Ahoj, chcem sa spýtať dievčat, ktoré kvôli výške (alebo aj z iných dôvodov) nemôžete nosiť topánky s podpätkami, že či s tým máte tiež problém také zohnať (myslím najmä letné). Ja mám taký pocit, že 99% letných topánok je vysokých a neviem si to nijako vy
ale nikdy som nemala problém nájsť aj nízke topánky. asi chodíš do blbých obchodov
ja mám teda "iba" 173, ale tiež som z toho taká, že... nemám rada, keď som vyššia, ako ľudia okolo mňa, ale tie vysoké topánky sa mi proste strašne páčia
no ja vysoká nie som ani náhodou, ale mám vybočený palec, takže topánky na podpätku nenosím, lebo mi to tlačí na ten palec.
A je to trochu problém, väčšina pekných topánok je na vysokom podpätku, na nízkom robia skôr topánky určené pre ženy od 50+, takže sú bez nejakého detailu, úplne nezaujímavé.
tiez som vysoka a nosim vysoke podpatky a paci sa mi to ale ak chces nizke, tak potom jednoznacne balerinky, tie nosim stale, ked ideme niekde kde nemozem zobrat vysoke topanky ako napr na dlhsie prechadzky alebo tak...
nenosim topanky na podpätku.... elegantne topanky bez podpätku je problem zohnat obcas, ale kto hlada najde, i ked mozno nebudu take pekne ako su tie na pod....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja mám teda "iba" 173, ale tiež som z toho taká, že... nemám rada, keď som vyššia, ako ľudia okolo mňa, ale tie vysoké topánky sa mi proste strašne páčia
A je to trochu problém, väčšina pekných topánok je na vysokom podpätku, na nízkom robia skôr topánky určené pre ženy od 50+, takže sú bez nejakého detailu, úplne nezaujímavé.