Caute o tyzden mam stužkovú a dnes som si prvy krat obul topanky ktore mi sice velkostou sedia ale tlaci ma pata pravej nohy a ledva som v tom prisiel do skoly nieto este aby som v tom mohol tancovat a tak na stuzkovej... neda sa to nejak roztiahnut alebo
noo tak mozes topanocky najprv poohynat trosku... proste sa pohraj s patou na topanke.. to postlacaaj a sa to kus podda aaa daj si leukoplasty na paty... aa k tomu este mozes topanky ,,vystlat,, takou vlozkou cudnou.. teda ne cele.. iba to kde mas patu.. neviem presne ako sa to vola ... tusim ze ,,paticka,, alebo co.. no a to by ju uz malo zmakcit. taaak vela zdaru
@4 doma by som v tom dosuchal podlahu mama by ma dorazila keby su vsade cierne flaky a len tak zase k riflom si zobrat topanky ako Džejar z Dallasu to neni moc pre mna
@11 ee to urcite nie... nic s nou nemam len mam autobusovu zastavku vzdialenu od skoly tak km + cesta spat... prisiel som domov a koza na pata zodrata pomaly do krvi
no... ak su kozene, tak mne raz zenska v obuvi ked ma lodicky odierali poradila taku vec, ze tam kde to tlaci to treba natriet alpou a zevraj sa to roztiahne.. teda ked to tak poohybas a potom obujes... ale neskusala som to, takze neviem co je na tom pravdy
JE taka paska ako leukoplast len odost širššia ak to amš doma nalep na patu rozchot topanky..ja som si ten leukoplast daval na patu ked mi robily odtlaky kopačky teda ymslim že maš problem z odtlakmy že XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Asi by bolo najlepšie, keby si tie topánky mal ešte do stužkovej obuté a hádam to už potom bude fajn.
A náplaste existujú, stačí ísť do lekárne, tam ti najlepšie poradia, ale dajú sa kúpiť v podstate všade
si si dal, to je ako ist na preteky v krasku v novych korculiach
to je velmi dobry napad