Toto je posledná vec, čo tu napíšem a chcem, aby sa o tom dozvedeli všetci. Celý BIRDZ je len kopa neokrôchaných ľudí a somárov, čo nevedia, čo so sebou. Kamoška mi poradila tento portál, že eje to sranda a tak, nie je to ako facebook a podobne...nie, to
inak podla mna si sa pomylila - nechcela si prave ku mne dat, ze zakladam debilne ankety a hram sa na male deti?? lebo som si vedomy toho, ze mnohym sa mozem zdat trapny, ale zeby som posobil ako frajer, to ma ozaj prekvapuje
@fleshleecat tu ide o to, ze na birdzi ani jeden taky clovek NIE JE. Proste si robime srandu, to je vsetko. Ked je niekto psychicky na dne, tak my za to nemozme .
Amen konečne to tu niekto zosumarizoval Bolo tu ľudí, čo ma vytáčali do nepríčetnosti svojimi názormi.. ale tak to si netreba pripúšťať aj na FB sa nájdu kkti, ako všade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
A mimochodom,ja za to nemôžem že mi patrí celý svet
Ale super,že si tu regnuta až 12 dní a máš taký perhlad
No maj sa teda
@66janica6 "jeziiiis aj ja som tam parada, ty piča" Ja nemožem už dávno som sa tak nenasmial na "ty piča"
Mimochodom, vypadni ty pica .
@pietro93 @22
Jooj dievča...
OMG dievča, ja mať tvoje problémy
Mimochodom, mávam ti na odchod! A neposielaj ani pohľadnicu. Ušetri poštovné
zabudla si spomenúť skupinu: "odchádzam a všetci to musíte vedieť!"
Okrem toho ked citas tie debilne fora co su tu ludia schopny zalozit vies jak sa nerehoces...hlavne ked sa hadaju...Ako prave teraz na hokeji
@rossoner89 jasne viem