Pisali sme pisomku z dejepisu... a mi dala dvojku len zato, ze som mala jeden jediny rok napisany zle... a vsetko ostatne som mala dobre, aj nejake veci naviac som tam dopisala... vsetky ostatne roky som dala dobre, len ten jediny zle... a dvojka... to ne
Ale. Vies co sa stalo mne? Mal som 5 otazok s toho jednu som nevedel v celku dobre dostal som 3. Tak co tu sakces? Mala si jednu vec zle to je dvojka ak to bolol len a alen na roky ano?
takze sa ukludni . Trapit to clvoeka trapi ale s tym nic neurobis ....
taketo "nespravodlivosti sveta" sa konaju bezne tak sa trocha ukludni...
My sme pisali riaditelsky test z biologie zo 40 stran, no potom sa zistilo,ze niekto predtym mal vysledky testu a rozsirili sa po tretom rocniku, a tak sa test bude pisat znova + 20 A4 stran naviac.. To je tristvrtina ucebnice.
Tak mi tu cosi hovor o skolskom vymakanom systeme.
mne zas učka z prdaaaku uplne na mne sedi...na pol roka som mala 2 dwojki a 5 jednoteek a musela som ist odpowedat lebo mi stela dat dwojku...a teraz zase..mam tam 4 jednotki a 1 dwojku a zase mi ste dat dwojku...šušlawaaa učka......a ždy mi powee že pojdem odpowedat ždy sa to učiim jak debil a nakonec neni w škole a preberame new učiwo a zase sa musim učit to..
Je to normálne - veď jednotka patrí iba tomu kto vie všetko stopercentne. Myslím že kvôli jednej dvojke sa svet nezrúti - v niektrých prípadoch by som sa dvojke aj tešil
jj aj mne sa zda ze ked mi dejepisarka opravuje pisomku a mam pcoit ze mam milion chyb tak mi da 1 a minule som mal 4 a sa mi to zdalo ze som to napisal na 3
Znamky nehovoria o tom co clovek vie, casto hovori o tom ako ho ma rad ucitel. Na mne uz 3 roky sedi slovinarka, vacsinou mam priemer 1,8-2,1 a vychadza mi stale u nej medzi 3-4 ale stale mi da 2, lebo ostatne mam ciste, tak si to asi nemoze dovolit.
zlatko mat nasu profku na dejaku trhas si vlasy...jak my...
to je same naco preco a zaco a ako a da ti otazku ze co to bola svata aliancia a ked jej napises co to bolo tak ona ti tam ece dopise...a co urobili? tak doriti pytala si sa na to abo ne?! ne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
takze sa ukludni . Trapit to clvoeka trapi ale s tym nic neurobis ....
My sme pisali riaditelsky test z biologie zo 40 stran, no potom sa zistilo,ze niekto predtym mal vysledky testu a rozsirili sa po tretom rocniku, a tak sa test bude pisat znova + 20 A4 stran naviac.. To je tristvrtina ucebnice.
Tak mi tu cosi hovor o skolskom vymakanom systeme.
Tak ja som napisal text cez celu stranu asi a dostal som 2
a moj sused, takmer nic nenapisal a dostal 3!
to ako co?!
aspon 4 mi mohol dat za snahu
to je same naco preco a zaco a ako a da ti otazku ze co to bola svata aliancia a ked jej napises co to bolo tak ona ti tam ece dopise...a co urobili? tak doriti pytala si sa na to abo ne?! ne!