... To už si vážne robí prdel?. Prepáčte, ale človek, ktorý nárazovo zbohatol na pesničkách, kde je každé druhé slovo nadávka ide učiť mladých, často ešte nenájdených ľudí ako narábať s peniazmi? Ozaj? Ten čo si točí videá aké diamantové hodinky si kúpil,
neviem, nepoznam ho... a neviem do akej miery je financne gramotny... ale suhlasim s tebou, to co prezentuje vo svojej tvorbe reprezentuje skor financnu negramotnost...
jaj ja to stále moc nedokážem pochopiť... myslíte, že tí ktorí sa tam "zahlásia" tam pôjdu aj s vidinou vzdelania sa alebo za účelom získať autogram a čas s ním strávený ... Veď ale to čo už je keď v "raklame" na školu, kde sa naučíš hospodáriť ukazuje aké ma parádne hodinky a aký je on "kápo".... nehnevajte sa ale uráža ma to...
Mne je to jedno...oed mu to vynasa a on vie ako nato...oazdy si pomaha ako chce..a on chce zbohatnit na hluposti ludi...tak nech zaraba je na ludoch ci sa tam prihlasia alebo nie
@chassity vidím že ho poznáš od dectva kedže tak presvedčivo usudzuješ že nedokáže narábať s peniazmi Neviem prečo do neho j*beš keď ešte ani nevieš ako to poriadne bude fungovať. Ale vidím že tvoj domýšľavý zakomplexovaný mozog si už vymyslel vlastnú pravdu Ako vieš že chce zarábať na deťoch? ty fakt veríš tomu že si založí "univerzitu" ? Bude tam vyučovať deti, chodiť im prednášať a pýtať od nich peniaze? Si fakt inteligentná ako vidím ale samozrejme. vďaka svojím vešteckým schopnostiam a ohromnému intelektu už vieš že to určite nebude formou videoblogou alebo niečoho podobného Ale za to že ti boh dal obrovský intelekt ti odobral z materiálneho zabezpečenia. Lebo ako vidím stále slintáš nad jeho diamantovými hodinkami a masturbuješ nad jeho autom. A áno zakomplexované nuly a ovce budu určite zdieľať a podporovať tvoj názor že jeho skladby sú iba o nadávkach a primitívnych narážkach. Pusti si radšej Žbirku a nepi*uj keď o pi*i pi*u vieš.
@certikbubuhuk fu tak ty si jak dal teraz ... Predpokladám, že si buď jeho nadšenec alebo niekto kto mu zarába korunky čo?... Ja som sa nevyjadrila o tom ako to bude fungovať a pravdupovediac mi je to viac ako ukradnuté. Tak ako tu niekto písal, ak chce zarábať na hlúposti nášho národa nech sa páči. Je to čisto na ľuďoch. Ale myslím, že on (ako GURU mladých) má do toho hovno čo hovoriť, keď ani nevie jak si nahrabal. Na jeho pesničky zase až tak som nenadávala pretože tiež som mala v živote obdobie keď som na ňom fičala. Bohužiaľ, keď som pochopila, že sa povyšuje nad všetkých a dáva pociťovať ľuďom že on je niekto a ostatný sú hovno, nech sa nehnevá. A o čom plnohodnotnom je väčšina jeho textov? Akože pesnička o tom ako chce daku babu spraviť ..... tak to je umenie...
Prepáč, nechcem ti rúcať vzdušné zámky, je to tvoj štýl a ak sa ti páči, držím ti palce nech ti to vydrží čo najviac. Ja som našla v živote niečo oveľa hodnotnejšie ako večeri strávené pri jeho depresívnych alebo pri textoch urážajucich spoločnosť a to je úcta k rodine, kamaráti s ktorými sa dá žiť aj bez alkoholu aaa aj moju polovičku... Takže som si hodnoty posunula asi trošku vyššie ako má celý Rytmus a už len z tohto dôvodu mám dojem že som celkovo vyššie ako on.
Poznám kopec lepších a určite aj slovenských rapperov, ktorí spievajú o normálnych témach, často aj bez nadávania a s melódiou.... Rytmus toto trošku ako vy vravíte "nevychytal".
Toľko na moju obhajobu.... alebo vlastne na otvorenie hlavne tvojich očí... Pokiaľ myslíš, že nemám mozog - to je čisto tvoj postoj a neberiem ti ho pokiaľ či niečo vraví sloboda myslenia a sloboda vyjadrovania tak tu ju máš. Ale poprosím ťa aby si sa ukludnil, nie vždy sa môžeš stretnúť s takýmto ohľaduplným postojom z opačnej strany - len aby si sa nepopálil.
A toľko asi aj k celému tvojmu príspevku. Keď trošku vyspeješ a prebudíš sa z tohto sna... prečítaj si toto čo si sem napísal ešte raz. Zaručujem ti, že sa fakt pobavíš. Pekný večer, aj keď myslím, že už večerníček skončil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a moj nazor no..hm....ako vravis, na hlupakoch zarobis najviac
jediné čo počujem je béééééé bééééééé BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Čiže ako tak finančne gramotný bude. Len či je to dosť na to aby niekoho učil
BTW - pesnicky ako pesnicky
Nárazovo? Ako repu sa venuje už od dectva ale key
@chassity vidím že ho poznáš od dectva kedže tak presvedčivo usudzuješ že nedokáže narábať s peniazmi Neviem prečo do neho j*beš keď ešte ani nevieš ako to poriadne bude fungovať. Ale vidím že tvoj domýšľavý zakomplexovaný mozog si už vymyslel vlastnú pravdu Ako vieš že chce zarábať na deťoch? ty fakt veríš tomu že si založí "univerzitu" ? Bude tam vyučovať deti, chodiť im prednášať a pýtať od nich peniaze? Si fakt inteligentná ako vidím ale samozrejme. vďaka svojím vešteckým schopnostiam a ohromnému intelektu už vieš že to určite nebude formou videoblogou alebo niečoho podobného Ale za to že ti boh dal obrovský intelekt ti odobral z materiálneho zabezpečenia. Lebo ako vidím stále slintáš nad jeho diamantovými hodinkami a masturbuješ nad jeho autom. A áno zakomplexované nuly a ovce budu určite zdieľať a podporovať tvoj názor že jeho skladby sú iba o nadávkach a primitívnych narážkach. Pusti si radšej Žbirku a nepi*uj keď o pi*i pi*u vieš.
Prepáč, nechcem ti rúcať vzdušné zámky, je to tvoj štýl a ak sa ti páči, držím ti palce nech ti to vydrží čo najviac. Ja som našla v živote niečo oveľa hodnotnejšie ako večeri strávené pri jeho depresívnych alebo pri textoch urážajucich spoločnosť a to je úcta k rodine, kamaráti s ktorými sa dá žiť aj bez alkoholu aaa aj moju polovičku... Takže som si hodnoty posunula asi trošku vyššie ako má celý Rytmus a už len z tohto dôvodu mám dojem že som celkovo vyššie ako on.
Poznám kopec lepších a určite aj slovenských rapperov, ktorí spievajú o normálnych témach, často aj bez nadávania a s melódiou.... Rytmus toto trošku ako vy vravíte "nevychytal".
Toľko na moju obhajobu.... alebo vlastne na otvorenie hlavne tvojich očí... Pokiaľ myslíš, že nemám mozog - to je čisto tvoj postoj a neberiem ti ho pokiaľ či niečo vraví sloboda myslenia a sloboda vyjadrovania tak tu ju máš. Ale poprosím ťa aby si sa ukludnil, nie vždy sa môžeš stretnúť s takýmto ohľaduplným postojom z opačnej strany - len aby si sa nepopálil.
A toľko asi aj k celému tvojmu príspevku. Keď trošku vyspeješ a prebudíš sa z tohto sna... prečítaj si toto čo si sem napísal ešte raz. Zaručujem ti, že sa fakt pobavíš. Pekný večer, aj keď myslím, že už večerníček skončil