sme vyvolení z dvanástich národov, ktorých Boh zachráni od pekelných ohňou a to vďaka tisíckam ľudí, ktorí sa dennodene modlia za odpustenie hriechou ľudstva a mier na zemi..........filip
@zajkousko samozrejme nemozes kazdemu vtlacat do hlavy vieru v Boha,ja som veriaci a chodim do kostola,a aj sa modlim,a mam spoluziacku ktora je ateista,pri tom bola na prijmani,ale ked chce byt ateista,nech je,je to jej zivot,mozno sa do konca puberty spamata,cize nemozem ani ja ani nikto iny prednasat kazdemu vieru v Boha,pripadá mi to otravne,ako ked prichadzaju pred Vianocami pred dom Jehovisti...
Možna sa ti to zdá byť otravné, ale Syn Boží Ježiš Kristus nás prosí v týchto časoch práve o to, aby jeho slovo bolo hlásané všetkými prostriedkami, práve takým spôbom, ktorí ľudia príjmu do svojích sŕdc, čas je naliehavý, proroctva sa začínaju napĺňať a Ježiš nechce aby bola čo i len jedná duša zatratená .......
Slova Panny Márie pri dnešných zjaveniach znejú, modlite sa, modlite sa, modlite sa.....prosí nás, aby sme sa ma chvíľu zastavili a zamysleli sa nad pomynuteľnosťou tohto pozemského života a zamysleli sa nad večnosťou a večnou blaženosťou....
Čo vy, ktorou cestou chcete ísť?.........
a k tým Jehovistom, základne tvrdenia sa úplne priečia s Bibliou a náukou Katolíckej cirkvi.........ich učenie je falošné ako aj proroci .....
ja napr. v boha neverím... a neviem či by som mala ale podla mňa neexistuje pretože keby bol nedovolil by aby nevinný ľudia trpeli.. a aby umierali malé deti
a ak náhodou je, tak dobrý v tomto smere určite nie je .. tak aký teda je? a to s tými tornádami je blbosť že to riady boh lebo počasie si robí samé čo chce .. a to nikto neovplyvní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Proste sa zmierte s tym ze pocasie je nepredvidatelne a cim dalej tym horsie veci budu.
a dúfam, že za pár rokov to nebude aj u nás
(alebo zajtra??
ale inak zvláštne pocity som mala, keď som to videla v správach.. aj mi bolo ľúto toho ujka, ktorého jeho vlastná chata zavalila
najskôr nastane veľké varovanie v podobe zemetrasení, veternýchsmršti povodňami, ohňa a veľkého súženia ....
tie dni sa rýchle blíýia zasiahnú celú zem
ľudia by konečne mali prijať existenciu Boha Stvoriteľa, ktorý je Alfa a Omega.........
filip
sme vyvolení z dvanástich národov, ktorých Boh zachráni od pekelných ohňou a to vďaka tisíckam ľudí, ktorí sa dennodene modlia za odpustenie hriechou ľudstva a mier na zemi..........filip
moja otázka je prečo sú ľudia bezbožní, zbabelí, vykonávaju zlo?
preto je to posledné varovanie pred jeho príchodom, aby ľudia konečne prestali z vojnami, promiskuitným životom a prijali Boha do svojích sŕdc.......
filip
Možna sa ti to zdá byť otravné, ale Syn Boží Ježiš Kristus nás prosí v týchto časoch práve o to, aby jeho slovo bolo hlásané všetkými prostriedkami, práve takým spôbom, ktorí ľudia príjmu do svojích sŕdc, čas je naliehavý, proroctva sa začínaju napĺňať a Ježiš nechce aby bola čo i len jedná duša zatratená .......
Slova Panny Márie pri dnešných zjaveniach znejú, modlite sa, modlite sa, modlite sa.....prosí nás, aby sme sa ma chvíľu zastavili a zamysleli sa nad pomynuteľnosťou tohto pozemského života a zamysleli sa nad večnosťou a večnou blaženosťou....
Čo vy, ktorou cestou chcete ísť?.........
a k tým Jehovistom, základne tvrdenia sa úplne priečia s Bibliou a náukou Katolíckej cirkvi.........ich učenie je falošné ako aj proroci .....
» www.index.sk/michael/casopis...
filip
a ak náhodou je, tak dobrý v tomto smere určite nie je .. tak aký teda je? a to s tými tornádami je blbosť že to riady boh lebo počasie si robí samé čo chce .. a to nikto neovplyvní