Priatel ide mat o 3tyzdne narodky a rada by som mu nieco upiekla preto vas prosim o radu na nejaky fajn recept co sa tyka narocnosti,moc nepeciem ale budem sa snazit klasicku nepecenu alebo pudingovu nechcem....nemusi to byt ani torta,skratka nie
a este som raz piekla sacherku a ta bola tiez dobra a nebola tazka na pripravu ved co upecies cokoladovy korpus rozkrojis natries lekvarom zlepis oblejes polevou hotovo (to ze poleva bola pomaly aj na plafone sa mi taktne nepripomina
Tak ty musis vediet ci tvoj chlap ma radsej ovocne alebo cokoladove torty. Na tejto stranke ja stale najdem nejaky dobry recept » dobruchut.aktuality.sk/recepty/39/tort... ...urcite tam najdes inspiraciu.
@mefistofel@poke ja ľúbim kinderčokoládky a lentilky a takejto torte by som sa top potešila a myslím, že by sa jej potešil každý takýto milovník a keď chceš niekoho potešiť tak nezáleží na tom, že by ťa nejaké takéto potešeníčko vyšlo viac ako nejaká torta z cukrárne
mna by akoze potesila barjaka torta asi, ale viac by ma potesil rum. ale uznavam, ze to zase nie kazdy takto preferuje. ale kazdy chlap sa potesi, ked mu zenska nieco z lasky pripravi a ak nie si nemehlo tak to bude v klidku si myslim ^.^
@greyness mne osobne je jedno ci to je z cukrarne alebo to sama vyraba. ja preferujem skor chut ako taketo malichernosti u mna je hlavne ta uprimnost na prvom mieste a ked je nieco chutovo zle tak poviem ze mi to nechuti aj keby som s tym urazil neviemkoho a ked polka torty by bola kindercokolada +lentilky tak to tiez neni az take ze domaca vyroba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(Osobo, chcelo by to dodať fotodokumentáciu!)
puncak je narocny casovo ale uplne jednoduchy
» www.birdz.sk/webka/yeya/foto...
som ti chcela poradiť
nie je to zložité, a vyzerá to skvel
robila som to s kamoškou kamarátovi na oslavu a podarila sa
fotka nom nomice