kebyze mam ziarlit na kazdu zensku v zivote mojho chlapa, tak uz mam davno infarkt alebo on je mrtvy. Vzhladom na to, ze je dj, producent a este k tomu aj technik si chodi kade tade, pozna kade koho a "nemozem si dovolit ziarlenie". aj ked raz sa mi to stalo, ale to bol iny pripad. ziarlim malokedy, ak je to opravnene ziarlenie.
podla mna ziarlivost je vyvolana neistotou u seba a nedoverou v partnera.
jasné, že žiarlim ako sviňa, ale nebudem mu to predsa zakazovať...to je jasné nerešpektovanie toho druhého...a dokazovala by som si tým iba vlastnú slabosť
..a keď mi to vážne vadí, tak zavolám nejakému kamarátovi a idem si s ním sadnúť do tej istej krčmy kde je aj on ...
ja ked ho spoznam a viem, ze ma vela kamaratok, tak som ako keby zmierena, ze ich ma a nehladam ani nic v tom. skor pred tym radsej zatvaram oci
ale kebyze mam chalana a zrazu z nicho nic povie, ze idem s kamaratkou von, pricom som o nej nikdy predtym nepocula, alebo proste som neni zvyknuta, ze sa pohybuje v "kamaratskej" spolocnosti. tak by bolo zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a dalsia ziarlivka prisla! vitaj @klaudiqaaa
@stmortiis nevychadza ta ziarlivost obcas aj z isteho uvedomenia si vlastnych nedostatkov ale prekricania ich takymto spravanim
podla mna ziarlivost je vyvolana neistotou u seba a nedoverou v partnera.
..a keď mi to vážne vadí, tak zavolám nejakému kamarátovi a idem si s ním sadnúť do tej istej krčmy kde je aj on ...
ja ked ho spoznam a viem, ze ma vela kamaratok, tak som ako keby zmierena, ze ich ma a nehladam ani nic v tom. skor pred tym radsej zatvaram oci
ale kebyze mam chalana a zrazu z nicho nic povie, ze idem s kamaratkou von, pricom som o nej nikdy predtym nepocula, alebo proste som neni zvyknuta, ze sa pohybuje v "kamaratskej" spolocnosti. tak by bolo zle
snad ste ma pochopili
ale furt som pri tom žiarlila a mala taký divný pocit, keď sme boli niekde spolu a on sa rozprával s jeho kamarátkami