Na webku som si dala statistiku ale nejako to nefunguje...Stale je tam 0 navstev aj online je furt len 1 (ale to som ja ked tam som) a este "kolonka" DNES je bez znaku resp. ciselka.Diki za pomoc
Peter_piper: No neviem ci niekto hulil ja tam vidim dve nuly na celkom, na tyzden a na dnes nevidim nic.. a nehulil som
A pochybujem ze sa to rozbehne, ked ma onlajn 1 clovek tak je logicky nezmysel ze celkovo ma 0 navstev ked je jeden clovek onlajn, mne to ficalo hned ako som si to dal, pekne pocitalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
niekto privela hulil dnes alebo co?
casom sa ti to robehne
A pochybujem ze sa to rozbehne, ked ma onlajn 1 clovek tak je logicky nezmysel ze celkovo ma 0 navstev ked je jeden clovek onlajn, mne to ficalo hned ako som si to dal, pekne pocitalo
Magaman: ano
Tak hor´ sa na moju webku ...ale nie
najprv sa prihlas, (co asi teraz si)
potom urob click na UPRAVUJ
a tam vlavo pod tvojim obrazkom mas vselijake kolonky kam si mas pisat nicky
najdi tam kolonku pri ktorej je napisane toplist.sk
zaregistruj sa
v registracii ako adresu » napis adresu ktora sa ti zobrazi ked kliknes na pozeraj(moja webka)-alebo skopiruj ju
a potom ten kod co ti vybral system napis do tej kolonky v Upravovacom mode Tvojej webky
a
HOTOVO