To uz clovek nema pravo ani vediet co konzumuje?!?
Hmm no som vegetarian ale vlastne niesom pretoze v kazdom druhom vyrobku je "skryte mrtve zviera" ... napadlo by vas ze v dzuse , gumenych medvedikoch , mlieku ci syre mozete najst kosti, kozu abo krv z niektrych zvierat? ... no neni to nechutne? =/ ... a
Presne radsej niekedy nevediet co tam je btw sa tak zhrozene tvarite, ale sak za cely svoj zivot zjete niekolko kg hmyzu pocas spanku - naprikald pavuci su najcastejsi artikel ze vlezu proste do ust a uz jaksi nevylezu a tak... takze aj tak nie ste vegetariani
keby som mohol tak jem ryby a preorientujem sa na čínsku kuchyňu lebo tie slovenské jedlá vôbec nie sú zdravé a vegetariánstvo nieje moc veľká výhra zober si to množstvo pesticídov ktoré sa dostanú do tvojho tela hoc ani mäso nieje najzdravšie keď si vezmeš akým spôsobom ich chovajú
čiže je lepšie sa tým nezaoberať a aspoň trochu sa zaujímať o to čo ješ si to čo ješ ako sa hovorí
A inak dufam ze nepouzivas parfemy.Napriklad take pizmo pochadza z jelenceka,cibet z cibetky-take mile male zvieratko dufam ze si zistujes aj zlozenie vonaviek ktore pozivas ved aj to su ,,skryte mrtve zvierata". Akoze ked neces jest nic zivocisneho povodu dam ti dobru radu.Jedz len to co ti padne zo stromu.Ale pozor nie ze ti to ocika pes lebo zase by si bola v prdeli.Jaj a nejedz nic co je v kelimku.Je to vyrobene z NH2–CO–NH2 teda močoviny
sa stava .... neviete ani co jete. Idete jest kolac a porpi tom vo vyrobe kde sa miesala cokolada sa nasiel zdochnuty potkan toho vybrali a cokoladu v podhode dalej pouzivali na kolace.
Ale zasa aby clvoek jedol daco take? tak to nie. a zasa ked je clvoek vegetarian tak je aj maso urcite raz za cas musi ... ak by clvoek mal takto rozmyslat tak bude jest len a len zeleninu a nic ine. aby nahodou nezjedol daco take, co spadlo do vyroby.
no ja nevim ja som vegetarian vychovou a mf zabijanie zvierat ... maso som v zivote nemal doktorka mi nikdy nenasla ziadnu vadu na tele a este k tomu som v zivote na zuboch nemal ziadny kaz a podobnu chobotinu nahoda ? ja myslim ze jo ale nezabijem sa ... a k medvedikom ... podla mna v tomto jedinecnom pripade neni dolezita cesta ale ciel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Niekde som čítal, že človek zje do roka asi 3 kilogramy hmyzu a to len z múky
ale inak, to hádam nemyslíš vážne... ja som vegetariánka pretože mi mäso príde nechutné.. ale zas nie úplná..lebo také čerstvé rezne spapám
Mne je to už v podstate jedno čo jem pretože keď vidím školskú stravu tak som rád keď tam nájdem hoci i len nejaké stopy po nejakom mäse
si mladá, tak si nedojeb žalúdok
človek je všežravec a je mu prirodzené jesť oboje
čiže je lepšie sa tým nezaoberať a aspoň trochu sa zaujímať o to čo ješ si to čo ješ ako sa hovorí
15 clovek ma setky traviace ustroje robene ako bylinozravec len konzumna spolocnost ho zmenila na vsezravca =/
18 ne neuzivam staci sprxa niektorym pravidelna ... aaa mocovina zviera nezabije ... sak aj vo vode mas kraviny a? ...
aaa 13 noo jo to ma len tak napadlo tak som to sem hodila ...
.
.
a este raz ide mi o to ze ak viete v ktoryx vyrobkox to je a v ktoryx naopak nie tak mi to sem komnite diki
Inak ja som myslel, ze to s gumovymi medvedikmi je vsobecne zname, ved to je prakticky ochuteny vyvar zo zvieracich kosti a sliach
Ale zasa aby clvoek jedol daco take? tak to nie. a zasa ked je clvoek vegetarian tak je aj maso urcite raz za cas musi ... ak by clvoek mal takto rozmyslat tak bude jest len a len zeleninu a nic ine. aby nahodou nezjedol daco take, co spadlo do vyroby.