@2 ten mlady pan v @1 je administrator tohto webu...ak ti to nedoslo z jeho uzivatelskeho mena...a do TS (tajnej spravy) mu mas napisat konkretne nicky ludi s ktorymi mas problem...ach boze..
@emillyans si nebodaj myslíš že si jediná? a videla si čo sa tu dnes postovalo prosím ťa? akurát mi moja neter nakukla na ntb a čo uvidela po obede? chorú p*ču následkom ktorej sa povracala a rozplakala ktorú sem X krát postol nejaký zakomplexovaný sprostý debil čo si evidentne nezajebal ešte alebo neviem čo ho viedlo k tejto prijebanej činnosti ako bolo blokovanie fór a podobne. keďže admin konečne po celom dni sa zobudil a dal preč všetky fejky a milá pohroma sem hodila návod ako si bloknúť komenty buď vôbec rada že môžeš založiť fórum.
@stellynortova a dobre si urobila. málokrát sa nájde takýto "človek" čo mu chce rozjebať hlavu polovica birdzu. pochopím ak si niekto založil nick na riešenie chúlostivého problému vo fóre ale toto bolo fakt choré
fuha, som celkom rada, že mi je realita bližšia a birdz využívam už iba ako kamunikačný prostriedok a nie ako druhý život, a tieto veci sa ma jednoducho nedotýkajú a nedokážu ma ani nasrať.
napíš TS (tajnú správu, niečo ako RPčky na pokeci) užívateľovi s menom "admin", a napíš v tej správe mená užívateľov čo ťa otravujú a spamujú, to chcel admin tam hore povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale tým sa netreba nechať zastrašiť.
napíš TS (tajnú správu, niečo ako RPčky na pokeci) užívateľovi s menom "admin", a napíš v tej správe mená užívateľov čo ťa otravujú a spamujú, to chcel admin tam hore povedať