@defender minule som sa rozhodol že to budem považovať za konšpiráciu na zničenie vkusu, predstavivosti, kultúry a tým postupne aj celého ľudstva.
ale oveľa viac než to že tie pesničky niekto s plnou vážnosťou dáva do rádií ma fascinuje a znechucuje že predtým tie pesničky musí niekto s plnou vážnosťou vytvoriť.
Tak musíš pochopiť že každému sa páči niečo iné a že to že sa ti to nepáči neznamená že je to zlé. Napríklad ja a moja sestra mám až na zopár výnimiek úplne odlišný vkus na hudbu a predsa sa nehádame o tom že ako to môže/me počúvať.
jezis kazdy nech si pocuva co chce. popove pesnicky su asize urcene na to aby sa pacili viacerym ludom. co maju hrat metal alebo ine chobotiny ? popove pesnicky sa robia tak aby boli jednoduche, chytlave, zapamatatelne takze co sa nad tym stale volakto rozhorcuje. nepaci sa ti? nezapinaj radio. alebo si na nete nalad nejake podla tvojho stylu.
@defender nie kazdy je obdreny takym vysokym IQ a vkuso pre hudbu niekto ma vkus pre hubdu niekto pre modu niekto oboje a niekto zasa to vobec nevie ale je uzasny veterinar a vie kedy to zviera ma zomret a kedy a ludia sa radi zabavaju a preto pocuvau hudbu ktora je pripravena pre davy obycajnych ludi bez vkusu nieco co adne do ucha skoro kazdemu tak to raz je nemozeme byt vsetci dokonaly
ja si napr. úplne v pohode vypočujem tie pesničky v rádiu a dokonca si niektoré z nich aj stiahnem,strašne nechápem čo je také cool tu na birdzi stále na všetko len hundrať (ach)
nechapem ludi co podla toho co kto pocuva sudi IQ. akoze ok ja si tiez myslim ze metal je hrozni ale nebudem hovorit ze ti co ho pocuvaju su sprosti nevadi...birdz
@salkoo na birdzi musis pocuvat len to co nikto nepocuva alebo to uhrat na klasiku, ze milujes kurta cobaina pripadne boba dylana, vtedy budes touto spolocnostou uznavana za inteligentneho a skveleho cloveka.
heej @defender , niektori ludia nepocuvaju radio a to fakt, ja napriklad pocuvam radio len ked ideme niekde autom (uz ani to nebude kedze som si kupil fm vysielac z ebayu ) no a teda niekto kto pocuva radio kazdy den moze potit krv z toho, ze stale pocuva dookola tie iste sracky a naopak niekto, kto danu pesnicku pocuje prvy krat, tak ten si ju mozno oblubi...v mojom zastupeni je to napriklad coldplay & rihanna - princess of china
ale ved toto vobec nemusi byt debata pop vs. metal vs. mental ...vam jebe ludia? Mne skor ide o to, ze cele skurvene radio je pocas casu, co som v praci, len opakovanim aktualneho playlistu, ktory sa priebezne meni. V principe je to ok, ale repertoar je malo siroky, aj ma maly pocet interpretov....
@obliviate , @uspavanocka a spol. to fakt sa rôznym ľuďom páčia rôzne veci? Pánimoji, to som doteraz netušila!
A pre všetkých, ktorí si myslia, že je zábavné dookola zapínať a vypínať rádio - ja platím koncesionárske poplatky a potešilo by ma, keby na SRo1 po správach nespustili nejakého kosa-nosa-vosa-hooosa či čo to tá opica kričí...
A mne sa nechce veriť, že SRo1 počúvajú takí, ktorých toto békanie neruší. Viem, že verejnoprávne médium je od toho, aby vysielalo všetko, ale to by potom muselo vysielať okrem plážových zajakávačiek aj metal, ktorý ste tu s láskou spomenuli, no ten nehrávajú, tak si vravím, prečo, súdruhovia?
@panpeterpan tak ako mainstream sa to nevola pre nic za nic, ale tak zahranicne radia snad hraju viac ako 10songov dokola. aj ja som bol nuteny to pocuvat v robote a grcal som solidne z toho, dokaze ti to aj dobru songu znechutit
Ale inak, čo sa čudujete, všetky médiá servírujú čoraz primitívnejšie a primitívnejšie "pokrmy", s tým, aby zasiahla čo najväčšie množstvo obyvateľstva, pretože je to ľahko stráviteľné, nemusí sa pri tom rozmýšľať a podobne.
V konečnom dôsledku som za viac klasiky v médiách!
(Fakt ma štve to, že v klasike, ktorú mám rada, sa takmer vôbec nevyznám, ale raz prejdem okolo rádia a už sa na mňa nalepia tie nechutne chytľavé veci a už ich poznám
@n0win0u FM je hudobný luxus v sk éteri, no ja potrebujem veľa hovoreného a prílev informácii popri nejakej manuálnej činnosti, pesničky si môžem pustiť aj z playlistu. Preto počúvam Slovensko 1 a hudba sa mi páči veruže všelijaká, no sú veci, ktoré taký pokojný veterán ako som ja, po správach skrátka nevie rozchodiť. Navyše, popri iných skladbách, ktoré sa tam dajú počuť, znejú tie lacné ozaj lacno a hlúpo hlučne. Keby som počúvala Fun radio, možno by mi to ani neprišlo, lebo je celé hlučné a pomotané, ale teraz je to ako konár v špicoch predného kolesa
@mcvpn trošku mi to pripomenulo vysielanie rádia Lumen, kde sa z času na čas vyjadrujú fundovaní odborníci a upozorňujú posluchačov, aby dbali o čistotu ich ratolesťami počúvanej hudby
@defender to uznavam, slovensko 1 som pocuval v robote ( na viacerych poziciach bolo naladene ine radio ) a tiez sa mi zdalo z toho vsetkeho najnormalnejsie ( pre mna ohlasovanie sprav bolo vykupenie, kedze za 3 hodiny predtym som pocul 6x egove zijeme len raz atp )
takze ty skor potrebujes nejaky "sum" v pozadi, a nie je lepsie si potom priamo naladit nejaku spravodajsku stanicu ? ( povedzme rydzo spravodajsku, pripadne v cudzom jazyku ^.^ )
@defender tak ja neviem čo vlastne chceš povedať a čo si chcela povedať v @0 V rádiách hrajú to čo sa páči väčšine , s tým sa musíme zmieriť. Potom tu máme ešte rádio FM kde nejdú tak známe pesničky.
Alebo radšej rovno napíš čo konkrétne by si chcela v rádiách počuť. Ja tiež nemám rada tie pesničky čo púšťajú v rádiách ale to nie je chyba rádia ale moja pretože nepočúvam to čo sa páči väčšine. Takže sa musím zmieriť s tým že bud nebudem počúvať rádio vôbec alebo budem prepínať kým nájdem niečo čo sa mi páči.
Odpovede na tvoje otázky:
to, čo dnes hrajú v rádiách, to myslia zo srandy alebo vážne?
myslia to vážne
A naozaj sú ľudia, ktorí si dobrovoľne vyberú nejakú z tých pesničiek a dajú si ju do playlistu?
to, co davaju vo "velkych" radiach je tazky mainstream a komercia. z charakteru svojej podstaty (lahko pocuvatelne, chytlave sprostosti) sa totiz tie skladby pacia sirokemu okruhu ludi, a kvoli tomu je vysoka ich pocuvanost. mohli by tam davat aj svieze jazzove improvizacie alebo alternativny rock, ale pocuvala by to len uzka vrstva nadsencov. kedze im vsak ide len o pocuvanost, nic take sa tam neobjavi.
@uspavanocka to vieš, túžila som "spoznať" tých vyvolených
A prezradím ti zaujímavosť - existuje aj niečo iné, ako len súčasný pop a metal Sila, čo?
@mielikki práve ten starý pop mám aj ja rada. A tiež piesne z muzikálov, trampy, country, fláky ze 60. let a podobne Všetky tieto veci mi hrajú, len škoda, že, ako som už spomenula, popri nich tamto vyznieva ešte príšernejšie
@uspavanocka ja by som skor chcel poukazat na to, ze z neviem akeho dovodu, je to na Slovensku zauzivane zrovna takto, nejaku modelovu situaciu si tu "vymyslim" :
70% posluchacov radia maju radi pop/mainstream
30% posluchacov su nuteni tuto hudbu z nejakeho dovodu pocuvat, alebo potrebuju mat nieco zapnute atp.
tych 70% pop posluchacov si este stale ma na nasom uzemi z coho vyberat,
tych 30% si nema absolutne z coho vyberat ( malokto robi asi o 22.00 v Pondelok - ked bezi spominany headbanger_fm ). cize za cely tyzden maju ludia, ktori maju radi metal moznost pocuvat svoju oblubenu hudbu z radia 2 hodiny v tyzdni. a aj to v takom case, ze no jednoducho pondelok 10hodin vecer. a toto radio chceli zrusit, ako jedine alternativne ( cele FMko myslim teraz ). A stat nevytvara priestor takymto radiam, lebo su tu konzervativni ludia a ani to nechce koli povoleniam pustit.
nastava otazka, keby sa v radiu hra len metal a ty chces pocuvat pop, tiez by ti nevadilo, keby ti niekto premudrely proste napisal : " ved si nezapinaj radio, alebo si nalad nejake na nete "
a si v robote 8hodin denne a musis to pocuvat. proste kazda minca ma 2 strany.
@n0win0u mensina sa vzdy musi prisposobit vacsine, proste to tak je. ja zas neznasam to co chodi v telke o osmej vecer ale tak nic s tym nenarobim zostava mi len vypnut TV alebo pockat si na nieco co sa mi bude pacit. smola.
@uspavanocka no ok, netvrdim, ze to tak nie je. jebnutych je vzdy viac, ktori to podporia a vleju do toho peniaze. nuz mas pravdu, nic ine nam neostava. na slovensku sa jednoducho kvalitna hudba/filmy a celkovo kultura asi uz na nohy nepostavi, pri takejto jednotnej vacsinovej debilite
@n0win0u na zahraničných staniciach mi nepovedia veľa o tom, čo sa deje na Slovensku a tiež by som v cudzom jazyku (ako sa poznám) nerozumela veľmi dobre; napríklad s mojím IQ mám fest problém po slovensky pochopiť, čo sa mi snažia vysvetliť v diskusnej relácii, nie ešte keby to bolo v inom jazyku
Odmysliac si tie šupy, SRo1 mi veľmi vyhovuje. Lenže nie je také jednoduché si to odmyslieť Ešte minulý rok (ak si dobre pamätám) nebolo takých pesničiek, čo by ma tak vytočili, jedine pár takých, čo si naplno uvedomujem, že je to moja "chyba", že skrátka mám v zuboch toho interpreta, ale túto "sezónu" je toho akosi viac a už to nesúvisí s tými stereotypmi, ktoré mám v sebe
@defender nuz skusil som. tak potom no v slovenskych radiach jedine SRO1. nic ine asi taketo nie je, neviem, nemam moc prehlad v radiach.
no tuto sezonu je toho hojne, akoze podla mna rokom a rokom sa to zhorsuje. aj uroven. este ked sa spievalo o tom, ako lubil jednu rajcinu, a tu mu zobrali pomlet do kecupu a plakal tak dobre to bolo fajn proste.
ale teraz je pesnicka, kde cely text je o tom, ako sa na ten beat ma tancovat ( teraz ruky vbok, prava noha vpred atp ) len to je v spanielcine proste strasny hnoj
@ao suhlas. ale obaja sa zhodneme snad, ze toto co teraz ide v radiach. nie je kvalitna hudba ani v svojom vlastnom zanri/subzanri ( porovnajme si napr jacksona, stare madonnine pesnicky [stare !], nejaky take that a podobne ) oproti tomuto, neskutocna rozdiel urovni ale to ti tu asi pisat nemusim.
a recht mas, ja uz nie som nejaky genre-nazi, ale cloveka to zamrzi.
Na druhu stranu je dobrym zvykom ospevovat napriklad FM. Ja si viem zivo predstavit, ze keby sa vsade nepustalo dajme tomu Fun radio, ale FM, tak by mi ta "kvalitnejsia" hudba (ako ju podava na Slovensku hromada ludi) liezla na nervy uplne rovnako, ako to z Fun radia.
áno, myslia to vážne ale napríklad ja mám niektoré (podotýkam že niektoré) rada celkom ale každý človek má rád niečo iné, tak... no každopádne počúvať iba čisto hudbu takého typu by som asi nemohla
No ja to študujem a viem, že tu nič lepšie nie je, najbližšie ČRo1 Tu sa musím priznať, že čestina mi niekedy príde taká vzrušujúca, až nestíham vnímať slová, len melódiu... a neraz sa mi začalo driemkať, to som sa pri tom ešte aj usmievala spokojne ako sele
@lawey , ináč, proti tomuto ja nič nemám, však to je príjemné Ja som mala na mysli také, čo nie sú príjemné, lebo... ako to povedať... spievajú ich ľudia v plavkách, keď im pečie na hlavu pre ľudí v plavkách, ktorým pečie na hlavu. Vlastne neviem, kto to komu spieva Ale tak si to predstavujem Ako moju "obľúbenú" reklamu na T-mobile
@ao to je tiez pravda, vela ludi, ktori si zapnu FMko 2x za tyzden mail iste tendencie sa tvarit strasne alternativne a rozumne, az ma to prudilo ( nie som posluchac ani FMka nejaky stabilny, ale vadilo mi to priam )
@panpeterpan vole u nas su hody ale idem pozriet na koncik urco
Ake radio pocuvas @defender ? ono ja si nemyslim ze ide o to co hraju, ale ako pisal @panpeterpan ze hraju to stale dokola, a tam je poblem! expres fun radio a jemne melodie hraju furt dokola to iste!
Ale skuste aj ine radio ako su tieto, skuste si naladit vivu, to je skvele radio...
ono tu na birdzi je strasne "coool" ze nepocuvam radio....len skuste aj ine radia ako expres, fun a jemne....fmko je napriklad tiez super...
@pershing363 v BA mate super radio - Aligator, bohuzial na vypadovke uz straca signal. cize tu len plakat mozme. tam fakt paradne rockovice, metalovice, oldskuulovice hrali
proste ten pocit, ked ides autom a z radia ti zacne hrat Opeth napriklad. toho sa v tomto zapadakove nikdy nedozijeme. alebo nejaky kvalitny jazz/prog/blues
este ani klasicku hudbu nevedia ti kkti pustat nikde. vsade len vyjebana tacata
@defender zbytocne skor. proste tu si spravim taky playlist, ze dovi. ale tak jednoducho clovek by niekedy mal rad spravy/situaciu na cestach + dobru muziku v aute
@n0win0u ono, vo všeobecnosti mi príde zbytočné počúvať rádio výhradne kvôli pesničkám, ale považujem to len za svoj zakonzervovaný starecký zvyk, neviem, ako to chodí teraz bežne
preboha, nech si každý počúva čo chce. To že nejakú pesničku pustia do rádií nemusí automaticky znamenať že je zlá. Ja rádia a "rádiovú" hudbu nepočúvam takmer vôbec, ale vie ma nasrať keď niekto povie že všetko čo zahrajú v rádiu je automaticky grc, komerčný brak a neviem čo všetko (ach)
takto, rádiovky nemám rada, už len preto, že to počúvajú ľudia v mojom okolí, ktorí vymletí naozaj sú a rádio ani nepočúvam.. v aute (kde máme po novom pustenú Europu 2 ) mám vždy slúchatká
@defender ,jaj, prepac, necital som vsetky tvoje prispevky, inak s tym SRo1 suhlasim...ale ak mas rada taku hudbu (inak aj ja mam rad aj hovorene slovo) tak skus aj radio viva, tiez tam hraju fajn veci, 60´s 70´s 80´s a ine...
@panpeterpan odporucam potom aj pianissimo na vive
@n0win0u U nás v robote počúvajú expres. Už som tam tri mesiace a poznám celý ich playlist pozostávajúci snáď z 40 pesničiek ktoré sa dookola opakujú : D
Vzhľadom na to, že uznávam parádne sedemdesiatky a podobne som zásadne proti dnešnému štýlu. Texty kde sa hovorievalo o láske sa zmenili na "I am sexy and I know it" a nevravte mi že je to dobou alebo životným štýlom. Boh ako Freddie Mercury bol bisexuál ktorý zrobil také veci, o ktorých radšej mnohí ani neuvažujú a jeho texty sa dotknú srdca úplne každého človeka, kto je ochotný počúvať. Tá hudba mi niečo dáva, či je to Ozzy, AC/DC alebo čo. Teda neviem čo mi majú dať posraní LMFAO či čo sú zač...
ale je fakt, že to, čo sa teraz hrá v rádiách, je hrúza. nemyslím si, že to je o rôznorodom vkuse, je to skôr o magorení davu. kedysi išli aspoň popovice, ktoré mi nevadili, také tie "mám gitaru, trochu spievam, je to fajn a vypočujte si". ale aby zrazu v rádiách hrala hrozná obdoba eurodancu z 90.rokov s textom o tom, ako majú opicu, budú mať párty a neviem čo? ako v pohode, mne tá hudba nejak extra nevadí, ale nech to nehrá v rádiu cez deň, to má hrať ľuďom na diskotrieskach.
robi sa telefonicky prieskum, kde Ti pustaju pesnicky a ty ich hodnotis. No a pustaju pesnicky, ktore maj najblizsie hodnotie k 5 (od 1 po 10), lebo je to este hranica, ktoru su ludia ochotni zniest. Samozrejme, v radiach pocuvaju uplne inu hudbu ako pustaju..
To co hraju v slovenskych radiach a celkovo dnesna mainstreamova "hudba" je sracka prvej kategorie. Vsetky pesnicky su hudobne primitivne, vytvorene na kompe podla sablony bez stipky originality a prakticky bez pouzitia hudobnych nastrojov. A to ani nehovorim o tych bezduchych textoch, ktore musia ako keby povinne byt bud o sexe, ozierani sa v klube alebo o tom aky je dany "spevak/spevacka" uzasny alebo sexy.
Najviac ma dostava tato pesnicka. Stavim sa ze vacsina slovakov ktory ju tak s oblubou pocuvaju by boli velmi prekvapeny keby zistili o com sa v nej vlastne spieva. O pistalke to veru nebude...
@n0win0u u nas v agenture sa uprostred leta suskalo, ze sa chysta, ale bude hrat len v okoli topolcian a BA, viac o tom nvm nic toto by mal byt ich stream ale tiez nevravim naisto » radiorock.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
napr. toto
alebo tkaké veci ktoré sa mi s niečim spájajú....
ale oveľa viac než to že tie pesničky niekto s plnou vážnosťou dáva do rádií ma fascinuje a znechucuje že predtým tie pesničky musí niekto s plnou vážnosťou vytvoriť.
ja si napr. úplne v pohode vypočujem tie pesničky v rádiu a dokonca si niektoré z nich aj stiahnem,strašne nechápem čo je také cool tu na birdzi stále na všetko len hundrať (ach)
jediny mainstream, ktory som este prekonal bol asi grunge a nirvana, ale ti prekazili dlhu eru metalu takze som este stale voci tomu rezervovany
jaj len to bol headbanger_FM
btw milujem ked dáka bitch dáva že počúvam grcanie a hnoj a potom si pustí na rádiu express dáku autotune čupku
A pre všetkých, ktorí si myslia, že je zábavné dookola zapínať a vypínať rádio - ja platím koncesionárske poplatky a potešilo by ma, keby na SRo1 po správach nespustili nejakého kosa-nosa-vosa-hooosa či čo to tá opica kričí...
A mne sa nechce veriť, že SRo1 počúvajú takí, ktorých toto békanie neruší. Viem, že verejnoprávne médium je od toho, aby vysielalo všetko, ale to by potom muselo vysielať okrem plážových zajakávačiek aj metal, ktorý ste tu s láskou spomenuli, no ten nehrávajú, tak si vravím, prečo, súdruhovia?
(lenže to bude asi tým, že je starý)
Ale inak, čo sa čudujete, všetky médiá servírujú čoraz primitívnejšie a primitívnejšie "pokrmy", s tým, aby zasiahla čo najväčšie množstvo obyvateľstva, pretože je to ľahko stráviteľné, nemusí sa pri tom rozmýšľať a podobne.
V konečnom dôsledku som za viac klasiky v médiách!
(Fakt ma štve to, že v klasike, ktorú mám rada, sa takmer vôbec nevyznám, ale raz prejdem okolo rádia a už sa na mňa nalepia tie nechutne chytľavé veci a už ich poznám
a neviem kto by v praci chcel pocuvat revanie metalu. (okrem samozrejme toho percenta ludi co to maju radi)
takze ty skor potrebujes nejaky "sum" v pozadi, a nie je lepsie si potom priamo naladit nejaku spravodajsku stanicu ? ( povedzme rydzo spravodajsku, pripadne v cudzom jazyku ^.^ )
hehe to sa ti podarilo, s tymi spicmi
Alebo radšej rovno napíš čo konkrétne by si chcela v rádiách počuť. Ja tiež nemám rada tie pesničky čo púšťajú v rádiách ale to nie je chyba rádia ale moja pretože nepočúvam to čo sa páči väčšine. Takže sa musím zmieriť s tým že bud nebudem počúvať rádio vôbec alebo budem prepínať kým nájdem niečo čo sa mi páči.
Odpovede na tvoje otázky:
to, čo dnes hrajú v rádiách, to myslia zo srandy alebo vážne?
myslia to vážne
A naozaj sú ľudia, ktorí si dobrovoľne vyberú nejakú z tých pesničiek a dajú si ju do playlistu?
áno sama takých poznám
už je to lepšie?
A prezradím ti zaujímavosť - existuje aj niečo iné, ako len súčasný pop a metal Sila, čo?
@mielikki práve ten starý pop mám aj ja rada. A tiež piesne z muzikálov, trampy, country, fláky ze 60. let a podobne Všetky tieto veci mi hrajú, len škoda, že, ako som už spomenula, popri nich tamto vyznieva ešte príšernejšie
tá hrubka ma presvedčila o tom, že je to kvalitný článok, ktorý treba čítať ďalej!
70% posluchacov radia maju radi pop/mainstream
30% posluchacov su nuteni tuto hudbu z nejakeho dovodu pocuvat, alebo potrebuju mat nieco zapnute atp.
tych 70% pop posluchacov si este stale ma na nasom uzemi z coho vyberat,
tych 30% si nema absolutne z coho vyberat ( malokto robi asi o 22.00 v Pondelok - ked bezi spominany headbanger_fm ). cize za cely tyzden maju ludia, ktori maju radi metal moznost pocuvat svoju oblubenu hudbu z radia 2 hodiny v tyzdni. a aj to v takom case, ze no jednoducho pondelok 10hodin vecer. a toto radio chceli zrusit, ako jedine alternativne ( cele FMko myslim teraz ). A stat nevytvara priestor takymto radiam, lebo su tu konzervativni ludia a ani to nechce koli povoleniam pustit.
nastava otazka, keby sa v radiu hra len metal a ty chces pocuvat pop, tiez by ti nevadilo, keby ti niekto premudrely proste napisal : " ved si nezapinaj radio, alebo si nalad nejake na nete "
a si v robote 8hodin denne a musis to pocuvat. proste kazda minca ma 2 strany.
nepotrebujes sa o tom porozpravat, nie je ti zle, nie je ti smutno z tolkeho pocuvania radia ? D
inak si BA/TO ?
Odmysliac si tie šupy, SRo1 mi veľmi vyhovuje. Lenže nie je také jednoduché si to odmyslieť Ešte minulý rok (ak si dobre pamätám) nebolo takých pesničiek, čo by ma tak vytočili, jedine pár takých, čo si naplno uvedomujem, že je to moja "chyba", že skrátka mám v zuboch toho interpreta, ale túto "sezónu" je toho akosi viac a už to nesúvisí s tými stereotypmi, ktoré mám v sebe
no tuto sezonu je toho hojne, akoze podla mna rokom a rokom sa to zhorsuje. aj uroven. este ked sa spievalo o tom, ako lubil jednu rajcinu, a tu mu zobrali pomlet do kecupu a plakal tak dobre to bolo fajn proste.
ale teraz je pesnicka, kde cely text je o tom, ako sa na ten beat ma tancovat ( teraz ruky vbok, prava noha vpred atp ) len to je v spanielcine proste strasny hnoj
A nemam na mysli dobry/zly vkus.
Snazit sa presadit inu hudbu, ktore je subjektivne kvalitnejsia je v podstate nemozne.
a recht mas, ja uz nie som nejaky genre-nazi, ale cloveka to zamrzi.
Na druhu stranu je dobrym zvykom ospevovat napriklad FM. Ja si viem zivo predstavit, ze keby sa vsade nepustalo dajme tomu Fun radio, ale FM, tak by mi ta "kvalitnejsia" hudba (ako ju podava na Slovensku hromada ludi) liezla na nervy uplne rovnako, ako to z Fun radia.
No ja to študujem a viem, že tu nič lepšie nie je, najbližšie ČRo1 Tu sa musím priznať, že čestina mi niekedy príde taká vzrušujúca, až nestíham vnímať slová, len melódiu... a neraz sa mi začalo driemkať, to som sa pri tom ešte aj usmievala spokojne ako sele
@panpeterpan vole u nas su hody ale idem pozriet na koncik urco
@defender ty si fakt tela asi
Ale skuste aj ine radio ako su tieto, skuste si naladit vivu, to je skvele radio...
ono tu na birdzi je strasne "coool" ze nepocuvam radio....len skuste aj ine radia ako expres, fun a jemne....fmko je napriklad tiez super...
este ani klasicku hudbu nevedia ti kkti pustat nikde. vsade len vyjebana tacata
... výnimku tvorí české rádio - Helax ... skladby neopakajú a 75% mi vyhovuje .... ale niekedy tiež zahrajú peknú p....
takto, rádiovky nemám rada, už len preto, že to počúvajú ľudia v mojom okolí, ktorí vymletí naozaj sú a rádio ani nepočúvam.. v aute (kde máme po novom pustenú Europu 2 ) mám vždy slúchatká
@panpeterpan odporucam potom aj pianissimo na vive
@jeko nuz jarys veru, ze by to bol velky playlist sa povedat neda
ešte aj efemko by radi zrušili, lebo je "kontraproduktívne"
ale je fakt, že to, čo sa teraz hrá v rádiách, je hrúza. nemyslím si, že to je o rôznorodom vkuse, je to skôr o magorení davu. kedysi išli aspoň popovice, ktoré mi nevadili, také tie "mám gitaru, trochu spievam, je to fajn a vypočujte si". ale aby zrazu v rádiách hrala hrozná obdoba eurodancu z 90.rokov s textom o tom, ako majú opicu, budú mať párty a neviem čo? ako v pohode, mne tá hudba nejak extra nevadí, ale nech to nehrá v rádiu cez deň, to má hrať ľuďom na diskotrieskach.
to už radšej Jamesa Blunta naspäť!!!!
Najviac ma dostava tato pesnicka. Stavim sa ze vacsina slovakov ktory ju tak s oblubou pocuvaju by boli velmi prekvapeny keby zistili o com sa v nej vlastne spieva. O pistalke to veru nebude...