...o tom že si tazko najdem babu lebo som maly. Spominate?
Tak teraz dam otazku vam baby:
Keby pred vas postavili dva moje klony, uplne takych istych vo vsetkom ,jednine v com by sa lisili by bola vyska. Prvy by meral 160cm a druhy co ja viem
tomu sa hovorí komplexy nemaj komplexy, niektorým dievčatám príde i ten 160centimetrový dosť vysoký, lebo sú od neho nižšie navyše - dobrého nikdy nebýva dosť 8)
co riesis stale? vacsinna bab maju v dnesnej dobe ledva 160cm, ja v tom nevidim ziadny proble, stake budes od nich vyssi a ked si dvaja 'sadnu', na vyske fakt nebude zalezat, to ze nazor spolocnosti znie: chalan musi byt vyssi od baby je blud, podla ktoreho sa nikto nemusi riadit
183-centimetrového, pochopiteľne. Cítila by som sa lepšie. A propo, pri svojej výške (174) by ten o 15 centimerov nižší bol trošku odveci Ale keby som tiež bola maličká, bolo by mi to tak šulzet jedno A daj sa liečiť, toto je vážny problém chlape
LOL...ty nedas si s tym pokoj?..neries to na birdzi, ale u psychologa!
PS: 99% by si vybralo vyssieho, a co ako teraz?...to je ako keby nejaka dievcina dala otazku...predsavte si moje dva klony, jeden ma Acka a druhy Ccka, ktoru by ste si vybrali?...odpoved je myslim jasna.....
ani jedného lebo keby boli rovnaký,tak ten 160 cm vysoký má komplex že je nízky a ten 183 cm má zas komplex že je vysoký
milión báb môže písať podobné bláboly že chalani by si radšej vybrali dievča s väčšími prsiami,menšími bokmi,plochším bruchom....tak bud ticho a prestaň sa lutovať lebo ťa nebude chceť ani 150-centimetrová baba.
co 185, ja mam 199cm a nehadzu sa mi pod nohy na ulici, , neries a keby sa aj hadzali, nebude to velmi kvoli vyske ... (ale zas pri tej vyske sa stane, ze sa mi deticky nechtiac hadzu pod nohy, , ale to za to, ze si ich nevsimnem dole, hlavne na jarmokoch, )
Valná väčšina báb má rada hlavne nezakomplexovaných chalanov, tzn. Ty môžeš mať aj 195cm a nikto o Teba nezakopne.
A neviem prečo, mám také nepríjemné motýliky v bruchu, že ak si NÁHODOU nájdeš priateľku, budeš ten alebo despotický, alebo až neprimerane žiarlivo-romantický partner.
a ešte k tej výške, jasne, že si každá vyberie toho vyššieho, lebo to je proste zákon prírody, každá samica hocijakého živočíšneho druhu si vyberie toho vyššie/väčšieho, lebo toho považujú sa schopnejšieho, proste to tak majú zafixované - prežije len najsilnejší...
@anzu ! Hodíš komentár s dvoma pozitívnymi smajlíkmi a číslami komentov a ja z čírej zvedavosti, na čo si reagovala, som otvorila túto diskusiu, o ktorej som už pri jej názve vedela, že ju otvoriť nechcem!
klony sa robiť nedajú, to znamená, že ak by ťa mala rada, tak takého aký si. ak ti ide o to, aby sa do teba zamilovala len preto, že by si bol vysoký a videla by ťa na ulici, no tak asi holt smola
@marleymt inu eventualne sa budu dat robit ak sa este nedaju ale je to proti zakl. ludskym pravam tusim... proste je zakazane nieco take robit rovnako ako pokusy na ludoch
čo takto vyrovnať sa so skutočnosťou, že jednoducho meriaš toľko a toľko a nikdy nebudeš vysoký?...dobre možno nemáš výšku, ale môžeš mať v hlave....lenže ako tak pozerám, tak asi nebudeš mať ani v tej hlave....jednoducho sa s tým zmier ja mám 154 cm a som úplne spokojná, a kto s tým má problém, nech mi vylezie (alebo skôr zoskočí) na chrbát a to že si myslíš že si nenájdeš kvôli tomu babu, a tým že si to stále budeš dookola opakovať, naozaj si ju nenájdeš... maj pozitívne myslenie a uvidíš že si nájdeš ... peace
ahoj .... nezaoberaj sa tým či si vysoký alebo nie ... a už vôbec neuvažuj o tom kolne (vyššom) si taký aký si a si taký akeho ťa niekto chcel mať .... neber to ako bremeno, každý človek je svojim spôsobom krásny,to len dnešná doba robí z ľudí to že nedokážu rešpektovať ostatnych takych aky su česť vynimkam babu si nájdeš len to chce svoj čas .... na dobré sa dlho čaka to len zle prichádza rýchlo a rýchlo aj odchádza pamataj ... Baška
"dam vam otazku" ... "nemusite odpovedat" ako by povedala moja chemikarka zo strednej 'A vy sa pocuvate? Ved vy sa popriete v jednej vete"
nechapes, ze cele proporcie tela sa tym menia? nebolo by vtipne, keby bola hlava, hrud ci ine rovnake ako u nizsieho? a nie, fakt si nevyberam podla vysky. dockaj casu ako husa klasu! ved ty este o trochu vyrasties
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
zaujímalo by ma, ako ti to pomôže, ak ti budú baby písať, že chcú vysokého?
a prečo si silou mocou chceš robiť zle?
a áno vybrala by som si vyššieho
aj také sú, a určite ony nehľadajú dvojmetrového chlapca
Nathan na pomoc!
Urobis, forum, das otazku, sam si ju zodpovies a teraz cakas akoze co?
PS: 99% by si vybralo vyssieho, a co ako teraz?...to je ako keby nejaka dievcina dala otazku...predsavte si moje dva klony, jeden ma Acka a druhy Ccka, ktoru by ste si vybrali?...odpoved je myslim jasna.....
ja si vyberám chlapa podla celkoveho vyzoru prvotne a potom charakteru, a nie ze hmmm ten a 2 cm pod limit na toho seriem!! O.o
milión báb môže písať podobné bláboly že chalani by si radšej vybrali dievča s väčšími prsiami,menšími bokmi,plochším bruchom....tak bud ticho a prestaň sa lutovať lebo ťa nebude chceť ani 150-centimetrová baba.
ja mam 185 cm a tiez sa o mna netrhaju...peace
a ak by som si mal vybrat..vybral by som si pistol a strelil oboch do hlavy..a teba zavesil na skripec aby ta natiahlo
A neviem prečo, mám také nepríjemné motýliky v bruchu, že ak si NÁHODOU nájdeš priateľku, budeš ten alebo despotický, alebo až neprimerane žiarlivo-romantický partner.
Teda celé zle.
@34 @37
asi som debil, ale nechapem, ako moze mat niekto komplexy z vysky (resp z nizky )
Btw, nevybrala som si ani jedného, ľudia čo majú komplexy mi brutálne lezú na nervy
nechapes, ze cele proporcie tela sa tym menia? nebolo by vtipne, keby bola hlava, hrud ci ine rovnake ako u nizsieho? a nie, fakt si nevyberam podla vysky. dockaj casu ako husa klasu! ved ty este o trochu vyrasties