no mne skor bielo...stracam obraz nic som nevidel skoro uz tak som padol na gauc...a taky tlak strasny v hlave som mal....ale videl som bielo asi pojdem do nebicka a ty co cierne pojdu dole
stava sa mi ked prudko vstanem ze sa mi ztoci hlava a nevidim bielo ale vob musim sa opret o nieco alebo sadnut si..a prejde po chvili...a nevidim mozno sekundu..ale raz sa mi talo, ratala som to, nevidela som tusim to bolo 6 sekund...otvorene oci a nevidelo som nist=D
jj aj ja ho mam rad tak prijemny pocit ale bojim sa ze odpadnem take biele a skoro nic nepocujem akurat taky tlak v hlave a tlkot srdca je to zaujimave
S tým tlakom to je asi individuálne... bývalá suseda nám minule rozprávala, že ona sa cíti najlepšie a je najviac v pohode keď má tlak ktorý by u iných bol privysoký... (takže jej lekár bol z nej najskôr dosť v šoku), takže si viem predstaviť že keby jej namerali normálny tlak, tak sa jej točí hlava alebo tak...
jj mne sa stava tiez casto ale vacsinou mi stmavne pred ocami... ale raz!! som bola seno hrabat (jj take nieco sa este robi) a som videla tiez bielo.. ale to len raz sa mi stalo...
mne teda kazdu chvilu. minule leto cely cas, to som padala. neviem, cim sa mi to zlepsilo. ale moj prirodzeny tlak je 100/50 a keď mám 110/60 už mám vysoký
je to asi tak ze sedis a ten tlak sa ti znizi lebo si v pohodicke a zrazu len silno vstanes tak sa ti tel tlak musi asi rychlo zvisit alebo co ja neviem ale moze to byt tak nie ? logicky mozne mozno
mne sa to občas stáva..Alebo milujem keď si vyberám obečenie zo skrine a vidím po okrajoch malé strieborné hviezdičky alebo trblietky ...neviem prečo sa mi to stáva len vted no som fascinovaná
ja som si teda este nikdy nevsimla, aku farbu pri tom vidim, ja sa hlavne snazim sustredit na to, aby som nespadla. totiz, pridrzim sa skrine alebo tak. ale stava sa mi, ze sa idem opriet o skrinu, o dvere na nej a az ked letim dopredu zistim, ze dvere boli otvorene a privriem si prst. alebo sa mi tam do pádu prikmotrí pes a ja som schopná v letku sa zabiť len aby som neublížila jemu, nebuchla ho.
Stáva sa mi to každú chvíľu už pár rokov..ale mne žiaľ nepomáha to kvantum tekutín,ktoré do seba dostanem behom dňa. Okrem toho,že sa mi vtedy pred očami zatmí,začne mi aj hučať v ušiach a musím si hneď sadnúť. Veľmi nepraktické,keď sa vám to stane na nejakej akcii,kde je plno ľudí a miesto na sedenie v nedohľadne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Inač mne vtedy všetko práveže stmavne.
Inak to že ste na jednom meraní mali tlak dobrý neznamená že ho taký máte furt, veď ten sa predsa neustále mení
Skúste len chlostať viacej vody a keď to nepomôže tak potom ste dačo chorí no
Riešenie? : Piť veľa tekutín