kým by si taký filter zostrojil, musel by si manuálne prejsť asi tridsaťpäť na pätnástu slovami utvorených z písmen abecedy.
Ale to sa ti fakt len zdá. Máš chabo vyvinutý zmysel podať myšlienky tak, aby boli publiku zrozumiteľné. Moju reč ťa naučiť nemôžem, pretože máš, podľa prečítaného, obmedzenú schopnosť akceptácie iných názorov, nie to ešte iných techník reči. Ale s prídomkami v poslednej vete absolútne súhlasím.
Na každý zoznam nadávok sa dá vymyslieť minimálne jedno nové slovo, ktoré odkazuje na nadávku. Jedine ak prejdeš všetky možné permutácie slov, ktoré vytvára abeceda (spolu s medzerami, bodkami, čiarkami,...) a určíš, ktoré slovo je a ktoré nie je nadávka, tak až potom si môžeš byť istý, že každé slovo, ktoré vyjadruje nadávku, je v zozname nadávok.
@Alpynus je nemravník.
@Sazareal
Ja dnes nezaspím, pokiaľ mi to nepodáš v špeciálnej zbožnej verzii. A ešte raz prevolávam na slávu ELITE.
@Radiophonic som si istý , že ty spať nebudeš ešte si dáku 1000 stranovú knižku prečítaš aby si sa tu mohol premúdrelo vyjadrovať aha ELITE čiže daľší z los kokotos adminos z birdz smotánky
A k čomu by bol taký deravý filter dobrý?
A k čomu je celé to mazanie dobré?
Ak si myslíš, že ti túto diskusiu nechajú do rána, mysli si
Jeden admin(pod svojim nickom) mi dokonca napísal, či mi môže zmazať jedno forum (čo bolo myslené sice v dobrom, ale nemal by mať na taketo TS podľa mňa právo).
Čo si šiši? Ja si predsa vyberám, kto mi stojí za rozhorčovanie sa. A takých fakt nie je veľa. Len sa mi páči, že je ľahkovytočiteľný, tak sa hrám.
@Sexisasa ja to neviem podľa troch riadkov ja používam stupnicu majstra múdrosti ale dávaj si pozor čo napíšeš lebo nás sleduje...sme v jeho hre
@Radiophonic skor mi to pripada ze Sazarael sa hra s tebou...
Ale fatálnosť je neovplyvniteľná. Takže poď do toho.
tak co rozumeli vsetci?
A do riti, veď my ti nerozumieme!
Definuj normálnosť a potom sa budeme hrať. Čo keď je pre mňa nenormálnosť normálna? A čo keď sa práve preto akože neviem uvedomiť? Chceš ma vyobcovať z debaty, pretože nezapadám do všeobecných vzorcov normálnosti?
@bastarrrd najlepšie je takých ľudí neriešiť, aj keď mi je niekedy z jeho príspevkov až zle
@sexisasha ty si to o @radiophonic krásne povedala... možno sú moje nádavky trapas ale ludia sa aspoň zasmejú.... ale ten švábkár čo sa tu hrá na pána z iq 500 a ešte si tu mudruje:"ja sa len s vami hrám" tak výsledný efekt sa dostavil v opačnej forme... posôbí to maximálne kokotsky
serte sa nato
@Dconan nenadávam na všetkých za prvé, za druhé za to že je admin mám držať hubu a krok ak to teba tak baví tak prosím.... tebe by mohli aj profil premazať a čuškal by si si lebo ADMINI
No veď sa už toľko nehádžte. O nič nejde. Ak som sa vás dotkol, o čom mimochodom nepochybujem, hoďte to za seba. Život nie je o nadávkach alebo o mne. Naučte sa selektovať.
Mala by si na sebe trochu popracovať a naučiť sa ovládať. A ešte ťa chcem sklamať, pretože z mojich príspevkov ti bude aj naďalej zle, pretože nemienim prestať. Ale chválim ťa pre to, že si ich čítaš, aspoň sa trochu duchovne rozvinieš.
Jeden lacný bozk pre teba
yourself
now:
can
you
forgive
her.
if
she
wants
you
to.
admini sa nudia mazu blogi prec aj snimi !!
a ked sme takto u wsetkeho tak prec aj s hiphopom !!natomto swete nema zmisel !!ale samozrejme az po tej birdzsmotanke a po adminoch lebo to ma prednost
Len tak ďalej (seriózne, bez irónie)
@Gothicbunny ty zas jebeš do hiphopu hlavne že počúvas Slipknot,Korn,LInkin park len tak dalej pekne si sereš do huby
@Radiophonic na tebe sa už len smejem bud si fkat na seba taký hrdý alebo si fakt taký kokot alebo jedno s druhým ale @77 je epic fail doslova k @76 jo ty vieš fakt človeka dojebať.... tvoje dojebavanie začína tým že nerozumieš a končí tým že sme v tvojej hre a ešte tu táraj o duchovnom rozvíjaní si myslíš že si o sebe dáky guru alebo čo? tak si môžes myslieť aj dalej ale si asi jediný
@Nicmanenapada diky moc
"kedi" "jebnuti" "kwapawku""chitim""abi""wibral""kapeli""blogi"
ako sr ale ja som disortografik aj disgrafik ale čo je moc to je moc
"nigga-repa texty" "ultra gangsta hip hop text"
@Freedomko ty si nevravel že:
cmuciq a co taqueee powuas, uz wieme, ze Korn ale iba troxu a co este taqueeee? mohla bi sy my poradyt co bi som mal pocuwat?
XD
@Gothicbunny ty antištabajzna prijebaná tak ked si nepozrieš môj profil na čo mi nadávaš ked nevieš čo počúvam potom či ides len na tip? Podľa teba budem merať prijebanosť. Jasné že všetko poznám lebo mám narozdiel od teba všetko vypočuté a ked na niečo chcem pičovať aj sa o tom niečo dozviem ty piča. A slipknot počúvaš tiež a tí tiež maju dj v každej pesničke a nezdá sa mi že by tam dával techno(zas prvky hip hopu) Linkin Park ved tam je tiež raper nie? A ty nemáš pokazenú klávesnicu ale hlavu. Že nepoznám skupiny pokus o joke? Ked vytriedim z tvojho zoznamu tie slovenské sračky, tých debilov čo majú na sebe úplne hnusné masky ( čo zaujmú deti ako ty), s gorgorothom neviem čo lebo zrejme máš rada verziu , kde spieva buzerant a nie tu novú kde spieva Pest(ale ty nevieš o čom sa točí všakže),ešte tam máš niečo zo starej školy(IM,BS a atd) dákych emo vyjebancov, MM čo si dal vyoperovať rebrá nech sa vykurí no nič také neznáme tam nevidím... všetko sú uplné známe skupiny ktoré by som poznal aj keby sa o to nezaujímam a som dáky fekal diskofil ... skôr ty si pozrela môj profil a pojebala si sa lebo 90% z toho nepoznáš
Len ťa s bázňou v tele prosím, nebuď zaujímavejší, ako som ja!
@radiophonic máš smolu mašinériu nezastavíš
mike shinoda-on ja samizda gitarista a obcasni pianista nie tak ??!tase on tam nerepuje ale hráá on repuje w inich o doooooost wiac
gorgoroth - tak tim sa to odpusta lebo maju dobru hudbu !! a ty chujo pritrtkani wrawim ze pest bol lepsi nes gaal cize ze je lepsi tak si prieb zato
mm dalej co mas zaproblem?kisááci joj ty lama nechapawa to bolo mislene pod skupinou kiss ale ok no to ti odpustim lebo tyociwidne nemozes za swoju degenerowanost
no wader ten kokotek tak ty takto mm sak jasne co sa dalo cakaat
a ja som neukazala swoju newedomost ale tu twoju tak drz wiees
a ja do teba nejebem ty konski prd pritrtkani ze co mas pocuwat premna si pocuwaj aj ludowki len t nepicuj do inich co pocuwaju za muziku a poeb sa nabuduce pred tim nez tu budes zas dristat kokotini
mike shinoda ked už vieš o tom piču použi aspoň google a otvor wikipédiu a tam si nájdeš že je rapper a uvidíš aspon ako vyzerá a ked si pozrieš klip hádam sa spamätáš
odpúšťa? rofl rofl po prvé corpsepaint má kopa blackmetalových skupín ktoré sú oveľa lepšie ako gorgoroth ale piča čo pozná len túto komerčnú vecičku o tom môže hovno vedieť.
a že vraj kto drísta kokotiny? A je to Vader a ked už sat ak hrdíš názvami lepšie je mť názov po temnom hrdinovi ako po pustine v Mordore ( ty ako piča čo "má prehlad" určite budeš vedieť ktorú skupinu tým myslím) ty odjebávaš sama seba tie tvoje posledné príspevky su sáma perla ty suka
inac aj amon amarth, galadriel, cirith ungol...vsetko z LOTR...a dokonca aj take kapely jak black sabath a led zeppelin hladali inspiraciu v tolkienovych knihach a niektore ich pesnicky vznikli vdaka tomu
ano počúvaš strašne vela blackmetalu ale hlavne že tí z pomalovanými ksichtami sú pokurvené buzny to cituej teba príspevok @107 takže sa spamätaj ty
@etelnair je mi to známe aj o tých skupinách pána prstenov mám prečitáneho všetko viac krát okrem jednej knihy
@Ghoticbunny ale sy ma nepoxopyla ja xcem bit cooooooooooooool ako ti, a nexcem pocuwat zyadne stoka skupyni ja xcem pocuwat ryadne skupyni nye Kyssakow pryjebanych XDDDDD
dievca tebe asi fakt pomaly dopina ze?
Keďže išlo o gangsta text, som rád, že to učinili. Gangsta hip-hop je najväčšie zlo, ktoré sa dosadlo na inak zaujímavú hudbu. Kvôli vám, keď niekde poviem, že počúvam hip-hop, ludia sa na mňa dívajú ako na idiota.
@alpynus
Ty tu neoxiduj, intelektuálik!
@Nemysliacitvor on vsetok hip-hop vvola gangsta