Akože normálne sa divím. Každý druhý status na FB keď som tak dnes pozerala bol o tom, ako sa dotyčná osoba buď nudí, alebo sa sťažuje že sedí len doma, nemá čo robiť, je teplo, o mesiac je škola O.o WTF O.o To len ja sa tieto prázdniny nenudím a užívam s
pracujem, výletujem, každý večer som niekde v meste, úplne najviac vyťažené prázdniny, čo je trošku prúšvih, keďže v skutočnosti by som mala sedieť na riti a učiť sa
krasne pocasicko si neuzivam, kedze po 30 minutach vonku vyzeram ako zmoknuty pes a este sa mi aj zaziva skvari mozog v hlave
ja vacsinou cele leto preckam niekde v tmavej, vetranej/klimatizovanej miestnosti, najlepsie v praci, nech nemusim vychadzat na slnko
ale nemozem povedat, ze sa nudim, napriek tomu, ze nebeham po vonku. cez vikendy a obcas pocas tyzdna sme so zenou a zvysok dni travim prijimanim dusevneho pokrmu
podľa mňa máš len neskutočne nudných kamarátov lebo keď idem na fb ja, tak tam vidím samé "ďakovné" statusy za dnešnú noc, statusy o tom, aké ťažké sú sobotňajšie/nedelné rána (poväčšinou zverejnené v skorých večerných hodinách), fotky z rozjebávačiek a dovoleniek a neskutočne ujebané videá takže neboj, určite nie si sama, kto sa má dobre
@unseless ale ono to nie je len o peniazoch a ľuďoch. A neverím že niekto nenájde aspoň jedného človeka ktorý by bol ochotný s ním stráviť nejaký čas. Ani ja nemám brutal veľa peňazí ani veľa priateľov. No dá sa aj inak pekne tráviť voľný čas. A väčšina tých ľudí ktorých poznám a toto píšu "milión" krát za deň na nástenku sú podľa mňa oveľa populárnejší ako ja a majú mnoho priateľov. A aj tak sa vraj nudia...
@vamperzz presne tak... myslíš si že kurvenie, chlastanie naplňa tvoj život ale v skutočnosti si len slabý tieň toho čo by si mohla byť keby do seba necháš vstúpiť Ježiša
ja každý pracovný deň pracujem, bol som na chate, za frajerkou - 2 týždne, inak s kamošmi nechodím, lebo nemajú čas, čiže buď pracujú, alebo sa im nechce, tak čo mám robiť po večeroch? sám sa prechádzať po vonku?
@barky ti nejebe nie? Ja náhodou už nepijem. Od svojích 18 narodenín ktoré boli v marci som sa alkoholu ani nedotkla. A počkať ty si povedal že sa kurvým? Môj zlatý choď si dáť 10 krát otčenáš a 50 krát zdravas Mária...a možno ťa vynášanie takýchto záverov prejde. Ja sa dokážem zabávať aj inak. Nepoznáš ma. Tak by som si vyprosila takéto narážky na moju osobu.
ja viem že z 3/4 z toho, prečo sú tieto prázdniny na riť je, lebo nevychádzam vonku a tak, aj keď by som mohol aj sám ale nejak nemám potrebu a ani chuť
@vamperzz keď ti to tak vadí, tak si ich všetkých zablokuj z nástenky alebo rovno vymaž - to je riešenie, nie chodiť tu plakať nad svojou nástenkou. A presne, všetci čo sa cez leto nudia sú retardovaní. Mali by sa sústavne pražiť na slnku, ničiť si pokožku, dostávať nábeh na rakovinu, prípadne odkvecnúť z tepla a nedostatku tekutín. Aj ja sa nudím - nemám rád leto. Ľudia jednoducho potrebujú niečím sa zamestnať a keďže nemám brigádu, škola mi začína až o mesiac a nemám peniaze na to aby som chodil každý ďeň po výletoch - môj program je ráno si zabehať so psom, potom celý deň pozerám seriály a filmy, prípadne skočím na hodinu s kamošmi na pivo / kofolu a až keď sa zotmie idem vonku a raz cez prázdniny idem povinne k moru. Ale väčšinou sa nudím. A ako vidím, tak aj ty.
A k teme, vratil som sa z chaty, bol som festivalovat, cvicit s kamosmi vonku, Planujeme stanovacku na vikend a potom ma caka este asi 10 km horska tura a organizacia detskeho tabora 8)
nudim sa velmi jedine co robim je to ze vecer vybehnem na pol hodinu behat na hradzu a cvicit, okrem toho len sedim doma, nuz to je moj zivot sama nuda a predstav si ze ani jedneho cloveka nemam ktory by somnou isiel niekam okrem sestry a peniaze tiez nemam nikam neviem ist lebo zijem v jebnutej diere ako je moje mesto
Mne takéto fóra prídu strašne nesympatické. Prosto ako keby ľudia museli ukazovať že Ha! Pozri ako sa mám dobre, záviď mi! Ale Som rada že máš tak super prázdniny, užívaj si ich.
A moje sú celkom fajn, až na to že som si ich predstavovala asi celkom inak. A to že nechodím každú možnú príležitosť von a neužívam si to tak moc, dávam za vinu svojmu ešte krpatému veku. Lebo tráviť večery s rodičmi, ktorí sú vyťažení prácou, alebo bez rodičov, pretože sú v práci a teda som väčšinou sama, nieje nič extra.
ja sa nudim, lebo nemam ludi a prilezitosti na zabavu, a ani prachy na mega zabavu...takze teraz sa zabavam sam, a uzivam si to
a pre tych, ze sa "zabavaju" pracou mam len taky odkaz, ze i ja by som bral radsej brigadu ako nicnerobenie, ale bez znamosti neje sanca na brigadu pri ktorej by som neodpadol od vysilenia...takze tak
Pracujem, von nie je chodiť s kým. Ale ja si všeobecne neužívam život, nielen prázdniny. + to počasie jebnuté si fakt užiť neviem. Ale von by som chodil, keby bolo s kým aj napriek nemu.
ale no za seba toľko aktivít sa dá robiť nielen vonku len treba porozmýšľať, čo a ako napr.krytá plaváreň, mám k dispozícii športovú halu od kamarátovho otca len dojdem po kľúče a tak. dá sa povedať, že napriek pomerne horucému počasiu mám program vždy. keď sa večer občas schyľuje k nude tak sa učím excell prípadne napíšem si pre seba nejaký šachový článok. ten čas letí neuveriteľne pozriem na hodiny ci kokos.
@66 p* uplne teplo paradne pocasie a aj tak aj to som bol chory a mimo to robota robota :/
je to o tom že kazdy si poviem nuda jbem nato dnes, ked som bol decko ma nahanali pred polnocou vonku aby som siel uz domov..teraz to je akosi vsetko na chuja
@vamperzz ,,krasne pocasicko"? ako ak tebe vyhovuje tento hic, nech sa paci, zober si toto pocasie k sebe domov a nam ostatnym ho ukradni, nebudem sa bratni, proste ja ked je taketo nechutne teplo, tak neviem nic robit, mam chut len spat, som mrtva a to, ze som sa tesila, ze cez leto stihnem to co som za skolrsky rok nestihla, tak mozem snivat, nemam poriadne energiu tu knihu anglictiny otvorit, nieto este sa nieco v tom teple naucit, proste mne je z tohto pocasia zle, je mi na odpadnutie, tazko sa mi dycha.. takze z toho aj vyplyva, ze si poriadne neviem uzit leto, a som podrazdena púreto, mne vyhovuje jar jesen a staci mi... a co sa tyka nudy? ja sa nenudim nikdy, vsetci sa stazuju podla mna na pocasie a nie na nudu u mna, takze tolko k ludom okolo, a ludia okolo si uzivaju podla toho kolko maju prachov, niekto ma prachy na dovolenky, vylety a niekto nie, ja tiez moc nikam nechodim skrz prachov
chcela som napisat akurat len nieco podobne ako prvy odstavec v @54 ..mozno si to ani nemyslela tak ako to vyznieva, no nic to nemeni na tom, ako to teda skutocne vyznieva ...ale vlastne ked to tak druhykrat citam, aj dost drzo si to podala, naco si to vobec zakladala, co chces vlastne pocut? teraz keby ti aj napisem, ze si neuzivam tak som podla teba jebnuta ze ako vsetci tvoji kamarati, tak proste naco
no ale tak teda k veci - nenudim sa, splnila som si svoj brigadnicky sen, robim to co som chcela, a len na polovicny takze mam vcelku dost casu na ine aktivity volaka ta stanovacka, chata, a tak
Ja len ... o akom užívaní píšeš, keď si venovala svoj čas tvoreniu diskusie na tému "užívanie si leta" ... vec prvá
Vec druhá ... Nech si robí kto chce, čo chce ... aké máš právo niekoho odsudzovať? Prečo jebnutí? A prečo máš medzi priateľmi ľudí, ktorých nazývaš jebnutými?
A koniec ... nejak sa týmto tu viac nechcem zapodievať. ...
ja cele prazdniny pracujem a ked mam volno ako napr. dnes tak pol dna prespim a pol dna picujem ze zajtra idem zas do prace. Obcas sa stihnem opit este no...
@vamperzz kazdy povazuje za zabavu daco ine ... ja sice presedim 95% svojho casu za pc, ale na fb som ani raz nemal status o tom ze sa nudim, lebo sa nenudim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
pracujem, výletujem, každý večer som niekde v meste, úplne najviac vyťažené prázdniny, čo je trošku prúšvih, keďže v skutočnosti by som mala sedieť na riti a učiť sa
ja vacsinou cele leto preckam niekde v tmavej, vetranej/klimatizovanej miestnosti, najlepsie v praci, nech nemusim vychadzat na slnko
ale nemozem povedat, ze sa nudim, napriek tomu, ze nebeham po vonku. cez vikendy a obcas pocas tyzdna sme so zenou a zvysok dni travim prijimanim dusevneho pokrmu
@unseless ale ono to nie je len o peniazoch a ľuďoch. A neverím že niekto nenájde aspoň jedného človeka ktorý by bol ochotný s ním stráviť nejaký čas. Ani ja nemám brutal veľa peňazí ani veľa priateľov. No dá sa aj inak pekne tráviť voľný čas. A väčšina tých ľudí ktorých poznám a toto píšu "milión" krát za deň na nástenku sú podľa mňa oveľa populárnejší ako ja a majú mnoho priateľov. A aj tak sa vraj nudia...
Tomas
a nenudím sa, len ma to deprimuje
ja viem že z 3/4 z toho, prečo sú tieto prázdniny na riť je, lebo nevychádzam vonku a tak, aj keď by som mohol aj sám ale nejak nemám potrebu a ani chuť
ako niekto môže napísať že toto je krásne počasie dopiči !
mám fpiči na lehátku
ale inak sú tieto prázdniny fest super maybe aj trochu viac ako tie minulý rok
A k teme, vratil som sa z chaty, bol som festivalovat, cvicit s kamosmi vonku, Planujeme stanovacku na vikend a potom ma caka este asi 10 km horska tura a organizacia detskeho tabora 8)
Takze ano, uzivam si leto!
Dnes som bola v meste s kamarátkou a povedala som, že nikdy viac na takomto hyci? hici? hycy?
Takže som zas na B a je mi najsammegA!
Stihla som dovolenku, nejaké žúrky, večere s kamarátmi...
Áno, tešíme sa všetci s tebou že sa nenudíš
ty akože teraz nesedíš za compom ?!!!
A moje sú celkom fajn, až na to že som si ich predstavovala asi celkom inak. A to že nechodím každú možnú príležitosť von a neužívam si to tak moc, dávam za vinu svojmu ešte krpatému veku. Lebo tráviť večery s rodičmi, ktorí sú vyťažení prácou, alebo bez rodičov, pretože sú v práci a teda som väčšinou sama, nieje nič extra.
Hm...asi pozerám až príliš veľa filmov.
ale nie nič, mna bavi tento mmoj život,moje prázdniny..
a pre tych, ze sa "zabavaju" pracou mam len taky odkaz, ze i ja by som bral radsej brigadu ako nicnerobenie, ale bez znamosti neje sanca na brigadu pri ktorej by som neodpadol od vysilenia...takze tak
A prijímaš telo svoje?
Asi si to ani nechcem predstavovať
je to o tom že kazdy si poviem nuda jbem nato dnes, ked som bol decko ma nahanali pred polnocou vonku aby som siel uz domov..teraz to je akosi vsetko na chuja
no ale tak teda k veci - nenudim sa, splnila som si svoj brigadnicky sen, robim to co som chcela, a len na polovicny takze mam vcelku dost casu na ine aktivity volaka ta stanovacka, chata, a tak
Čau Taša.
sa mame teraz cely birdz dosrat z tvojich prazdnin?
Vec druhá ... Nech si robí kto chce, čo chce ... aké máš právo niekoho odsudzovať? Prečo jebnutí? A prečo máš medzi priateľmi ľudí, ktorých nazývaš jebnutými?
A koniec ... nejak sa týmto tu viac nechcem zapodievať. ...
Krásny deň a príjemné užívanie si leta
ja sa na moje leto nesťažujem, pracujem, chodím vonku, vegetím a nejak mi tie dni samé ubiehajú.. počítač zapnem len večer, keď som doma
radosť žiť
...ale to kvôli brigáde, nič iné sa mi tu nedá robiť, teda okrem predávania syrov a čítania kníh