K téme ma motivoval status holky ktorá si kúpila miestenku na neexistujúce miesto..
Aká je vaša najbizarnejšia / najnepríjemnejšia / najhoršia príhoda z cestovania vlakom?
Jeej, som inspirativna ♡
Nvm najvacsie nervy som mala asi vtedy, ked som sla v koncovom vozni na wcko a ked som sla z wcka, vypadla v celom vozni elektrina a nemohla som sa dostat spat cez tie poloautomaticke dvere do tej casti vozna, kde su sedadla a za mnou uz nebol ziaden vagon ani nic a bola som proste zaseknuta v tej takej predsienke, sprievodcu ani nikoho nikde a zrovna som mala vystupovat
raz keď som šla cez celú republiku, tak v KE ma k sebe zavolala sadnúť jedna dôchodkyňa, čerstvá 70nička a do Spišskej Novej Vsi mi hovorila o celej jej rodine, dcérach, vnučkách a dokonca aj o tom, že jej najkamošku podviedol manžel s o 20 rokov mladšou
ďalší nezabudnuteľný zážitok bol, keď sme pred 2 týždňami vystúpili v Spišských Vlachoch a šli busom (120 ľudí v jednom buse a sa čudujem, že sme sa pohli vôbec) do Margecian a tam v tej zime čakali ešte 30 minút
Keď horel vlak (pár rokov dozadu, aj keď teraz je to bežnejšie ), tak popritom ako nás sprievodca evakuoval z vlaku na stanicu (akurát sme dorazili), si, somár sprostý, rozrezal zápästia a lakte ako chcel dostať spoza skla hasiaci prístroj ...nikomu sa nestalo nič, len on si rozrezal ruky
Pred 4 rokmi sa ma sprievodca snazil vyhodit z vlaku kvoli tomu, ze mu nefungoval pristroj pre kontrolu validity preukazov a teda si nemal ako overit, ze mam platny ISIC.
Neveril mi, ze som studentka a pytal odo mna zaplatenie sumy plneho cestovneho (okolo 50€ eur), ktoru som v hotovosti, samozrejme nemala a ani som nevidela dovod pre jej zaplatenie.
Bol to posledny vlak z BA -> KE, bolo okolo 17h a pri zastaveni v Trencine ma arogantnym a ofenzivnym hlasom ziadal o vystupenie.
Ked som odmietla so ziadostou, aby mi pre onu "pokutu" vypisal papier, odmietol so slovami, ze ho nema pri sebe a nema cas si ist po neho.
Neskor privolal vlakveduceho, ktoreho pristroj validitu mojho ISIC-u potvrdil.
Zaver pribehu je taky, ze sa sprievodca dokonca odmietol co i len ospravedlnit za svoj typ spravania & pri vymene sprievodcov v Ziline mi na chodbe so samolubym vyrazom nezabudol podotknut vetu, ze to, ze som ho "strapnila pred jeho veducim, neznamena, ze sa nemozeme stretnut pri dalsej ceste".
Najhorsia cesta bola s fanusikmi Sparty Praha, ktori cestovali z Kosic do Prahy a postupne ich SBSkari kvoli hluku a neprimeranemu spravaniu vyhadzovali po jednom z vlaku na kazdej zastavke. Myslim, ze do Prahy nedosiel ani jeden.
No, asi akurát včera Som si sadol k takej riadne peknej babe a dali sme sa do reči a aby som to skrátil, o 2 zastávky sme sa už xebe túlili jak milenci Očividne som sa jej aj ja ľúbil... a potom som ju prehovoril, nech vystúpi u mňa Fajne bolo
Už som to tu minimálne raz písala, ale proste s týmto sa musím pochváliť pri každej príležitosti.. že som sa zobudila v kupéčku oproti mladíkovi ktorý sa v klídku venoval sebaukájaniu - bola som celkom v šoku, a nenapadlo mi nič lepšie než sa ďalej tváriť že spím nech to teda môže dokončiť
Osobny rekord cakania na vlak 3-4h, najdlhsie bolo asi ked tukol vlak auto na priecesti, najdlhsi cesta busom pri prestupe posledne do Brna... , arogantny sprievodcovia..
potom tak par mesiacov dozadu som nasiel fajn prazdne kupe vo vlaku a ako som za sebou zatvaral dvere tak isli trochu tazsie.. tak som pouzil viac sily aby som ich zatvoril.. potom som zistil ze sa nedaju ani o cm otvorit zaprel som sa nohami o sedacku a snazil sa ich otvorit ale ani trochu sa nepohli.. tak som do nich zacal kopat a nejak sa nahodili
Jaj ešte mi napadol taký trapas, že išiel som nočným vlakom a hľadal som si kupé a všade len samé smradľavé socky rozvalené a už som bol zúfalý, keď tu zrazu: 1 kupé plné krásnych mladých slečien, úplné modelky, 7 ich tam bolo, akurát 1 miesto voľné Fuu ale ako z filmu Tak ja že idem tam logicky, ne? A chcem otvoriť 2re... a ony nejdú! A tie baby sa úplne udrbávajú na mne, že "zatlač, asi sa zasekli!" Tak ja s tým mancujem ešte viac, nepohli sa ani o mm, oni sa ujebavaju ešte viac a potom mi došlo, že sa tam zamkli @aventine A nedal to na teba?
Moja najlepšia je rozhodne, keď som sedela v kupé a sa tam dvaja niečo bavili o jedného mačke, potom každému v kupé ukázal fotky tej mačky a následne sme asi hodinu všetci debatovali o našich domácich zvieratách a ukazovali si ich fotky a tak
ok, toto je hrozne trápne pre mňa lebo to bola moja chyba xD. Vošla som do kupé a nevšimla som si že je to pre postihnutých a sedeli tam traja ľudia. Ja som pomedzi nich prešla k oknu a sadla som si. A až vtedy som si uvedomila že sú všetci traja zrakovo postihnutí (to jest slepí). Ale už mi bolo trápne pozdraviť (aby vedeli źe som vošla) keď som už sedela. Potom jedna pani z nich vstala a išla si sadnúť tam kde som sedela ja (skoro si mi sadla na kolená) a až vtedy som sa nejako ozvala, proste strašne nervózna, že čo teraz. A týpek povedal že "aj sa mi zdalo že niekto vošiel". Tak nakoniec som počkala po ďalšiu zastávku a odišla som z tade (s hlasním pozdravom aby vedeli že odchádzam) do normálneho vozňa. Úplne mi to prišlo také chybné celé a doteraz sa z toho smejem. xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nvm najvacsie nervy som mala asi vtedy, ked som sla v koncovom vozni na wcko a ked som sla z wcka, vypadla v celom vozni elektrina a nemohla som sa dostat spat cez tie poloautomaticke dvere do tej casti vozna, kde su sedadla a za mnou uz nebol ziaden vagon ani nic a bola som proste zaseknuta v tej takej predsienke, sprievodcu ani nikoho nikde a zrovna som mala vystupovat
ďalší nezabudnuteľný zážitok bol, keď sme pred 2 týždňami vystúpili v Spišských Vlachoch a šli busom (120 ľudí v jednom buse a sa čudujem, že sme sa pohli vôbec) do Margecian a tam v tej zime čakali ešte 30 minút
Neveril mi, ze som studentka a pytal odo mna zaplatenie sumy plneho cestovneho (okolo 50€ eur), ktoru som v hotovosti, samozrejme nemala a ani som nevidela dovod pre jej zaplatenie.
Bol to posledny vlak z BA -> KE, bolo okolo 17h a pri zastaveni v Trencine ma arogantnym a ofenzivnym hlasom ziadal o vystupenie.
Ked som odmietla so ziadostou, aby mi pre onu "pokutu" vypisal papier, odmietol so slovami, ze ho nema pri sebe a nema cas si ist po neho.
Neskor privolal vlakveduceho, ktoreho pristroj validitu mojho ISIC-u potvrdil.
Zaver pribehu je taky, ze sa sprievodca dokonca odmietol co i len ospravedlnit za svoj typ spravania & pri vymene sprievodcov v Ziline mi na chodbe so samolubym vyrazom nezabudol podotknut vetu, ze to, ze som ho "strapnila pred jeho veducim, neznamena, ze sa nemozeme stretnut pri dalsej ceste".
2. ked mi ušlo IC pred rypákom ale batožinu som mal v ňom a v nej materialy, za ktore som podpisal hmotnu zodpovednost na 10 000 evry
Osobny rekord cakania na vlak 3-4h, najdlhsie bolo asi ked tukol vlak auto na priecesti, najdlhsi cesta busom pri prestupe posledne do Brna... , arogantny sprievodcovia..
potom tak par mesiacov dozadu som nasiel fajn prazdne kupe vo vlaku a ako som za sebou zatvaral dvere tak isli trochu tazsie.. tak som pouzil viac sily aby som ich zatvoril.. potom som zistil ze sa nedaju ani o cm otvorit zaprel som sa nohami o sedacku a snazil sa ich otvorit ale ani trochu sa nepohli.. tak som do nich zacal kopat a nejak sa nahodili
@aventine A nedal to na teba?