Kamoska ma dom hned za tym letiskom takze to obcas odtial sledujeme bez toho aby sme sa tam tlacili medzi milion ludmi ...a este aj zadarmo
ale tento rok budem v tom case prec
ja chodím každý rok ,lebo mám lístok zadarmo ..ale ani nemám s kým ísť,ale idem aj tento rok..aj keď mne sa tiež nepáči vôbec line up..nič,čo by ma ohúrilo ,tam prídem akurát tak na pivo,cigánsku,pozriem si slíže,zapogujem
napríklad mi tam tento rok chýba polemic,mohli dať aspoň vypsanú fixu..alebo čo...minulý rok to ukončil polemic a bolo to úplne najviacmega a pre mňa prevalcovali úplne všetkých aj trápneho džereda ...mne sa vôbec nepáčilo 30sekúnd na mars
a čo ma úplne nasralo,že nepredávali ani čapovanú kofolu..že wooot..iba v plastových flaškách,tak to nech si naserú
ale keby si mám lístok kúpiť,tak 45 evri za to nedám,to by som si radšej doplatila na pohodu,ktorá je síce drahá,ale hodná tých peňez.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale tento rok budem v tom case prec
Nema tam preco ísť zevraj nelubi sa mk lajnap.
napríklad mi tam tento rok chýba polemic,mohli dať aspoň vypsanú fixu..alebo čo...minulý rok to ukončil polemic a bolo to úplne najviacmega a pre mňa prevalcovali úplne všetkých aj trápneho džereda ...mne sa vôbec nepáčilo 30sekúnd na mars
a čo ma úplne nasralo,že nepredávali ani čapovanú kofolu..že wooot..iba v plastových flaškách,tak to nech si naserú
ale keby si mám lístok kúpiť,tak 45 evri za to nedám,to by som si radšej doplatila na pohodu,ktorá je síce drahá,ale hodná tých peňez.