ja už na slíže ani nepáchnem. pretože oni nie sú hodní toľkých peňazí, vyciciavajú ľudí, spievajú milión rokov to isté dookola, neprinesú nič nové, Slovaťč im to vkuse žerie, a popritom sa tvária ako najväčší underground.
Moooooooooooooooc tam cem ísť ale fotrovci ma zrejme nepustia...a nemám keš...hmm ale keby že neni som lenivá tak si keš zoženem a poviem že idem spať ku kamoške...hmm ale kam by som šla po koncerte že ?? V noci prísť domov a povedať že kamoška ma vyhodila ?? To by asi nešlo (+ keď pridám že by som bola zrejme v podnadpitom stave ) Joooooj ale cem tam iiiiiisť
asi by som aj dosla, aj ked Slize neriesim skoro uz vobec, aj ked "nevyslo na cigarety..." a aj par inych starych veci ma prepadava posledny cas casto tak tak nostalgicky sa snad ukazem v BB, ak bude cash.
aaaaaaa topfest zdy je tam 50 ludi na 1m stvorcovy uplne vsade nie len pred podiom, tie skurvene tojtoje necistia ani bohovi lbo sa tam nedostanu s tymi ich cistaicimi autickami lebo tam zdy prsi jak prijebane tak tam je smrad vacsi ako na verejnych hajzloch a ked som tam jak taky kokot stal pred stankom ze si nieco kupim jest tak im trvalo 1,5 hodiny dokedy vybavili asi setkych predomnou .... nehnevajte sa ale radsej pojdem na zakovic open
Spievajú to isté dookola ... To asi myslíš všeobecne, však? ...
Na koncertoch to platí a je to dosť otravné, ale čo sa tvorby týka, tak podľa mňa, v istom zmysle aj bohužiaľ, to zďaleka nie je o tom istom a aj keď nové veci sú celkom fajn, staré už sa nevrátia (Keď ich už nehrávajú )
@tunidlo no, ja ich stretávam akurát tak na festivaloch (naposledy na minikvase),a tam melú stále to isté dookola. Sedlák, Vlak, A ja sprostá... Neviem, čo hrávajú na koncertoch, nechce sa mi za nich vyhadzovať peniaze, keď viem, že ma to už nebaví.
a to som na nich bývala vždy v prvej rade a z ich koncertoch som chodila bez hlasu. Nové CD som počula, a páči sa mi len žúrka odtiaľ.
mne sa veľa našich kapiel takto opočúvalo, na čele stojí Polemic, potom určite Konflikt, Zóna A, Slíže... také tie veci, čo na nich všetci fičíme, keď máme 15-16.
Uz mam aj listek...Videla som ich vela velakrat, je pravda, ze vacisna playlistu sa na koncertoch nemeni (obcas dokonca ani Kukove vsuvky medzi pesnickami), no z casu na cas sa zadari pocut aj starsiu vec- napriklad taka spomalena verzia Osemnast, alebo O humor je postarane... Skomercneli teda poriadne, no uz len kvoli tym absurdnym a zaroven trefnym Kukovym textom a moznosti odreagovat sa, vypogovat, vykricat a tak, ma to stale bavi.
A tentoraz je to 54 dole hlavou tuur, cize ocakavam nove piesne, hlavne sa tesim na tie styri nestiahnutelne bonusy- Ekologicka hadanka mi dost pripomina starsie albumy a tie ja rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja už na slíže ani nepáchnem. pretože oni nie sú hodní toľkých peňazí, vyciciavajú ľudí, spievajú milión rokov to isté dookola, neprinesú nič nové, Slovaťč im to vkuse žerie, a popritom sa tvária ako najväčší underground.
nijéééé.
-m, alebo bez neho!
@lojla do BB chcem ísť aj ja, ale asi len chcem
Ak aj hej, tak ale hlavne za konfliktom ...
@lojla
Z tých starých ale asi moc hrať nebudú, ako už býva zvykom ...
@agrobat
Otázka sa týka koncertu súvisiaceho s Topfestom, nie samotného topfestu
Spievajú to isté dookola ... To asi myslíš všeobecne, však? ...
Na koncertoch to platí a je to dosť otravné, ale čo sa tvorby týka, tak podľa mňa, v istom zmysle aj bohužiaľ, to zďaleka nie je o tom istom a aj keď nové veci sú celkom fajn, staré už sa nevrátia (Keď ich už nehrávajú )
a to som na nich bývala vždy v prvej rade a z ich koncertoch som chodila bez hlasu. Nové CD som počula, a páči sa mi len žúrka odtiaľ.
mne sa veľa našich kapiel takto opočúvalo, na čele stojí Polemic, potom určite Konflikt, Zóna A, Slíže... také tie veci, čo na nich všetci fičíme, keď máme 15-16.
A tentoraz je to 54 dole hlavou tuur, cize ocakavam nove piesne, hlavne sa tesim na tie styri nestiahnutelne bonusy- Ekologicka hadanka mi dost pripomina starsie albumy a tie ja rada