Vitajte všetci mladí.....ľudkovia. Predstavujem Vám stránku s názvom Tokio Hotel. Už asi každý vie o kom sa tu budeme baviť , nie? Takže možme hneď začať aj nejakou anketou.
Kedv chcete kvalitu s nemeckym textom, tak si nepustajte 13 rocnych sopliakov ale skuste Ramms+ein...tak sa nemcina hodi ovela viac...aj ked teda ten jazyk sa hodi na maloco.E
UPOZORNENIE: na túto diskusiu chodia hlavne tí ktorým sa TOKIO HOTEL páči. A UPOZORNENIE pre GEEKON: najskôr sa nauč písať po slovensky a až potom odrbavaj, mimochodom ich najstarší člen ma 18 a najmaldší 16 tak nehovor uuuuu 13 - roční. Dúfam, že sme si to vyjasnili.
Vieš,Gilmoregirl, niektorých ľudí veľmi baví ohovárať a frflať na niekoho obľúbené skupiny... Tak to pusť z hlavy. A zvykni si. Ja som si zvykala 5 rokov, keď všetci frflali na ,,moju,, Spears a už ma to prešlo. A už počúvam coolovejšiu hudbu- Good Charlotte...tak ale dá sa fakt počúvať aj Tokiohotel. Mne sa osobne nikto moc nepáči ale v pohode je ten.....George sa volá? Ani dvojčatá ani ten najstarší...
Drag-on mozno mas len nejake tie skryte homosexualne sklony... mal by si porozmyslal ci sa ti nepaci aj ako chlapec
th su sopliaci to jest fakt... no pozeram ze je tu dost fanusikov good charlote, aj ja som to kedysi pocuval ale teraz si myslim, ze to bohvie co nie je :@
Jp: To dúfam že nie. Teraz neviem či ja som homosexuál, alebo on pôsobý dievčensky. Ale fakt som raz balil jednu holku ktorá sa naň ho dosť podobá. Tak fakt neviem....
-kiny- maj si vlastný názor, ale nemusíš to roztrubovať do sveta, keď mnohí majú iný názor. Ani tebe nikto nefrfle do tvojej hudby. Tak schválne, čo počúvaš ty?
Gilmore povedal by som, že každi tvoje ankety ma hlboko... a tie tvoje vysledky su velmi objektivne (ironia aby si chapala)
Marteenka.s más pravdu -kiny- nemusi svoj názor roztrubovať do sveta ale môže. Ma na to plné právo. A to že ty nedokažež inak obhájiť svoju oblubenu skupinu ako tym, že napadneš slobodu názoru je dosť biedne.
Tokio Hotel je podla mna iba dosť nepodarený pokus. Teraz je síce z toho taká psychoza ale čoskoro to určite prejde.
Najviac sa mi len tak mimochodom ,,páči" Bill. Podobá sa na Anetku Langerovú a to ako sa snaží byť ,,vysoko" temný je až na zaplakanie.
neviem prečo všetci nadávate. ked sa mne niečo nepáči, tak to aspoň nepropagujem štýlom - i hate and kill em all, ale nechám si to pre seba. taktiež necítim voči nikomu nenávisť, ked sa mi kapela nepáči, napr sa mi nepáči kelly family tak nechodim na ich stránky ani fóra ani nič nevyhladávam a ani na nich nekydám. proste neriešim. okrem iného, mne sa strašne páči bill z tokio hotel. ale som chalan. normálne som na baby, ale teraz sa akokeby niečo zmenilo. kto je podobne nech sa ozve
neznasam Tokio hotel ale nemam nic proti ludkom, co ich pocuvaju, ja sa neserem do ich muziky tak nech sa oni neseru do tej mojej ..a ked uz tak,tak asi Tom je naj DDDDDD..predsa len, dredaca nezavrhnes DDDD
"i hate and kill em all" sa pise I hate them and kill 'em all" lebo 'em je skratkou slova them a za hate musi byt nieco, co hate...ale sak je to jedno...ty si na nemeckych tranvestitov...s tymi nebudes hovorit po anglicky
bože, koľko ľudí ja rada nemám ale rozhodne na nich nebudem hovoriť že ich nenávidím
ale človek ktorý to vie len tak povedať o ľuďoch ktorých ani nepozná ???? neviem??? ale k takému človeku cítim veľkú ľútosť =D to aj jeho život musí byť potom dosť na prd =D a tokio hotel is the best =D
ze sa vobec nestarate vsetci sami o seba a kydate tady na vsetko mozne,na co sa len da... je vidiet, aku mate napln dna, ked dokazete na kazdu diskusiu a anketu reagovat stylom: ,,to je traaapne, fuuj, ako to niekto moze pocuvat atd..."
ved je predsa demokracia kazdy si moze pocuvat co chce,vam tiez nikto nenadava ze to co pocuvate je totalna katastrofa... a tak isto si svoje oblubene veci atd moze hadzat do vlastneho fora... tak ich nechajte dychat.
ja tiez Tokio Hotel nemusim, nepocuvam, ale tak isto nemam potrebu zakladatelovi diskusie prehovarat do dusem, ze je asi psychicky mimo alebo co ked taku skupinu pocuva atd atd...
sem uz aby sa clovek bal niekedy nieco napisat lebo nevie, kto ho za to porat odsudi!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Miluje ale Billa jednoznačne.
JA osobne túto skupinu nemusím, aj keď majú dobrú skladbu Rette mich a Leb die Sekunde...či ako sa to píše.
th su sopliaci to jest fakt... no pozeram ze je tu dost fanusikov good charlote, aj ja som to kedysi pocuval ale teraz si myslim, ze to bohvie co nie je :@
Napisem ti to, tak aby si to pochopila:
Chill Out mate, don't make my shot U down!!!
Na prvom mieste s počtom hlasov 16 sa umiestnil: BILL ...... 1. miesto
Na druhom mieste s počtom hlasov 14 sa umiestnil: TOM ........2. miesto
Na tretom mieste s počtom hlasov 9 sa umiestnil: GUSTAV ......3. miesto
A na štvrtom mieste s počtom hlasov 3 sa umiestnil: GEORG...........4. miesto.
UPOZORNENIE: počty hlasov boli zrátané aj s tými, ktoré mi prišli do schránky. Ďakujem na vašej účasti. .....MIA.......
Koľko dievčat vo vašej triede šalie za jedným s chalanov TOKIO HOTEL?
a) žiadna baba ( chvala bohu )
b) asi tak 2-3 do 5 určite.
c) viac ako 5
d) viac ako 10, ( pýlia nam tým nervi )
Ktorá z týchto odpovedí sa vás týka?
MIMOCHODOM: GEEKOON - chcem sa ti ospravedlniť za slovíčko ASLOCH. úprimne prepáč...................MIA............
Marteenka.s más pravdu -kiny- nemusi svoj názor roztrubovať do sveta ale môže. Ma na to plné právo. A to že ty nedokažež inak obhájiť svoju oblubenu skupinu ako tym, že napadneš slobodu názoru je dosť biedne.
Tokio Hotel je podla mna iba dosť nepodarený pokus. Teraz je síce z toho taká psychoza ale čoskoro to určite prejde.
Najviac sa mi len tak mimochodom ,,páči" Bill. Podobá sa na Anetku Langerovú a to ako sa snaží byť ,,vysoko" temný je až na zaplakanie.
"este ze tak"
kolko rokov maju obdivovatelky tokio hotel??
a)10-11
b)11-12
c)10-12
d)12-11
"i hate and kill em all" sa pise I hate them and kill 'em all" lebo 'em je skratkou slova them a za hate musi byt nieco, co hate...ale sak je to jedno...ty si na nemeckych tranvestitov...s tymi nebudes hovorit po anglicky
4 ever:: tokio hote je grc!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale človek ktorý to vie len tak povedať o ľuďoch ktorých ani nepozná ???? neviem??? ale k takému človeku cítim veľkú ľútosť =D to aj jeho život musí byť potom dosť na prd =D a tokio hotel is the best =D
ved je predsa demokracia kazdy si moze pocuvat co chce,vam tiez nikto nenadava ze to co pocuvate je totalna katastrofa... a tak isto si svoje oblubene veci atd moze hadzat do vlastneho fora... tak ich nechajte dychat.
ja tiez Tokio Hotel nemusim, nepocuvam, ale tak isto nemam potrebu zakladatelovi diskusie prehovarat do dusem, ze je asi psychicky mimo alebo co ked taku skupinu pocuva atd atd...
sem uz aby sa clovek bal niekedy nieco napisat lebo nevie, kto ho za to porat odsudi!
na smiech
takze ak dovolis, trochu tu tvoju anketu pozmenim:
ake IQ maju obdivovatelky tokio hotel??
a)10-11
b)11-12
c)10-12
d)12-11