@11 som pocul ze existuje nejaky emo prekladac ci jak sa to vola..a ten presne preklada taketo kokotiny do spisovnej reci..tak ho asi budem musiet vyhladat
hehe pecka..ako ani mne nechybaju ..ja len ze jaky osial z nich bol a zrazu konec..sak chvla panu bohu za to
ja som neznasal tokio hotel este predtym jak sa ukazali na hudobnej scene ..lastovicky lietali nizko..cakal som ze sa blizi nejaka pohroma .vida bolo to TK
je mi to jedno, nech sa im darí. ale verejne priznávam, že úprimne závidím tomu Billovi či jak sa píše jeho ženskú, štíhlu postavu
tak a je to vonku! hanbím sa
Len pre vaše oznámenie TOKIO HOTEL žijú a veeeeeeeeeeellllllllllllllmi sa im darí!!!!!!!!!! To že sa vám nepáči hudba nejakého interpreta alebo to že má niekto iný štýl, ako vy ešte neznamená, že ho môžete urážať!!!!!!! Ani vám by sa určite nepáčilo, keby nadával niekto na ľudí, ktorých máte radi vy!!!!!!! Tak si radšej tie trápne poznámky o tom či žijú, nechajte pre seba!!!!!!!!!
Náhodou sú dobrí, komu sa to nepáči nemusí počúvať, škoda, ale že sú iba v Amerike. Nikdy by som niekoho neodsúdila len preto, že sa mi nepáči, makajú a sú šikovní.
@22@ljuk jakože zrazu sak predtým keď ešte boli som rada že som poznala len pár jedincov čo to mohli ako rychlo vyšli tak aj zhasli a dufam že už sa nevratia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
hehe pecka..ako ani mne nechybaju ..ja len ze jaky osial z nich bol a zrazu konec..sak chvla panu bohu za to
tak a je to vonku! hanbím sa
a ja neviem ci ziju..ale asi hej