Mne totižto včera jednu doniesla mama(tú s medom a nejakými orieškami) a zostala som dosť prekvapená - veď to chutilo ako tie poľské figúrky z čokolády To čo sa stalo? Veď si pamätám jak sme ju kúpily v duty-
@bizbilio (No ale moc sa na mňa neozývaj, prečo mi neodpisuješ na TS-ky vôbec a píšeš zas depresívne blogy a nereaguješ, keď Ti chce dať Thatszooey facku a ja ju v tom ticho podporiť?)
ked som bola mensia nosil mi to dedko z Rakuska a vzdy bola dobra, ale uz som asi rok nemala mozno je odvtedy hnusnejsia ved si pozri kde ju vyrobili aj od toho zalezi
jasné.. šak ju majú všade, už aj v tescu tuším kedysi bola len v takom špeciálnom obchode v poluse (to boli časy keď do polusu chodili ešte nejakí ludia) ale mne moc nechutí
jednoznačne najlepšia spomedzi šetkých čokolad. ty si zrejme musela mat nejaku po záruke , ale skus si kupit bielu cokoladu toblerone a z tej ti zle určite nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
pri pojme tatko daroval rozumej, ze mi ju daroval, ja som si z nej odhryzla a potom mi ju zobral a zozral
ale ten kusok chutil dobre
preorientovávam sa asi z gumených cukríkov na čokoládu
jednoznačne najlepšia spomedzi šetkých čokolad. ty si zrejme musela mat nejaku po záruke , ale skus si kupit bielu cokoladu toblerone a z tej ti zle určite nebude