Ahojte prosím vás s čím mám jesť gainer ?? objednal som si vanilkovy rozmixoval v 200ml vody a ked som sa napil skoro som sa pozvracal lebo to vypadá a chutí ako semeno... nemáte nejaký tip na zlepšenie chuti alebo ako sa prinútiť to vypiť ?
@ruderenne tak či mi ty budeš veriť je na tebe a mne je to fuk ja som nikdy semeno nejedol a ani nebudem....možno ty k tomu máš nejaký vzťah že o tom jednom slove ktoré nič neznamená rozpisuješ bludy
@xenomorph tento vanilkový som ešte nemal tak som si povedal že skúsim a v návode v nemčine bolo že mám dať 100g do 200ml vody chcel som to vyskúšať najprv s vodou a potom mlieko ale vidím že zlý nápad
btw. možne pričiny, priliš riedky, priliš husty (menej-viac vody) popripade skus mlieko ak to nemaš hneď po treningu kvôli rychlejšiemu vstrebavaniu....vlastny postreh, vanilku neznašam ale ak musiš tak mi je jedno ako to chuti sustredim sa na to čo to obsahuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale prečo to čítam "gejner"
podla mna to bude s mliekom este horsie
pre neznabohov
a autorovi, od akej maš značky ?
btw. možne pričiny, priliš riedky, priliš husty (menej-viac vody) popripade skus mlieko ak to nemaš hneď po treningu kvôli rychlejšiemu vstrebavaniu....vlastny postreh, vanilku neznašam ale ak musiš tak mi je jedno ako to chuti sustredim sa na to čo to obsahuje
@tbm88 dobrý obrázok a pijem 2hod pred tréningom a hneď po... značka to je Activlab - Mass Up ..no a vanilku už nikdy viac
ber to ak máš silnú vôlu a odhodlanie na sebe makať alebo s tým rychlo skoncuj
radšej proteín. Peniaze čo si minul si mohol dať do kvalitnej stravy - to je základ.. skús www.posilnovanie.sk .