Top 5 Česko-Slovenských hudobných kapiel, interpretov
Ktoré kapely, skupiny, speváci, speváčky patria medzi TOP 5 čo v Česko-Slovensku bolo? A ako by ste odôvodnili svoj výber? Plus pridajte odkaz na Youtube aby sme si mohli vypočuť čo ste vybrali
Tak pre mňa je top 5 z Česko-Slovenskej tvorby Karol Duchoň, Kryštof, Desmod, Elán, Kabát- a preto, lebo sa mi proste páčia najviac odkaz asi netreba,všetci to dobre poznajú.
Tazky vyber HS by tam boli urcite potom dajme tomu J. Nohavica, Kabat, SE a ja neviem Senzus ja ako uz na 80% pocuvam len cz/sk hudbu a to stale tie iste stare veci tak sa mi tazko vybera
@torpedo08 Senzus je legenda len ked Dušan Hergot umrel, už to nebolo ono, ale predtým sme to s rodičmi občas pozerali, ked to dávali na STV1, to boli ešte 90. roky
Kabát, Lucie, Olympic, Katapult, Čechomor a Chinaski, pretože sú to špičky českej tvorby (hlavne teda Kabat, Lucie a Olympic)
Zo slovenska Elán, Horkýže Slíže, Slobodná Európa, Zóna A a The Paranoid, ale slovenská tvorba sa mi aj tak veľmi nepáči.
@riddler ja som videl este aj Hergota nazivo ako decko a potom som raz bol na jarmoku s kamaratom ked uz tam bol ten druhy spevak a pri burcaku to bolo super spievali sme az sa smiali v bufetoch pri ktorych sme stali no ale to nam nevadilo kedze sme mali tak dve promile
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
spevačky- rotrova, gombitova, rolincova, kiršner, smatanova
kapely- tublatanka, elan, kabat, slobodna europa, alkehol.
Zo slovenska Elán, Horkýže Slíže, Slobodná Európa, Zóna A a The Paranoid, ale slovenská tvorba sa mi aj tak veľmi nepáči.
2. Mária Čírová, Celeste Buckingham, Katka Knechtová, Ďuri Hnilica, Kali
Vypsaná fiXa
Lucie
Slobodka
Para