Ludia pozerali ste niekto Otta??...ja som to síce nevidela celé..ale..tí davaja moderátori ked začali spievať pesničku " Ja som GEJ" tak ma išlo poraziť nechápala som.. doť blbé pomyslela som si že slovensko nemá čo lepšie ponúúknuť ale..ked sa nakoniec
podľa boli momenty, kedy to bolo trápne, ale niektoré veci tam boli náhodou perfektné, tí dvaja z Oooops tí boli super a aj iné veci, mne sa napríklad nepáčila tá Máziková a spol ako tam nadskakovali v tých farebných a lesknúcich sa kostýmoch ale inak to hodnotím v pohode, náhodou ušiel tento OTO, ale nepáčili sa mi, že nevyhrali tých čo som tipovala ja :/ ako Modré z neba vyhrá v ZÁBAVNEJ relácii, čo je na tej relácii zábavné??!! ale inak v pohode OTO
nepozeral som to ( nevidim v tom nic hodnotne ) a ako nazvat toto, citujem : "Totalne strapnenie Slovenska" ..neviem, zbytocne prehnane asi..neviem kto pozera nejakeho OTA zo zahranicia, takze si hanbu robime na nas medzisebou..a hlavne Slovensko si hanbu robi inak, ako hlupymi relaciami a srackami v TV
videla som to....tí moderátori to vážne pokazili...OTO stratil úroveň...a ten bozk...to bolo už veľa na mňa...a z tej Mázikovej ma šlo sporaziť...a dosť ma zarazilo, keď v kategórii zábavá relácia bolo nominované Modré z neba...ako sorry ale čo je na tom zábavné....? Inak som to celkom zvládala
práve ma presne na túto časť zavolala mamka pozrela som si to a musím povedať, že sa mi to páčilo. neprišlo mi to trápne a ešet sa priznám že sa mi páčili hlasy jak Skrúcaného tak aj Hudáka
OTO uz nie je to, co byval... ani tie predosle casti neboli nic eXtra, ale tento posledny bol uz nudny... ten trapas s pesnickou bol iba polovicny, ten druhy bol, ked absolutneho OTA dostala Adela... to ma fakt dostalo. jak sa moze taka osoba s konskym celom a priblblym ksichtom pacit slovenskemu ludu? To mame az taky zly vkus?
... prečo?? POdla mna je Adela absolutne genialna... .. a.. nepozastavujem sa nad tým až tak..len som bola vytočená ako toto možu pusiť aj von.. To už može isť do telky každý...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(A ja som nevidela! :´( )
toto je lepsia pesnicka
@laskonkaa nie Otto, ale OTO - Osobnost televiznej obrazovky
a sere ma to ze seci pisete OTTO ked to je osobnost televiznej obrazovky OTO