Zdravím všetky tanečnice, ak sa tu nejaké nachádzajú....
Chcela by som vedieť, ako sa mám točiť, viac ako trikrát, aby sa mi netočila potom hlava. Totiž, tancujem len štvrť toka v súbore a neviem nejak zvládať točky, stále sa mi po nich točí hlav
heh ... noo vraj treba "zapichavat pohlad" ... to je to, ze pozeras stale na jeden bod ... mne sa ale vacsinou meej toci hlava ked to nerobim, ale potom sa tocim vseliak, len nie tak ako mozem ...
po stvrt roku sa ani nediv, ze ti to nejde ... ja ked som zacitala s tockami, tam sme sa striedali na zachodovou misou ako nam bolo zle ... chce to len cvicit ... cim viac budes cvicit, tym rychlejsie si zvyknes .. fakt vazne ... dnes uz nemam problem tocit sa viac menej furt a v pohode mozem pokracovat ...
@malasimi a čo tancuješ??? no, mne teraz kus prišlo zle, som myslela, že pôjdem zvracať, to je bežné? A pritom som sa točila dokopy 10 krát za sebou...
No, a jak na just som teraz hladná, no bojím sa najesť sa, aby som sa nepozvracala
len tak medzi recou ked je rec o otockach =D ked som mal cca 10 rokov tocil som sa na mieste 10 mnut a tusim 30 sekund =D a bol som v pohode za 15 minut lezania =D viem je to k teme ale potreboval som sa niekomu zdoverit z mojim rekordom
sorry ze sa postlo tolko krat nejak mi to uslo ...
noo ja som toho robila veeeelmi vela ... balet, latino, chvilku aj folklor ... je uplne normalne ze ti je zle ... hovorim, chce to cvik a potom v pohode zvladnes aj tych 10 tociek ... neni o com ... nam trener povedal na zaciatku ze nam z toho bude zle, nech sa pripravime a hned od nas chcel "pretockovat" celu salu ... tazke zachod bol v tom case velmi vyuzivany najme u tych, co maju slabsie zaludky ...
@malasimi , no ja som práve tá, čo má slabý žalúdok... jaj a nerada vracám... a aké to bolo vo folklóre???? Po asi akom dlho čase, ale cvičenia si už bola schopná robiť točky bez toho, aby ti bolo zle, alebo aby sa ti po končení točila hlava tak, že padáš na partnera???
(a nevadí, že to toľkokrát poslalo, mne to robí občas tiež )
Tancujem ( balet , dzes....FOLKLOR! ) už od mojich 6. rokov. Ono , samozrejme , ze sa toči hlava, ale ked spravne zapichces pohlad , zvladnes to Su tance kde sa toči a točí .. a nemozes si dovolit pauzu.. Asi ten cvik a peknú volu Držím palce
folklor som robila len chvilu ... moc ma to nebavilo ... nooo ono ked sme robili tocky vramci rozcvicky a dokoncila som svoje, ta som sa zacala tocit opacnym smerom par krat a hlava sa mi dotocila ...
ide o to, kolko tych tociek mas naraz urobit ... ale ked budes kazdy den doma cvicit (napriklad po ceste do kupelne ako som to ja robila tak by to malo ist rychlo ...
jj vem,na folklore je to priam des to len pozerat ... len z porezania na tych ludi sa mi toci hlava ... no my mame po ceste do kupelky zachod, takze v mojom pripade to nebol problem ale nesil to ... ked ucitis po doch otockach ze sa ti toci hlava, tak zastav ... a poto ked si zvyknes, tak si pridavaj ..
jj, to som nekde citala, ze male deti nemaju vyvynutu nejaku srandu a preto im je dost jedno kolko sa tocia preto male deti zvladnu byt na kolotoci cele hodiny
jj, len to neprezen ... ked mas malu izbu (ako ja), tak rob tocky len ked ides na zachod, alebo sa napit alebo kuknut telku s vasimi a cez cely byt ... co to da ... ale s citom, aby si nemusela objat zachod
vieš, nie som na birdzi dlho, neviem, čo je TS chodím tu, len aby mi občas ľudia poradili, presne ako ty , mám ešte jeden problém, ale musím čakať 4 hodiny, aby som mohla ho tu dať a radiť sa , ak bude niekto ochotný
TS je tajna sprava ... duchaplny nazov pre rpcky na pokeci ak poznas ... prakticky mail ... posles nekomu tsku a vidi to len on a ty ... a aky to je problem?? mozno poradim takto ci mam cakat na prekvapko te 4 hodiny??
mne tiez strasne dlho trvala kim som sa tocky naucila a byvalo mi z toho spatne ale teraz uz je to fajn
aj ked zo zaciatku sa mi to vobec nelubilo ale to zapichavanie pohladu funguje
treba vydrzat casom ked budes trenovat to pojde
ja osobne som hodne anttalent na tocky ale pre mna bol obrovsky uspech ked mi prestalo byvat spatne aj ked sem tam ma to este po viacerych tockach rozhadze
fuha, chces to pocut? dlho, ja som neni ale nejaka velka sikulka to bude tym
neviem ti povedat presne kolko to bolo, bolo to snad po roku alebo vyse ked som si zrazu na jednom treningu uvedomila ze uz je to fajn a tocky mi vobec nevadia (zle mi mozno prestalo byt skor ale vtedy som si vsimla ze uz je to uplna pohoda)
ale tak urcite sa to da ovela rychlejsie zvladnut, ale ja som doma nejak extra netrenovala
myslim ze ked sa budes snazit cochvila ti to pojde, drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
po stvrt roku sa ani nediv, ze ti to nejde ... ja ked som zacitala s tockami, tam sme sa striedali na zachodovou misou ako nam bolo zle ... chce to len cvicit ... cim viac budes cvicit, tym rychlejsie si zvyknes .. fakt vazne ... dnes uz nemam problem tocit sa viac menej furt a v pohode mozem pokracovat ...
drzim palce
No, a jak na just som teraz hladná, no bojím sa najesť sa, aby som sa nepozvracala
sorry ze sa postlo tolko krat nejak mi to uslo ...
noo ja som toho robila veeeelmi vela ... balet, latino, chvilku aj folklor ... je uplne normalne ze ti je zle ... hovorim, chce to cvik a potom v pohode zvladnes aj tych 10 tociek ... neni o com ... nam trener povedal na zaciatku ze nam z toho bude zle, nech sa pripravime a hned od nas chcel "pretockovat" celu salu ... tazke zachod bol v tom case velmi vyuzivany najme u tych, co maju slabsie zaludky ...
jo a urcite neodporucam jest pred treningom ... ja nejem dve hodiny pred a potom este hodinu po aby mi nebolo zle ...
to bude tym, ze male deti nejsu tak citlive na tocenie te sa mozu tocit furt a nic im neni relativne ...
(a nevadí, že to toľkokrát poslalo, mne to robí občas tiež )
folklor som robila len chvilu ... moc ma to nebavilo ... nooo ono ked sme robili tocky vramci rozcvicky a dokoncila som svoje, ta som sa zacala tocit opacnym smerom par krat a hlava sa mi dotocila ...
ide o to, kolko tych tociek mas naraz urobit ... ale ked budes kazdy den doma cvicit (napriklad po ceste do kupelne ako som to ja robila tak by to malo ist rychlo ...
Mňa zatiaľ folklór baví, neskutočne! No, niekedy treba urobiť dosť točiek a je to horror ... Budem sa točiť do kúpeľne a potom na WC k mise, že?
Ono , mne sa točila z točiek hlava .. ale že by mi znich bolo zle?! to nie...
samozrejme, skusaj ! Folklor je neuveritelna vec! výborný výber!!! A folkloristi.. super ludia !
No, mne z toho prichádza kus divne na žalúdku a menšia bolesť hlavy tam je tiež, a znechucuje ma to
jj vem,na folklore je to priam des to len pozerat ... len z porezania na tych ludi sa mi toci hlava ... no my mame po ceste do kupelky zachod, takze v mojom pripade to nebol problem ale nesil to ... ked ucitis po doch otockach ze sa ti toci hlava, tak zastav ... a poto ked si zvyknes, tak si pridavaj ..
@matus123
jj, to som nekde citala, ze male deti nemaju vyvynutu nejaku srandu a preto im je dost jedno kolko sa tocia preto male deti zvladnu byt na kolotoci cele hodiny
kiežby som to už vedela! Mesiac každodenného cviku stačí? A koľko denne? Vždy keď sa dá????
jj, len to neprezen ... ked mas malu izbu (ako ja), tak rob tocky len ked ides na zachod, alebo sa napit alebo kuknut telku s vasimi a cez cely byt ... co to da ... ale s citom, aby si nemusela objat zachod
@freestyler01
hej? a to sa ako dá?
neni zac my tanecnice si musime pomahat
Fakt vrelá vďaka dúfam, že keď budem mať zas niekedy s niečím porblém, že napíšeš
jasaaaan ... v pohode kedykolvek napis aj TSku a ked budes vedet, tak poradim
vieš, nie som na birdzi dlho, neviem, čo je TS chodím tu, len aby mi občas ľudia poradili, presne ako ty , mám ešte jeden problém, ale musím čakať 4 hodiny, aby som mohla ho tu dať a radiť sa , ak bude niekto ochotný
nemysli si , že len tak to budes vediet. Ja si doma tancujem , dupem , točím , skusam! .. Hlavne sa pri tockas sustred
No , potom daj vediet ako pokracujes ! vela stastia
TS je tajna sprava ... duchaplny nazov pre rpcky na pokeci ak poznas ... prakticky mail ... posles nekomu tsku a vidi to len on a ty ... a aky to je problem?? mozno poradim takto ci mam cakat na prekvapko te 4 hodiny??
už som napísala TS-ku
aj to je pre tanečníka problém problémy si rôzného charakteru
teória nám bola povedaná, ale to je všetko, tréner sa nestíha venovať každému osobne, je nás tam dosť...
aj ked zo zaciatku sa mi to vobec nelubilo ale to zapichavanie pohladu funguje
treba vydrzat casom ked budes trenovat to pojde
ja osobne som hodne anttalent na tocky ale pre mna bol obrovsky uspech ked mi prestalo byvat spatne aj ked sem tam ma to este po viacerych tockach rozhadze
ako dlho si trénovala, aby ti už nebolo zle????
fuha, chces to pocut? dlho, ja som neni ale nejaka velka sikulka to bude tym
neviem ti povedat presne kolko to bolo, bolo to snad po roku alebo vyse ked som si zrazu na jednom treningu uvedomila ze uz je to fajn a tocky mi vobec nevadia (zle mi mozno prestalo byt skor ale vtedy som si vsimla ze uz je to uplna pohoda)
ale tak urcite sa to da ovela rychlejsie zvladnut, ale ja som doma nejak extra netrenovala
myslim ze ked sa budes snazit cochvila ti to pojde, drzim palce