Toto co zas je dpc ??? co je s tym ukazovatelom mysi ???
Asi ma trafi slak vcera aj dnes tu behaju nejake ryby ktore su reklamou na t-mobile , no ale to mi nevadi na to som si uz zvykol , ale preco mi stale blika ukazovatel mysi ???vobec nwm kde je a nwm kde vlastne klikam !!! robi to aj vam ? uz som s toho na
sak nevidite tie ryby ??? a potom ked to konci sa da : ebud kapor a doby si easy nebojte sa nemam halucinacie , ale to je jedno kaslat na ryby hlavny je ten ukazovatel mysi , blika a mizne vam tak ako mne ? nekomu ?
Mne to robí tiež. Maximálne ma to serie. Refreshnem stránku a presne cez celú obrazovku sa mi jebne reklama. Keby bola niekde v rohu tak nič nepoviem, ale v strede cez všetky linky sa nadrbe, a furt to musím zatvárať.
@12 / @torpedo08 - klik pravým na plochu, vyber "blokovať obsah stránky", súčasne stalč Shift a klikni na reklamu, ktorú chceš zablokovať, hore pod oknom adres sa ti objaví lišta s možnosťami "blokovať - zrušiť - podrobnosti", tak klikni na blokovať a je to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale ne, neviem, mne to nerobí
a myšky vidia obyčajne ožrani sťatí na sračku....
to ta je*nuta rybacia reklama na t-mobile robi !!!!
ak používaš firefox toto ti pomôže tak skús