mam to rada. teda, mna tie automobilove relacie a celkovo veci okolo aut vobec nezaujimaju. ale pozerava to brat s ocom a zapacilo sa mi to tiez. mam rada ten suchy britsky humor tam.
Ako o top gear všeobecne? Noo, ako zábavná relácia je to výborné, ale ako motoristický porad o ničom. Ak auto nemá aspoň 300 koní a nie je britské (aspoň trochu) tak je to šrot a podobné konštatovania. Naopak, siahodlhé ódy na fordy všeho druhu, neustále neaktuálne vtipy o škodovkách a pod.
Ako, niekedy sa zasmejem ale väčšinou ide ich štýl humoru mimo mňa, radšej pozerám Fifth gear. Tiež britský, ale jednoznačne objektívnejší.
Milujem Top Gear, počul som o tom už dávno, no akosi som sa k tomu nedostal, až asi pred mesiacom som si stiahol jednu sériu a od vtedy neprejde deň keď nezhliadnem aspoň jeden diel.
Jeremy Clarkson je neskutočný chlap, s jedinečným humorom, aj keď s jeho názorom nie vždy súhlasím.
Nemyslím, že sú neobjektívny, to, že si robia srandu zo Škodovky len kvitujem (tiež ju nemám v obľube) a treba uznať, že v porovnaní so západnými autami to bolo v minulosti fakt na smiech.
Inak Top Gear jedine v originálnej angličtine, bez nej je to polovičné.
@pernik s tými škodovkami ma to irituje kvôli tomu, že on kľudne nový superb porovnáva zo škodou 120 a podobne..ten chlap je showman za každú cenu a takých ľudí ja nemusím
ja si myslim asi tolko ze slovaci tu u nas na slovensku by velmi privitali nejaky podobny program aj ked nie az takeho razu faktom je ze na slovensku sa tocie picoviny typu hotel paradise farma a a kulinarske sračky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
celkom zaujímavé porovnanie
Ako, niekedy sa zasmejem ale väčšinou ide ich štýl humoru mimo mňa, radšej pozerám Fifth gear. Tiež britský, ale jednoznačne objektívnejší.
..kvak..
@stodvacinkar maš celkom pravdu , ale vieš to su briti , starý ftipalkovia
to v tom kopčeku nemalo chybu
a s toho videa vypliva x6= pekne auto do mesta
Jeremy Clarkson je neskutočný chlap, s jedinečným humorom, aj keď s jeho názorom nie vždy súhlasím.
Nemyslím, že sú neobjektívny, to, že si robia srandu zo Škodovky len kvitujem (tiež ju nemám v obľube) a treba uznať, že v porovnaní so západnými autami to bolo v minulosti fakt na smiech.
Inak Top Gear jedine v originálnej angličtine, bez nej je to polovičné.
najlepšie snád bolo ako šli cez saharu na tých starých afrických autách tuším D oliver zažiaril DD-
alebo ako šli na severný pól s tou tuším červenou toyotou
ale aj skúška kamiónov bolo super sa natom človek nasmeje a aj niečo dozvie a tá angličtina och
a samozrejme stig ešte naňho sa nedá zabudnúť