Pre mňa osobne Tool=zážitok,pre niekoho možno nepochopiteľná hudba pre mňa osobne niečo úžasné . Čo vy na nich? počúva to tu niekto a čo si myslite o Maynardovom A Perfect Circle ?
Inak A Perfect Circle boli skor projekt toho gitaristu, nespomeniem si, ako sa vola...
Co sa Tool tyka, tak najradsej mam urcite Aenimu, potom 10k Days a az potom Lateralus a ostatne. Aj Salival je vyborny
Lateralus sa mi az tak nepaci, je to prekombinovane a pochybujem o tom, kam to skutocne vedie, aj hudba, aj texty. Tie jednoduche veci na Aenime mi sedeli viac. Ale Schizm je pecka, to bez pochyb
TOOL TOOL TOOL ! Konečne diskusia o nejakej poriadnej kapele ! (a keď aj po tretí raz
Nemám vyslovene najobľúbenejší album... ale keď som vyberal, ktorú originálku kúpiť, vyhral Lateralus... Dôvodov je viac, ale sú to skôr maličkosti... určite chcem do zbierky všetky
Čo sa týka A Perfect Circle - boli časy, keď som mal APC radšej ako Tool... stále ich mám rád (niektoré tracky sú neskutočné , ale Tool mi prídu technickejší a "trvanlivejší"... ale určite nedokážem jednoznačne konštatovať, že sú lepší ako APC...
Štyri slová v nadpise hovoria za všetko. Nemám dosť slov na riadnu pochvalu. A to sa mi často nestáva (vlastne že by som niečo vôbec chválil).
A súhlasím s @eraser (som si už dávnejšie všimol, že má dobrý vkus, beťár ohľadom APC aj s potenciálnym výberom najlepšieho albumu, aj keď to až také dôležité nie je. Puscifer som zatiaľ nejako do hĺbky neštudoval, tak o tomto názor nemám.
@10@Hnisavica ďakujem btw, pozerám že sme na tom podobne aj čo sa týka Puscifer-u... zatiaľ to mám len veľmi povrchne napočúvané...
@11@Narazuvzdornaa áno, klipy majú tiež super... mimochodom, robí ich gitarista
@16@Sheily a čo takto vypnúť expres, odložiť kamaráta, použiť rozum a GOOGLE ? viem, že to u nás nie je IN a preto to nepoznáš, ale tým sa nemusíš chváliť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Inak A Perfect Circle boli skor projekt toho gitaristu, nespomeniem si, ako sa vola...
Co sa Tool tyka, tak najradsej mam urcite Aenimu, potom 10k Days a az potom Lateralus a ostatne. Aj Salival je vyborny
Lateralus sa mi az tak nepaci, je to prekombinovane a pochybujem o tom, kam to skutocne vedie, aj hudba, aj texty. Tie jednoduche veci na Aenime mi sedeli viac. Ale Schizm je pecka, to bez pochyb
Ktore veci sa pacia tebe? (vam... blabla)
Nemám vyslovene najobľúbenejší album... ale keď som vyberal, ktorú originálku kúpiť, vyhral Lateralus... Dôvodov je viac, ale sú to skôr maličkosti... určite chcem do zbierky všetky
Čo sa týka A Perfect Circle - boli časy, keď som mal APC radšej ako Tool... stále ich mám rád (niektoré tracky sú neskutočné , ale Tool mi prídu technickejší a "trvanlivejší"... ale určite nedokážem jednoznačne konštatovať, že sú lepší ako APC...
@fragile. Billy Howerdel
a pre fanúšikov Maynarda odporúčam checknúť jeho sólo :
» www.last.fm/music/Puscifer...
A súhlasím s @eraser (som si už dávnejšie všimol, že má dobrý vkus, beťár ohľadom APC aj s potenciálnym výberom najlepšieho albumu, aj keď to až také dôležité nie je. Puscifer som zatiaľ nejako do hĺbky neštudoval, tak o tomto názor nemám.
@11 @Narazuvzdornaa áno, klipy majú tiež super... mimochodom, robí ich gitarista
@16 @Sheily a čo takto vypnúť expres, odložiť kamaráta, použiť rozum a GOOGLE ? viem, že to u nás nie je IN a preto to nepoznáš, ale tým sa nemusíš chváliť...
no aby sa nepovedalo že som zlý, to strašnú robotu tentoraz spravím za teba : » www.google.sk/search?hl=sk&am...