skúškové ma vykostilo áno, som velmi spokojná, hoci ten prvý semester bol masakr :/ ale začiatky sa vždy musia prekonať potom už bude fajn spravila som všetky, jednu z nich na druhý pokus škandinavistiku
pocity dobre az vyborne, spokojny som velmi, skusky v pohode, jednu som sice dal az na opravaku, ale inak sa to da. studujem aplikovanu info na FMFI UK in da Bratislava
som spokojná, môj milovaný jazyk študujem takže som veľmi spokojná a áno spravila som všetky skúšky aj keď najväčší problém som mala zo slovenčinou a myslím že cez skúškové som schudla minimálne 5 kilov ale budiš, teraz 2 mesiace easy a pak zas skúškové
Celkom fajn. Jednu skúšku som nedal, dám na budúci rok, nejak pre to nestresujem. Študujem prekladateľstvo (anglický a španielsky jazyk a kultúra). Inak skúškové ma až tak nevyšťavilo. Skúškové je fajn, prídete si do školy na hodinku, napíšete skúšku a idete do pajč. Nie ako počas semestra, keď tam presedíte pol dňa/celý deň.
som spokojna s odborom, ked som sla na skolu, nevedela som ani co je to ekonomia, obavala som sa, ci ma to bude bavit, ale velmi spkojna. mam vsetky skusky, aj ked ma to stalo vela slz cez skuskove
@ahajj keby si mal trošilinku prehlad čo sa deje, vedel by si, kolko pobočiek hocijakých možných japonských firiem je na slovensku a v ČR ani nehovorím.. tí ľudia sa bijú o niekoho so znalosťou nie len japončiny, ale hlavne diplomom z celého toho odboru, keďže o jazyku to je možno z polovice.. a pošlem ti pohľadnicu, keď za jednu preloženú stranu textu dostanem viac, ako ty za dva dni vo fabrike
@ahajj ja skapem, akože hocijakí ľudia sem chodia, ale ty si z mojej obľúbenej kategórie - tí, čo trepú neskonalé hovadiny a myslia si, akí sú strašne múdri
stavím sa, že teba na niečo do brna nezobrali, keď si ho hneď vytiahol mne to ani len nenapadlo a pre tvoju informáciu, chodila som už pekných pár rokov predtým na japončinu do BA.. ale máš pravdu, kúpim si slovník ty kokot, je to asi najťažší jazyk na svete, ako ja sa nesťažujem, ale človek čo študuje hentaké niečo toto zo seba dostane? : 7000 znakov moj drahý, každý má tak 9 čítaní priemerne a asi 8 významov, zo 46 prvákov prešlo 9, áno krásnych deväť! nikdy toto nevyťahujem, ale teraz mi fakt nedá, hento nemožeš myslieť vážne čo tu píšeš, fakt nie
prepáč, ale pri tebe mi iné neostáva, než sem tých smajlov dávať jj 46 ľudí vzali, to je uplne medzigalaktický počet, keď sa ich asi 400 hlási
ja nechápem vôbec čo sa jebeš do mňa, pre mňa za mňa si študuj čo chceš a striedavo si pichaj vidličku do očí je mi to osem, teba musí niečo strašne žrať, ke´d máš stále potrebu presviedčať ma, že študujem niečo uplne hrozné kde berú tisíc ľudí a dávajú diplom zadarmo.. proste to 4 ročné decko s downovým syndrómom by nevypustilo také hovadiny zo seba, už len pri slove japončina
uplne akože nemám slov na teba srsly, ideš mi hodnotiť fotku? akože keď som vysokoškoláčka, mám si ísť nakúpiť hromadu nohavicových kostýmkov, čierny kufrík a zapísať sa na kurz krížikového vyšívania? a čo ako nech som aj infantilná,
v strede izby mi stojí metrový domček z karát a hocikedy behám po meste prezlečená za špiónku a sledujem ľudí, A??? nechápem, čo to teba zaujíma aká ja som a čo robím, daj mi pokoj prosímťa, už to aj prestáva byť vtipné čo tu zo seba dostávaš, už je to skôr na zaplakanie
@etelnair ja mám radšej pomstu, už má pomiešané všetky figúrky z kinderka čo zbiera a mala ich zoradené tak, že vzadu najstaršie a nové vždy dopredu dáva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@h8u mňa by zaujímalo, čo vedie niekoho k štúdiu japanistiky?
skús si odpovedať na tieto otázky a možno prídeš na to, čo asi tak niekoho vedie k štúdiu japanistiky
k teme: UNIZA - PEDAS logistika zatial pohoda ale tento semester vyzerá horšie
inak celkovo som spokojný, až na sito na matike dobrý prístup.
@antifunebracka kkt je to akurát, čo bude nakladať tovar do kamiónov
ale tak pochvál si pochvál mala si si kúpiť nejaký japonský slovník keď si chcela prekladať text ty trubka. aby ťa nenahradil google translator.
stavím sa, že teba na niečo do brna nezobrali, keď si ho hneď vytiahol mne to ani len nenapadlo a pre tvoju informáciu, chodila som už pekných pár rokov predtým na japončinu do BA.. ale máš pravdu, kúpim si slovník ty kokot, je to asi najťažší jazyk na svete, ako ja sa nesťažujem, ale človek čo študuje hentaké niečo toto zo seba dostane? : 7000 znakov moj drahý, každý má tak 9 čítaní priemerne a asi 8 významov, zo 46 prvákov prešlo 9, áno krásnych deväť! nikdy toto nevyťahujem, ale teraz mi fakt nedá, hento nemožeš myslieť vážne čo tu píšeš, fakt nie
keď na technike vyletí vela tak sa to odôvodňuje že tam berú hocikoho, tak možno to platí aj pre pokemonlogiu.
a nauč sa obmedzovať počet smajlov keď už chodíš na tú vysokú školu, píšeš akoby ti to tam hádzal automaticky nejaký skript.
a že vysokoškoláčka, ale tak už len fotka vykazuje že si dosť mimo a inflantilná
prepáč, ale pri tebe mi iné neostáva, než sem tých smajlov dávať jj 46 ľudí vzali, to je uplne medzigalaktický počet, keď sa ich asi 400 hlási
ja nechápem vôbec čo sa jebeš do mňa, pre mňa za mňa si študuj čo chceš a striedavo si pichaj vidličku do očí je mi to osem, teba musí niečo strašne žrať, ke´d máš stále potrebu presviedčať ma, že študujem niečo uplne hrozné kde berú tisíc ľudí a dávajú diplom zadarmo.. proste to 4 ročné decko s downovým syndrómom by nevypustilo také hovadiny zo seba, už len pri slove japončina
uplne akože nemám slov na teba srsly, ideš mi hodnotiť fotku? akože keď som vysokoškoláčka, mám si ísť nakúpiť hromadu nohavicových kostýmkov, čierny kufrík a zapísať sa na kurz krížikového vyšívania? a čo ako nech som aj infantilná,
Keďže popri tom všetkom neuveritelne ťažkom stíhaš robiť tie drblé infantilné fotky tak to je ozaj peklo
» bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Main_Page...
(a radšej ti ani nepoviem, čo ja študujem, lebo neviem, čo by si povedal na mňa, keď sa ti zdá štúdium jazykov vo všeobecnosti zbytočné
možno to vyzerá že sa z pokémonov smejem ale prešiel som ale 5x pôvodnú hru na gameboy pocket.
to ona sa hneď urazila keď som narážal na pokémonov a napísala že som kkt tak nech sa nečuduje.