Čaute, ľudia prosím vás, nenájde sa tu nejaký "Forever alone" čo chce ísť 30.6 na Topfest, ale nemá s kým? Mala som ísť s kamoškou ale niečo jej do toho vošlo a ja tam proste musím ísť (hlavne kôli Nightwish )..nenájde sa niekto s podobným problémom?
nechcem posobit ako nejaky asocial alebo co, ze nikto so mnou nechce ist ale posralo sa to ako vzdy pred kazdou akciou skoro, tak hladam kde sa da (opytani kamarati bud pocuvaju inu hudbu,nemaju peniaze alebo su prec) ... je mi fakt jedno s kym tam pojdem,len nech som tam !
@hawaitypek , s tým Forever alone to možno bolo trochu prehnané DD tá fotka by ma zo žrebovania asi vyradila keby čo, na FB som ako " Aďa Šesť " , keby sa fakt niekto DOBRY našiel ale žiadne srandičky D
@sest robil som si srandu....nie som kkt aby som sa rozhodoval podľa toho ako kto vyzerá...teda možno keby si mala fúzy a jedno oko tak by to možno problém bol
@hawaitypek a @vampiredada tak ak to je myslene fakt ze vazne, hodte prosim vas nejaky kontakt, najlepsie FB alebo mail mne to je jedno, lebo ja tu na birdz nechodim
csss,no dovoľte, ja som náhodou pekná feministická mužatka s pestovaným knírkom a chlpatým podpazuším, ošukať sa dám každému stačí len povedať, teda pokiaľ vám nevadí ten prales dole..
ja by som šlááá ... len zase u mňa sú prblém fotrovci :/ ... lebo im dosť drbká v poslednom čase ... ale chcem ich vidieť ! ... aj keď už tam nieje Tarja tak to nebude ono ...
@emptiness , bola som na NW pred mesiacom v Prahe, aj ked tam nie je Tarja, bol to uzasny zazitok, Anette si za tych par rokov vypracovala hlas a je riadne dobra dufam ze na topfeste budu tiez tak super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ja tam idem....aj mám ísť s kým aj by si mohla ísť s nami ak by sme sa stali najlepšími priateľmi na život a na smrť.....alebo aspoň na TopFest
ale vážne...ak by si nikoho nenašla, tak v pohode.....ja som dobrý ujo
neze pojdeme a budem sa hanbit