ked som mala asi 5 a z mamou sme boli na plazi taky starsi chalani skakali do vody a ja som si tiež chcela skocit no a neak som sa nevedela vynorit a nadychnut ale mama ma nastastie zachranila
Nie, ale raz ked som mala takych mozno 9 rokov isla som plavat do takych dost velkych vln, aj sa trocha prevracali, ani nikto iny neplaval vtedy a na chvilu som sa dostala pod jednu tu vlnu, ani som nevedela kde je hore, kde dole a zlakla som sa, ale nastastie sa mi podarilo vyplavat.
Ja som sa topil už v tretí deň na plávarní Chalani už vedeli plávať tak išli do 4m hĺbky... ja som sa samozrejme nedal zahambiť a išiel som s nimi, akurát bol háčik že som nevedel plávať ale to som vedel iba ja Skočil som tam a začal som sa topiť, všetci si mysleli že si robím srandu a až po chvíli ma vytiahol plavčík už skoro pritopenéh
Síce som sa netopila, ale hlasovala som za "áno" pretože ma topil môj bývalý spolužiak... Bolo to dosť strašné a ešte týždeň po tom som mala dýchacie problémy z toho...
ked som bola mensia tak sme boli v sturove na tych umelych vlnach....ja som tam nedociahla a bolo to strasne ale potom ma vytiahol neaky ujko nastastie
Áno,keď som bola malá,boli sme na plavárni,ale len s naším otcom a jeho kamošmi,ktorí mali so sebou tiež deti.
No a náš otec nebol nikdy práve zodpovedný typ a tak si ani nevšimol,keď som spadla do bazéna a bolo to akurát v miestach,kde bola najhlbšia voda.Topila som sa,aj som sa poriadne napila a nadýchala vody,ale nejako sa mi podarilo dostať k okraju bazéna.
no dvakrát..a myslím,že to bolo cez tú istú dovolenku prvýkrát sme boli v nejakom aquaparku a tam bol taký bazén,ktorý bol čím ďalej,tým hlbší. Som mala možno 11 rokov? No a najprv som pred rodičmi robila srandy,že sa topím,a potom som nejako vošla do hlbokej vody,síce som vedela plávať,ale som sa nejako začala topiť a oni mysleli,že zas šaškujem
a potom druhýkrát,to bolo v mori,som skákala do takých veľkých vĺn a ma to vzalu ku brehu a tam som spadla,ale nemohla som sa postaviť,lebo stále a stále keď som šla,tam prišla vlna a ma zhodila na zem a všetci ľudia pozerali,no nikto mi nepomohol,asi až po desiatich minútach po mňa prišiel oco
noo 2krat...raz uplne skutocne na Liptovskej Mare ked som si bola so psom zaplavat a on..ten pes si zo mna robil srandu a strkal do mna palickou aby som mu hadzala. aaa druhy krat uz na plavarni ked som chytila krc do nohy a zacala som sa na tom strasne rehotat!
mna uz skoro utopil brat aj otec.... s bratom som bola na clne nafukovacom v mori dost daleko od brehu a nieco sme sa hadali a on ma drzal pod vodou...no este sekundu a utopi ma..kkt...poucenie: NIKDY NENECHAVAJTE SURODENCOV SAMYCH V HLBOKEJ VODE, pokial nedosiahnu aspon stipku rozumu...
a druhykrat ma nechtiac skoro utopil otec ked sa na mna pod naporom velkej vlny zvalil aj s nafukovackou (na ktorej som este pred par sekundami lezala ja)...proste Baška v Chorvatsku po burke, neoplati sa skusat tie vlny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
No a náš otec nebol nikdy práve zodpovedný typ a tak si ani nevšimol,keď som spadla do bazéna a bolo to akurát v miestach,kde bola najhlbšia voda.Topila som sa,aj som sa poriadne napila a nadýchala vody,ale nejako sa mi podarilo dostať k okraju bazéna.
Tato o tom doteraz nevie,vlastne ani nikto...
a potom druhýkrát,to bolo v mori,som skákala do takých veľkých vĺn a ma to vzalu ku brehu a tam som spadla,ale nemohla som sa postaviť,lebo stále a stále keď som šla,tam prišla vlna a ma zhodila na zem a všetci ľudia pozerali,no nikto mi nepomohol,asi až po desiatich minútach po mňa prišiel oco
a druhykrat ma nechtiac skoro utopil otec ked sa na mna pod naporom velkej vlny zvalil aj s nafukovackou (na ktorej som este pred par sekundami lezala ja)...proste Baška v Chorvatsku po burke, neoplati sa skusat tie vlny