kedy sa deti naucia pocuvat hudbu? sry ale TH a avril pokladas za naj hudobnikov? uuuu, nechcela by som, cotak trochu klasiky dotoho dakujem mojmu brachovy ze ma naucil pocuvat kvalitnu hudbu a teraz neficim na TH alebo hitovkach s radii
mne napríklad lezú na nervy jebnuté sladučké popové chlapčenské kapely ako US 5! Fuj,tych neznášam, sú trápni jak sviňa.
Ale TH sú náhodou v pohode prebohaa, majú svoj štýl a robia príjemný rock. Viem, neni to žiadny hard rock, ale neni to žiadny sprostý a trápny sladký pop. Podľa mňa sú v pohode a zlatí.
ja osobne si myslim, ze ich hudba nie je az taka zla. nie som sice ich fanynka, ale ked ide napr v radiu, abo nahodou pocujem daku ich pesnicku, tak mi to velmi nevadi. je sice pravda, ze vyzeraju ako baby, no a co??? sa pozrite na seba ako vy vyzerate. booooze. kazdemu ide len o vyzor? hanbite sa
Hm osobny nazor? Su prijebany jak klince >.> ako buzerantsky metrosexualny parchanti ? jo tak nejako by sa dali nazvat ... a ta hudba?! ti jebeee? to je zlo >.>
Pre info: Ja nechcem byt emo ako to tu niekto pisal...na tom ze sa mi paci niekoho hudba nie je predsa nic zle-a ostatny si sem mozu napisat swoj nazor ale naco urazat tu skupinu, stacilo napisat:
Nepaci sa mi alebo neznasam ich...Ale naco komenty typu, citujem:
Bill - obyčajný teplý pózer, tranzvestit, ktorý si ani vlastný štýl nevie vymyslieť (skúste zadať do vyhľadávača obrázkov meno Pete Burns, ide o člena New Wave skupiny Dead Or Alive - ten istý účes, väčšinou vám to ale vyhľadá obrázky zo súčasnosti, keď už vyzerá ako žena, myslím, že deBillovi sa stane skôr či neskôr to isté)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale sak co sa cudujem..sak tie EMO deti lubia take (alebo uz jake deti to su..nejaka zmes ,alebo co)
bych si to ani na zachode nepustila,nie to este normalne realne v izbe..omg..
mne napríklad lezú na nervy jebnuté sladučké popové chlapčenské kapely ako US 5! Fuj,tych neznášam, sú trápni jak sviňa.
Ale TH sú náhodou v pohode prebohaa, majú svoj štýl a robia príjemný rock. Viem, neni to žiadny hard rock, ale neni to žiadny sprostý a trápny sladký pop. Podľa mňa sú v pohode a zlatí.
Lenze keby si odmyslite Billa ktory vyzera ako baba,tak ta hudba by nebola az taka zla
Nepaci sa mi alebo neznasam ich...Ale naco komenty typu, citujem:
Oni este existuju ?
waa!!! zozenstelii!!!
Nechajte si to pre seba...Miska
Bill - obyčajný teplý pózer, tranzvestit, ktorý si ani vlastný štýl nevie vymyslieť (skúste zadať do vyhľadávača obrázkov meno Pete Burns, ide o člena New Wave skupiny Dead Or Alive - ten istý účes, väčšinou vám to ale vyhľadá obrázky zo súčasnosti, keď už vyzerá ako žena, myslím, že deBillovi sa stane skôr či neskôr to isté)
ostatní - drbovia, čo sa okolo neho zhromaždili