preskocilo im alebo co ? slovenske pivo je lepsie jak ceske ? akoze ok nepoznam to pivo Sitňan ale aj tak nechapem kto tuto sutaz organizuje a aj tie ostatne piva t
@aguri500 s tym saris(s)om suhlasim, skoda, ze ho na zapade moc necapuju... Na liptove som si ho vychutnaval takmer kazdy vecer, a to v zime, kedy pivo moc nemusim
Hmm tak ho určite niekde ochutnám. U mňa ale jednoznačne vedú české plzeň, budvar, krušovice a litovel. Aj staroprameň je fajn(aj keď minule som skúšal akési kvasinkové a bolo fakt že o ničom). Zlatý bažant je podľa mňa celkom chutné pivo ale do špičky by som ho určite nezaradil. To je taký priemer. A Zubr už vonkoncom nie, po vypití som mal na jazyku chuť akoby som pil skôr vodu ako pivo(dúfam že ho v tej krčme neriedili to by bolo barbarstvo).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Slovenské mi nechutí skoro žiadne, české skoro všetky.
Steiger je slabe pivo mozno je to najstarsi pivovar na svk ale pochybujem ,ze ten sitnan je nieco extra...
na slovensku je jedine dobre pivo Saris... a humus menom Bazant radsej ani nespomeniem...
a pivná EXTRALIGA?!....to už musia byť aký psychopati :/
@aguri500 s tym saris(s)om suhlasim, skoda, ze ho na zapade moc necapuju... Na liptove som si ho vychutnaval takmer kazdy vecer, a to v zime, kedy pivo moc nemusim
No tu máte ochutnávku toho víťazného piva
ale sú to ležiaky
@tunidlo presne toto mi hneď prišlo na um